248

живеем с Бойко убиец

преди 3 години

До Живеем с вируса- под егидата на БКП-ДС и ГЕРБ- убийците на народа! СМЪРТ НА ГЕРБ-бандятя на БОКОДа живее султана - спасителя на раята! Да идва да ни освободи от мадсовските орди!

247

Клоунски Свят

преди 3 години

До Живеем с вирусаВиждам че имаш повече функциониращ мозък от масата тук, но имаш пропуски.Втората вълна (данни бол във нета, ако разумиеш езика на който са написани) че Първата Вълна част 2 сваля възрастовата граница за хоспитализиране . Или пропускаш факта че Иран е със далеч по-младо население от средното за За-Падналия За-пад ?Просто отнема доста повече време да сломи един относително здрав организъм в сравнение със този на хронично боледуващ човек.

246

от първо лице

преди 3 години

До Hiding in Hyde parkдо 255Точно така се кара ГРИП!!!!!!!!!!! По стотина хиляди всяка година по официални данни от властта.Понякога с последващи усложнения в различни системи на организма, като следите от някои остават за цял живот.Но нямам спомен за щабове, КПП-та, чували с трупове, лазарети и други мурафети.

245

Рекорд на заразени!!

преди 3 години

Рекорд на и Бойко -бандита от СИК....Защо не се махне???? Проклятие от Бога!Ще ни изпрати всички на черноморието да измираме!

244

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 280 Мизерниците *** нагли може да се преброите по минусите.

243

Живеем с вируса

преди 3 години

Всеки да си се пази - вирусът няма да изчезне. И да го ликвидираме, ще ни го донесат отвънка. Европа твърдо е решила да се отваря, защото иначе ще фалира. Контингента който не спазва хигиена и дистанция е твърде голям и неконтролируем и ще си поддържа заразата из маалите и долините със широките ***. Те са млади и здрави и няма да умират, даже повечето нямат симтоми. Старите и болните обаче да си се пазят!

242

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Стига слагахте плюсове на глупави ***, не ги ли различавате мамка му. Ми те ще ви избодат очите но вие пак се подвеждате."

241

Анонимен

преди 3 години

Интересно, пристигат смс-и, документи, банкови извлечения от Дубай.Всеки ден и в България, излизат доказателства за кражби и корупция на това некадърно правителство.И моментално броя на заразените се увеличава да не би блеещите оФце да се разбунтуват.Дано се усъществи дебата на петте топ вирусолога на България с нещастния и некадърен щаб на толупа Борисов.

240

Бау

преди 3 години

До 280Предполагам визираш мен като платен ... *** :D Аз ако си вадех парите като "***" щях да съм на друго мнение за вируса ... Относто "ада" ... в ужас съм! Дявола ме дебне зад дивана .. знам! помоШ!

239

Анонимен

преди 3 години

До Бау Нещата ги влошават безотговорните платени ***, които ще се пържат в ада на земята също за пари, защото в казана ще има много пари, но не за тях, троловете ще се пресягат да си вземат парички, но охраната ще ги бута с остена назат в цвърчащото олио да се пържат мизерниците.

238

До Иди-о-та

преди 3 години

До АнонименКато искаш заври се в някоя дупка! Но млъкни и не ни занимавай с глупостите!

237

Анонимен

преди 3 години

Стига слагахте плюсове на глупави ***, не ги ли различавате мамка му. Ми те ще ви избодат очите но вие пак се подвеждате. Егати колко глупави пенсионери.

236

Бау

преди 3 години

До 275Нещата ги влошават безотговорните хора, за които мерките са "предложение" .... Същите тези хора се сърдят най-много ...

235

факт

преди 3 години

и малките деца знаят, че в по'машките райони вируса гръмна заради пристигнали от Турция по'маци за мюсюлманските празници !!!

234

Анонимен

преди 3 години

До Бау Нещата ги влошават троловете ниедни но в ада ще горят при живе и журналистите ненаситни тоже.

233

До 270

преди 3 години

"Ентелегент"стой си в дупката в която си се заврял,ама не забравяй и да си вземеш доволно количество памперси,че твърде много смърдиш!

232

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе пиши глупости и не се отнасяй с хората с ниски заплати с високомерие. Или забравяш от къде си тръгнал или мама и тати са те спасили да не видиш зор в живота.

231

Бау

преди 3 години

Лошо. Дано не се влошат нещата.

230

Клоунски Свят

преди 3 години

До ЗлатенаИнтересно е какво означава думата мангър на Български:1(ист) Малка медна монета2(Прен) Без стойност, нищоЗамислете се какво означава името Мангъров тогава.Лаладжия без стойност.Заразата е без контрол вече тук. Сега идва страшното

229

Анонимен

преди 3 години

Връщайте мерките! Нали ги виждам като обезумели всичките. Хихикат се, харчат до дупка мижавата 1500-левова заплатка по кръчмите и се радват. Колкото по-*** и беден, толкова по-неспзващ мерките. Как около мен всички програмисти, лекари, архитекти все млади отлично образовани и платени хора спазваха стриктно всичко?! Кой се разболя? Ломски ракиджии, тетки от детската градина с интелект трети клас втория срок и подобни престъпно безотговорни създания.