102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115 "Как пък пуснаха видеото по всички медии"Много просто - борба за рейтинг Няма нормален журналист , дори най-платените ,да се опита да го скрие, след като конкурентните медии са го пуснали

101

Анонимен

преди 3 години

Аз също много ще се радвам да закрият американската полиция. Обаче, човешката природа е такава, че социален и етнически мир се поддържа със силови структури.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115 Няма как да се прикрие такова нещо . Извършено посред бял ден Всеки им телефон , всеки с достъп до платформи за споделяне на видеа . Всеки магазин или обект с камери Бруталността на убийството спомогна за неговото светкавично споделяне , разпространение

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109 не знам в САЩ ,за какво дават смъртна присъда . И да са му прочели досието - нямал е нарушение ,че да са си изпуснали нервите и да искат да го пребият Да е бил педофил , да е убивал, изнасилвал или нещо такова . Тогава е по-разбираемо , човек да загуби самообладание и да тръгне да се саморазправя , или полиците да употребят много повече сила ....Полицаят изглеждаше абсолютно спокоен

98

Анонимен

преди 3 години

Абе като "От местопрестъплението".Някой от вас сигурен ли е, че това е истина, или интернет поколението не правите разлика между виртуална реалност и истина?Как пък пуснаха видеото по всички медии?Вервайте, те американците са стъпили на Луната, защото има видео.Картинка, емоция-ИСТИНА!Защо е истина?-защото вярвате само на картинки.Аз също вярвам, че мозъците на хората от 19 век насам се смаляват.

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109 не съм се ровил да търся статистика само на убити при инциденти . В общата влизат и престрелки при обири примерно , тоест където няма как полицаят да не стреля. Затова да не те учудва броят на белите Казваш - " случва се " - Така някакви полицаи застреляха баща и детето му в колата им - защото се случва ...Ама не би трябвало да се случат подобни неща , и затова протестират нормалните хора Който си е нарушил законът , да си отговаря .Полицията не е съд

96

Анонимен

преди 3 години

Може би за феновете на убиецът трябва да се напомни че всяка държава си има закони.Нарушаването на тези закони означава престъпления.Ходещият по улицата полицай е изпълнителна власт специално тоя с коляното на гърлото е най-ниското стъпало.На практика няма по-ниско звено освен може би кадети в полицейското училище.И един такъв господин никакъв никой защото реално е точно такъв започне да решава кой ще живее и кой ще умре избухват размирици.Тва е просто е.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102 Иинтересна техника е използвал - обездвижване чрез убийство И 1 -2 минути бяха достатъчни да го изтезават така , вече беше обезсилен А се пита също , колко време полицаят щеше да стои с крак върху врата му. При условие че го махна , когато дойде линейката . А Флойд след 5-тата минута някъде вече не даваше признаци на живот . Малко е ненормално да продължаваш да притискаш човек , който вече е умрял , или е умирал

94

ТЦ ТЦ ТЦ

преди 3 години

НЯКОИ ЧЕСТНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ, А И ПО СВЕТА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ КАТО КУЧЕТА, А НЯКАКЪВ НАРКОМАН И ПРЕСТЪПНИК В ЗЛАТЕН КОВЧЕГ. САЩ СА ПЪТНИЦИ С ТИЯ АФРО. ТРЪГВАТ ЧЕРНО НАЗАД.

93

Анонимен

преди 3 години

Ако не сте гледали документални американски филми-гледайте.Първо вземат на заподозрения документите, обаждат се на диспечера и от базата данни им докладват и най-малкото провинение на лицето, следва арест.Да, полицайчето лъха на психопат, но арестантът има дебело криминално досие.Полицаят е превишил правата си, случва се.Как ще обясните факта, че американската полиция убива два пъти повече бели от черни освен с изрична инструкция да не се убиват черни освен при самоотбрана?

92

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 96 /// Има, води се прикрита война там на няколко нива и не само там . Поводите са пътя на наркотиците ,чий е валутният резерв , кой се обслужва с наркотика от измъчвани и убиване деца ,кой посяга на "дълбоката държава"? Има още въпроси свързани с комуникациите ,които са както се казва 4-тата власт. Но дискриминационния синдром е добре използван за да се се създаде анархия и вътрешна война с "разделяй и владей". Но вече протестите са други добиха истинско открито лице и това е ОК !

91

Анонимен

преди 3 години

На митинга против "расизма" преобладаваха членове на лгбт и тук там няколко наркомана с раници на гърба и брадясали ,а единия опълнал лозунг под наслов - Всички сме емигранти ! Е как такава *** трябва да диша още? Питам ви вас нормалните ?

90

до 102

преди 3 години

И какъв е полезният ход с война? Хайде през втората световна е било лесно.Пътуването от Европа до САЩ е отнемало 10 дни отделно че е нямало самолет годен да долети до САЩ.Китай са били в средновековието.Сега е много по-различно.

89

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 96 От американофили " принципност" не може да се очаква . Едно от най-смешните неща - всички подкрепяха Хилъри на предишните избори . Плюеха по Тръмп , изобщо не мислеха ,ч е може да спечели . Ама .... После трябваше да започнат да пишат в негова полза , все пак е президент на САЩ . За тях е важно да се изкарва винаги ,ч е САЩ е най , най , най -великото нещо на света . А да се интересуват от факти - това е нещо маловажно за тях

88

Анонимен

преди 3 години

Много наркоманчета и предимно фенчета на оня *** се навъдиха тука ! Спокойно да ви напомня ,че мога да боравя с много оръжия и ,че с удоволствие ще ви отрежа главите прости ! Хайде пак подскачайте на митинга против "расизма"

87

Анонимен

преди 3 години

Да ама когато са го арестували полицайте не са знаели че е престъпник.Просто си го убиха за удоволствие.Защо не пишете за тоя полицай който му беше стъпил върху гърлото? А той каква стока е? Преди да го уволнят заради агресивно поведение работел охрана в долнопробен нощен клуб .Уволнили го защото бил психически нестабилен -нападал без причина клиенти и ги пръскал със спрей.След това станал полицай.Дали е нормален и тоя,а?Луд човек с власт оръжие и униформа...Е затва протестират тия.

86

Анонимен

преди 3 години

Полицаят не е убил арестанта, а го е обездвижил. Клипчето е заснето от поне 10 камери от най-различен ъгъл.Всичко е режисирано. Няма да се учудя, ако всички участници са треторазрядни актьори.Това не е важното.Важното е, че освен война САЩ нямат полезен ход, а разглезеното ново поколение американци няма да си жертва зад-ника за Чичо Сам.

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93 Не знам , някъде да се посочва ,ч е Флойд е герой . Ако ти знаеш , дай инфо Просто полицаят няма право да убива човек така .Нито му е бил застрашен животът , нито нищо . Дори не е първият пристигнал, друг извършва ареста . И то по мъчителен начин убива Флойд. Животните ги колят за по-малко време

84

Малко в повече

преди 3 години

Ми идват новините за някакъв Флойд в някаква Америка. Вси пак тук сме в Европа и не ни е много интересно кой в какъв ковчег го погребват.

83

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън е човек на военните, но войната е стока, която някой трябва да произведе, а друг да купи.Без войни САЩ фалират, а царете на войната гонят 80 годишна възраст.В САЩ до 18 годишна възраст белите са малцинство. Това значи, повече гърла за социални помощи, повече социално и етническо напрежение.Ниско образованите цветнокожи не могат да заемат мястото на образованите бели, но могат да блокират пасивно и активно всеки разумен политически довод.Дами и господа, започна залезът на Америка!