14

българин

преди 3 години

Аз си я обичам Джасинда защото е Киви (тоест новозеландка) и говори английски смешно -:))А иначе - поздравления за това, че се е справила с коронавируса, с борбата срещу оръжията и всичко останало!

13

Анонимен

преди 3 години

ние пък си имаме Бокофобия

12

Бау

преди 3 години

до 13Хубаво е да видиш "плюнката" как е 2 пъти по голяма от България :D На картата изглежда малка да ... Ама не е ...

11

Брудос

преди 3 години

Досега бях сигурен че в глобален мащаб наш Бойко се справя най -добре с разните кризички и по-големи кризи. Жалко, до сега се гордеех с него но се оказва че някаква си четиредесет-годишна женица, от краят на света, взема маслото от Боковата филия. Ще чакаме, той ще е най-добър по някоя друга дисциплина и тогава ще си чукнем по едно...

10

1

преди 3 години

Управлява една плюнка държава, която е естествено изолирана и е много лесно да се прилагат повсеместни ефективни мерки. Добавяте към това и благосъстоянието на Нова Зеландия, за която тая пръчка няма никаква заслуга, и модерните ценности на всяко "малцинство" да се правят реверанси - ето ви Джасиндамания.

9

Анонимен

преди 3 години

Александрия Оказио-Кортез е копие на Джасиндра и двете имат социалистически виждания.

8

Анонимен

преди 3 години

И Бойко е велик, всички тук го обичат - въобще пълен съпорт !

7

Анонимен

преди 3 години

бедното дете, с тази физиономия сигурно е била обиждана в училище.

6

Анонимен

преди 3 години

Предлагам вместо Бойко да изберем едно шимпанзе за период от 4 години за премиер. Нека да имаме министри които да са специалисти в областта си, а не пожарникар - премиер, недоказал се икономист - Министър на финансите и т.н.Нека да дадем шанс на шимпанзето, ако показателите са близки до Бойковите да оставим шимпанзето, ще има повече шанс за развитие и за подобряване на показателите

5

Джедай Мастър

преди 3 години

Защото е млада, симпатична, интелигентна и компетентна. А ние си имаме един дето се кълне, че телефонът му нямал кирилица.

4

мисирка

преди 3 години

Изобщо не знаех че тия имат премиер, а и не съм сигурен къде изобщо е тази държавица.

3

Анонимен

преди 3 години

Поредната феминизирана комунистка...

2

Бау

преди 3 години

Интелигентна жена с добро сърце мислеща за ..... всички.

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

А пък тука,си разпределяме...еврофондове под масата и сме за...пример на целия ЕС.Къде сме...ние и къде е Нова Зеландия;все едно от Земята до...небето.