109

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСП 114Как може да се нарича специалист човек, който призовава заразени да ходят на работа? Дори при обикновен грип това не е препоръчително и той много добре го знае. За какви дебати ще говори? От чие име? Иначе всички работещи в инфекциозни отделения да идат на дебат и всяки на свое мнение. Хайде най-напред на иде при заразените от предприятията, подези при тях няколки дни, както си работят заразени, па тогава да пита за дебат

108

Мда

преди 3 години

До Анонимен 121Мдаааа. Доста сте отчаяни, щом това е единственото, което можете да кажете (като изключим профанизмите, разбира се).

107

Анонимен

преди 3 години

До Мда На един акъл сте с Бау и на една хранилка.

106

Анонимен

преди 3 години

До Бау ".. това плямпа постоянно ..."

105

Мда

преди 3 години

Доц. Кунчев, правите грешка, че се ангажирате въобще в такъв "дебат". Не забравяйте, че ако влезете в една кална яма да се борите със ***, най-накрая свинята ще е доволна, че се е омазала цялата, но вие едва ли.

104

Мда

преди 3 години

До БауКато се съди по това, че в декларацията им (на мангъровците) за дебата се споменаваха и НЕмедицински фактори, вече не мисля, че работата е била само да си рекламира неговото ами да поставя под напрежение социалната обстановка. Това обяснява и активното му обикаляне на телевизии и радиа. Иначе няма логига медици да предизвикват медици на немедицински дебат.

103

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, вместо да подскача от тв в тв, да даде пример и да си остане вкъщи с маска и противогаз. (Като гледам не е с маска).Същото се отнася и за останалите, които го желаят. Другите ще се опитаме да си живеем живота, пък до когато е писано...

102

Анонимен

преди 3 години

До бай Миле "А заради ниския % с имунитет още дълго ще си живеем с новия грип" Това до известна степен обезсмисля ваксината щом не се изгражда имунитет.

101

Анонимен

преди 3 години

Ало доцента това не е обикновена болест с която ще се научиш да живееш особено децата.Живей със заушката да те видя чието предаване е съвсем същото.До като от нея може да се излекуваш от този вирус не можеш дори умираш.Аман от глупостите ви. Ваксината е единственото средство което може да ни спаси при положение че няма лекарства за лечението на този вирус.

100

Активист на БСП

преди 3 години

Ами Мангъров ви покани на диспут,отидете,водете научен спор! Но премиера не ви разрешава!

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен До Анонимен"да оставим вируса свободно да циркулира, ...създава сериозен риск за живота и здравето на хората"- звучи добре особено ако беше вярно но в мен не остана впечатление, че някой администратор се е загрижил за нас, точно обратното. То не е и нужно, защото почти всеки човек може и трябва сам да се грижи за себе си и за семейството си.

98

Анонимен

преди 3 години

Борисов се отчете с наложената карантина през март и април, и сега иска още малко да си върже гащите да не го обвинят че отхлабва всичко тончо в най-големия пик, затова забранява дискотеки и барове до 30 юни. След това остава всичко в ръцете на всеки един свой поданник, защото видя че привържениците на карантините стават все по-малко. И така е справедливо и демократично. Който го е страх да си стои у дома доде намерят лекарство за вируса.

97

Анонимен

преди 3 години

Разни професьори се изказват и говорят с такава убеденост, но аз се чудя на какво се градят твърденията им? Например един каза при слави че маските не можели да спрат нещо което е 500 микрона. Е да ама вирусите не пърхат с криле като комари , те се закрепават за капчици и частици които са по-големи. Друг пък каза че заразяването не ставало по въздушно какпков път а чрез мръсни ръце. И как стига до този извод? Правил ли е специално научно обосновано проучване за твърди нещо?

96

Анонимен

преди 3 години

И защо от 15 юни удължават мерките? За да не отидем на протест? Е, точно там ще отида, щом не може на дискотека!

95

Анонимен

преди 3 години

С вирусът ще свикнем, но с вас вече ни писна! Истината е, че ако не се пазим и попаднем при вас, няма спасение!

94

Реалист

преди 3 години

До фалшивия реалист. Изключително елементарен коментар. На някой, който знае, че съм прав, но нищо интелигентно не може да предложи насреща. И не ми се прави повече на интересен с моя ник, не ме интересува твоето идио.тско мнение.

93

Анонимен

преди 3 години

Това за икономиката и гладуващите е мит. Няколко хиляди души може да са си загубили работата, но това е нищо, все още много народ мисли основно за гезме, което показва че имат пари.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"И кво? Умрели са 140 човека?"Нищо работа - все едно самолет да се разбие. Направо нема какво да го правиме на въпрос.

91

Гледна точка

преди 3 години

До 99, 101 и други подобни. Аргументите може да ги видиш по целия останал свят. Другото са празни приказки на ***.оти като теб, които само търсят начин да се заяждат.

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Когато съветите, които си давал са довели до разбиване на икономиката"Ужас! Икономиката е разбита! Няма електричество! Няма транспорт! Няма хляб! Хората масово гладуват!