22

Мда

преди 4 години

До ВасилевТо тука има разни "селяни прости", на които не им е ясно, че на Полицията това й е работата. Същите пропускат да "видят", че "невинния" старец игнорира обстановката, нарежданията и предупрежденията преди въобще да се стигне до инцидента. Пак същите селяни нарочно обясняват, че Дончо е вкарал армията за да се "бори" с протестиращите, когато той изрично заяви, че я вкарва заради мародерите. Но то е така, когато драпат за кокала явно няма скрупули. Особено пред селяните.:)

21

Анонимен

преди 4 години

Някакви като френски петленца рипат да кълват гордия пуят Тръмп.

20

Анонимен

преди 4 години

А бе май Тръмп не иска да е президент вече и прави всичко да не спечели.

19

Бау

преди 4 години

До ВасилевДядото отиде да им върне ... шапка ...

18

Анонимен

преди 4 години

След убийството на JFK, краварите нямат президент. Всичко е корпоративен интерес. Тия ала бала демокрации са глупости. А за нас робите ще става само по зле. И така драги ми смехурковци. И когато се изрежете за Русия, помнете че това не е разбираемо. Дори за вас.

17

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще спечели втори мандат, а след него за още два идва Майк Пенс с голямата метла.

16

Василев

преди 4 години

Полицията трябва да всява респект и по време на сблъсъци и когато щурмуват, всеки който се изправи , трябва да осъзнава, че застава срещу държавата и държавността в този момент!Няма значение дали е 75 годишен или 20 годишен, бял или черен, те ако застанат 30 човека до полицаите и искат нещо да ги питат, дезоорганизират полицейските сили!Това е истината, и не ми говорете за полицейско насилие ,защото полицията е репресивен орган в цял свят, но зависи каква държава и закони защитава!Бованоу!ЦРУ

15

Бау

преди 4 години

Всичко е Fake News освен неговите глупости, които са самата истина винаги :D

14

Анонимен

преди 4 години

Няма място сред такива безредици човек на 75 години както и да го погледнете.

13

Трудно можеш

преди 4 години

да направиш цветна революция в САЩ,ако не срутиш реномето на знаменосецана бяла Америка-Тръмп.Както нашата "опозиция",готова на сговор и сдоказани престъпници в името на постигане на властолюбивите си амбициитака и демократите,*** и другите всякакви псевдодемократо-природозащитноекологичнофарисейски НПО-та,левите ултраси и прочее"революционери"са готови да влязат в сговор и с дявола за да недопуснатТръмп да следващ мандат.Но работливата бяла(разбира се,че и цветна)Америка си знае.

12

Анонимен

преди 4 години

Намирам прилики между Тръмп и Борисов и двамата са честни,милеят за народите си, големи държавници са, но също така са подлагани на жестоки атаки от медиите и едрия капитал.

11

Анонимен

преди 4 години

Путин му е платил, не го ли написа и това в туитър?

10

Анонимен

преди 4 години

До бай ганюТръмп никока не казва аз(I), а ние(We).

9

Анонимен

преди 4 години

От десет дерета вода ще донесат само и само да злепоставят Доналд пред обществеността.

8

бай ганю

преди 4 години

бай тръмп се учи да говори от бай бокопърво лице единственно число и как всички други са виновни никога не забравя да накърти на лични успехи независимо дали са лични..и т.н..тръмп направи така че света да не заобича все повече самоизолирваща се ежедневно америка дори и пртниори и западни страни вече не изпитват симпатии към американската политика и се озорват да поддържат добри отношения

7

Анонимен

преди 4 години

А какво означава това - "и се е опитал да "сканира полицията, за да заглуши екипировката им" ?Искал е да заглуши радиосигнала на полицаите ли?

6

Анонимен

преди 4 години

Дрънкат празни приказки...тоя човек го правят на глупав неговите противници,човека все пак и милиардер и не е крал държавата си както тук нашите властимащи)

5

Анонимен

преди 4 години

Давай дони! Организирай етническа гражданска война. Знам, че го можеш! Изпълни заданието и Путин ще те назначи отново. И дони пиеш си белината и в бункера.

4

до 1

преди 4 години

Ти си крейзи.Какъв друг "коментар" да очакваме от теб.

3

Мда

преди 4 години

Независимо какви глупости туитва Тръмп е факт, че това беше нещастен инцидент, а не полицейско насилие, също както е факт, че униформените помогнаха на мъжа.Такива приказки се тиражират от хора с явно пристрастие, защото това е видно дори в самия клип. Защо някой си позволява да очерня по този начин полицаите можем да предположим ...