54

Dorian

преди 4 години

До Калоян*** не са ги закарали европейците в САЩ за роби, друже мой. Закарали са ги евреите. които са били 100% от търговците на роби, както и техните кораби. Това няма да го научиш по телевизията, но е истината.

53

1

преди 4 години

До Анонимен-51,а на черните,не им пука за живота на белите ганчоо-офци.

52

Анонимен

преди 4 години

Не може да става никаква дума, че белите са мнозинство в САЩ.В Ню Йорк белите са 35%Черните да си запрятат ръкавите и да отиват да бачкат защото никой с нищо не им е длъжен по света.

51

до 53

преди 4 години

Приятелю, робството тръгва от Арабския свят. Египет са първите с роби. Арабите контролират целият робски пазар за много дълго време. Също така в Африка, чернокожите африканци са заробвали своите съграждани и са ги продавали на робският пазар. В Европа една дузина народи са били роби поне веднъж. Никой не дължи нищо на никого. Всички са били роби и всички са участвали в робския пазар. В момента се насажда омраза срещу белите с цел, не е случайно.

50

Анонимен

преди 4 години

Дано всички протестиращи се заразят неизлечимо с коронавирус и гут бай

49

Цирка свърши

преди 4 години

Цветната революция се провали.Сега пишете кой са арестували и кой съдят в САЩ от шайката на четеримата?

48

Анонимен

преди 4 години

Глупости! Животът на чернокожите има значение единствено за самите тях. На никой не му пука за черните. Включително и на платените демонстранти.

47

Хънтър С. Томсън

преди 4 години

Беше казал веднъж: Няма такова нещо като параноя. Не и в 21-ви век. Параноята е просто още една дума за невежество.И така дами и господа, това дето се случва по света не е случайно. Няма нищо случайно. Мултикълчара дето наблюдавате в САЩ и Европа не е случаен. Нито е параноично да се каже на глас, че се прави за да бъде срината западната цивилация, в която влизаме и ние в случай, че се заблуждавате. Един ден ще дойдат да приберат вас и децата ви, защото сте бели. Чакайте и гледайте.

46

Калоян

преди 4 години

До НякойТо е ясно че Флойд беше искрата която разпали огъня!Бил съм в Щатите, хубави сгради, природа, но хората са изкуствени...То едни усмивки, то едно чудо, това окей, все пак някои ще ми опонират че е по хубаво да ти се усмихват отколкото да са намръщени.Само че видях много клошари, не си я представих Америка така, айде нападайте!

45

Някой

преди 4 години

Глупости на търкалета, както казвахме преди. Сега се казва "пиар акция". Няма значение какво е станало и кой е "убит". Важното е да се вдига врява и всички да се пишат модни защитници на нещо си. Явно коронавируса не ходи по дърветата...

44

f

преди 4 години

В тая Аляска наистина ли има злато или симулират че е от там и крадат злато от други светове? Смачкайте ги тия из-роди от сащ, от къде това самочувствие у тях?

43

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с проектите за "интегрирането на ромите"?Няма смисъл да се лъжем, защото вида определя битието!!!

42

Copocoид

преди 4 години

Хитро замислено.Някой пуска вирус от лаборатория, който удря главно по старите хора.Следва дълъг период на изолация, при който хората в цял свят стоят по домовете си, скучаят и най-важното милиони губят работата си или част от доходите си.Пускаш един скандал и после всичко се развива по ефекта на доминото.Кой има интерес от това?

41

Калоян

преди 4 години

До Анонимен 42Не въпроса че белите са населили Америка, въпроса е че са лицемерни.Все едно аз да назнача някой на работа и когато вече виждам че почва да си надига главата и иска по голяма заплата да го пратя в "Африка", въпреки че е бил верен работник дълги години.

40

Анонимен

преди 4 години

срещу кого протестират? Дали белите не трябва да им дадат повод да има за какво, че да се кротнат черни, *** и тнт

39

Анонимен

преди 4 години

Ами то природата добре си беше решила всяка раса да си има континент, пет раси - пет континента, годни за живот. Белите в Европа, черните в Африка, жълтите в Азия, червените в Америките и аборигени и полинезийци по Австралия и островите. А сега се омеша всичко и е тръгнало на *** ти страна!

38

Анонимен

преди 4 години

Всяка раса да си знае континента. И белите, и черните айде кой откъде е и да върнат двете Америки на индианците!

37

Анонимен

преди 4 години

Да и ги пращат у нас. Тук положията им се моли в редките случаи, когато отиде на адрес.

36

987

преди 4 години

По голям расист от че,рен не съм виждал.Самите им плакати го показват.

35

До 1

преди 4 години

Да ти кажа май на никой живота няма смисъл щом света стана такъв...