15

малка шапчица

преди 3 години

потриват доволно ръчички!

14

Анонимен

преди 3 години

Това е класова война, е не расизъм затуй има много бели да ги подкрепят.

13

Анонимен

преди 3 години

Ще останат без паметници тез пиенки

12

Анонимен

преди 3 години

Това е доказателство, че Великобритания е мъртва - такова нещо преди 100 години щеше да доведе до публичен линч на всеки дръзнал бута паметник на историческа личност, но днес това се приема мълчаливо, мъртви души, женчовци, които ги е страх да защитат честта на предците си.

11

Пешо

преди 3 години

Значи трябва да изтрият и две трети от историята си за да не ги притесняват.

10

ад0лф

преди 3 години

аз ви казах какво ще стане, ама лош съм бил!

9

Анонимен

преди 3 години

Е то нищо няма да им остане.

8

Stroitel

преди 3 години

До пияница мистикСлава богу, че сте единици ***, които изявявате подобни искания. Червено робство е нямало. Има в момента западно робство. В държавата ни има стационирани чужди войски - кой е окупатора? Ама били поканени от нас. Нас кой ни е питал - имаше ли референдум за НАТО, имаше ли референдум за американските бази? Имаше ли референдум за да си даваме златото? Вие сте родоотцепници. И вие сте най-големите тоталитаристи които съществуват. Но хората почват да се събуждат и ще ви изметат

7

До 1ви

преди 3 години

А от турското съжителство?

6

Идея!

преди 3 години

Да съборим паметника на Съветската армия - символ на най-голямото бедствие сполетяло българския народ, по-коварно от КОВИД, МОВИД. Не ни трябват паметници на колонизатори!

5

л0ш пр0р0к

преди 3 години

с Бялата Раса е Свършено - не са мъже и жени тези дето изтрият историята си и сведат глава пред Цветнокожи Терористи!!

4

аа

преди 3 години

До 1:Каква съветска окупация бе недоносен? Кога държавата е била окупирана? кога си бил част от Съветски съюз или Русия? Кога? Стига лъгахте обществото. Все още има достатъчно книги, снимков и видео материал - достъпен за всички. Фалшификаторите на историята нямате място в тази държава. Същите вие твърдите и че руснаците не са ни освободили. Същите вие твърдите, че няма и турско робство. Вие сте на принципа - повтори една лъжа 100 пъти за да стане истина.

3

пияница мистик

преди 3 години

И тук трябва да започне масово премахване на паметниците на 45 годишното ни червено робство. Предлагам да се започне с ***. Само че нашите страхливци никога няма да посмеят да се опънат на Големия Брат, въпреки, че вече уж сме прозападно настроени, а всичко е комунист до комуниста, че и гъмжим от съветски шпиони, медии, *** и пропаганда

2

Анонимен

преди 3 години

Бедните най-после прозряха, че но може една малка върхушка да ги тъпче цял живот и да живее на техен гръб.

1

Ние кога?

преди 3 години

и ние трябва да премахнем паметниците свързани със съветската окупация!!!!