225

свинята

преди 4 години

много лошо на коя държава си премиер

224

Анонимен

преди 4 години

Мманииййййй ! Боци пише само на английски ! Как левашки се опитва да се извърти !

223

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен1992-ра,уважаеми.Мисля,че уточних неволната грешка...А ако ти са варди че "не е могло тогава да има такива джаджи",то....Аз какво да направя?

222

Дедо

преди 4 години

И да имаш кирилица, *** ага, кел файда? Все едно не можеш да пишеш, така че азбуката е без значение, когато си неграмотен! То и български език не знаеш, ама това е тема за друг разговор...

221

Анонимен

преди 4 години

Имаш 38 годишен gsm или 28, я виж пак да не би да не е 1982, 1992 ави да си е 2002 направо.

220

ПроСоТо

преди 4 години

ДВАДЕСЕТ и осем годишна,простете за грешката!

219

Анонимен

преди 4 години

До Един българинМда. Ти не знаеш ли че се продават резервни батерии, специалисте? Много си задръстен, да знаеш.

218

ПроСоТо

преди 4 години

така е,"Смех"!-Аз използвам една "Моторолка"-"Токабаут" от 1992-ра година...Влюбен съм в тая машинка!..И въпреки че край мен "дал Бог" секакви .."смартфон поколения"../без Петото!/,тая я крепя..И да не чуя за друга....Но,каква ми беше мисълта:-Б. Тиквата ЛЪЖЕ най-нагло както винаги!-Дори и във въпросната "Моторолка",вече 38-годишна,ИМА КИРИЛИЦА!!!!Но,както стотици пъти съм ви казвал:-Съществото от Банкя живее в НЕГОВИЯ си свят,нямащ НИЩО ОБЩО с реалния.

217

Главанак

преди 4 години

На 217Хайде малко поразмърдай мозъчните си клетки! Този , дето ни управлява какъв е! Нали неговия девиз е-"да не дойдат комунистите"! А те, при всичките си злодеяния, се оказаха ангелчета в сравнение с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКАДЪРНОТО И КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ! Или не е истина!

216

Анонимен

преди 4 години

До HeinrichHimmlerХапчетата ? Забрави ли ги?

215

Смях

преди 4 години

Аз имам два телефона по-стари и от на Б.Б. Няма такова животно да няма кирилица.

214

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо след като каза че не коментира разследвани лица продължава да влиза в обяснения с Божков.

213

Анонимен

преди 4 години

Божков и той не е стока така че...

212

Bibi

преди 4 години

Преди време показваше смартфона със снимки на разбитата фабрика за цигари на Тереза Мей в Брюксел

211

Анонимен

преди 4 години

Поради що хулите Борисов ,а защитавате най дълголетния червен престъпник комунист Божков...Нима не знаете,че сте бедни и само поради такива комунистическо-угодни престъпници...или и Борисов ще продадете в името на мърсотията...За мен е смешно министър председател да се обяснява на банда журналистическо удобни комунистически угодни журналисти и люде

210

Boto

преди 4 години

Значи Божков можеше да крада сумати години ама сега като го подгониха почна да вади компромати.Защо не ги извади докато лотарията му печелеше милиони? SMS, комикси от събития преди няколко години защо сега се вадят чак?Това да аплодираш един от най-големите измамници и да се радваш, че щял да прави политически проект е меко казано жалко. А и меко казано макар, че смятам най-вероятно, че нещата дето вади са истина доказателствата са смешни. И аз имам B.B в талефона - дай да видиме номера.

209

невинен

преди 4 години

До ИстинатаИ всеки невинен му обяснява, че не е той в "фалшификат" ?

208

Анонимен

преди 4 години

Българският Ел Чапо активира червения картел срещу държавата.Скандалните обвързаности на БСП с олигархията излязоха на светло.Българският Ел Чапо Васил Божков,активира червения си картел БСП за атака срещу държавата.Във вторник соцпартията публично осветли червените корени на хазартния бос с 18 обвинения,като застанаха на негова страна във войната,която е обявил срещу държавата.https://***/bg/a/view/bylgarskijat-el-chapo-aktivira-chervenija-kartel-sreshtu-dyrjavata-obzor-207107

207

То нашто Кирилицата

преди 4 години

Не я познава. Само праска шльокавицата. Малиййй. И това го счита за остроумие. Мисловно развитие 2-3 клас (по едно времешн ата скала).

206

Анонимен

преди 4 години

Ами що тогава са сърди, че матряла, ***, маргиналите и гулю, гулю не го разбират?Ми то Пена отиде на къро и Pena otide na kuro. V Simitli не е едно и също..