111

Анонимен

преди 3 години

явно днес лудн иците в софия има "ден на отворени врати"

110

Анонимен

преди 3 години

то заради онази псих ясала майка дето не беше ваксинирала детето - то без малко да си загине - обвини цялата великотърновска болница, че и пирогов, че и фейсбук - виже-докторите са убийци - а мълчи като бита п...а че не е ваксинирала детето

109

Анонимен

преди 3 години

До присъстващите днес на 3-те протеста : И не забравяйте-като приключат протестите ви,веднага да си се връщате в лудницата,че ще ви изстине вечерята.

108

Хубавеца

преди 3 години

До Бай хТрябва да се съобразяваш с тълпата за съжаление, търпение, па може и да се случи чудо и да поумнеят!Все пак ми изглежда хубаво да си на някакъв екзотичен остров, ако има и хубава мацка ще е плюс :)Друго си е да знаеш, че зависиш само от себе си и да не виждаш хората като овце....хахахах :)

107

Анонимен

преди 3 години

ЛАПЧИЕВ- НОРВЕЖЦИТЕ ЧАКАТ НА ГРАНИЦАТА ЗА ДА ВЗЕМАТ ДЕЦАТА НИ, АМА ГИ ИСКАТ ВАКСИНИРАНИ- СЕГА СЕРИОЗНО- КОЙТО ИСКА БЕЗ ВАКСИНА В ГОРАТА, В БАЛКАНА, НА ДОМАШНО ОБУЧЕНИЕ, НО НЕ СРЕД ОСТАНАЛИТЕ ВАКСИНИРАНИ- НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ.

106

Анонимен

преди 3 години

Най гей-парада ,само с маски.

105

Анонимен

преди 3 години

Всички болни мозъци се изсипали днес да блокират София...Добре,че са били една каруца хора,че ако бяха повече щях сериозно да се притесня за психичното здраве на българина.

104

Бай х

преди 3 години

Продължава измамата....че хората свободно могат да избират в живота си.Когато си на самотен остров може да избираш, каквото си искаш или квото ти позволява обстановката. Когато живееш в общество ще спазваш правилата му. А да избираш ваксини без да разбираш от това си е доста нагло.

103

Анонимен

преди 3 години

СРЕЩУ КАКВО ТОЧНО ПРОТЕСТИРАТ ТЕЗИ ??? СРЕЩУ НЕСЪЗДАДЕНИ ВАКСИНИ!?!? Има си задължителни -БЦЖ,хепатит,дифтеткок,морбили,рубеола и т.н........Никой не ги задължава за други ваксини ако не желаят......Ако пътуват в страни от Африка,Азия и Ю.Америка трябва да си луд да не се имунизираш срещу тамошните смъртоносни трески и хепатити.Няколко души от Т Вигрите на тези континенти ако си спомняте си отидоха скоропостижно! Така че от ваксина до ваксина има разлика! А така общо да се неглижира е глупаво!

102

Анонимен

преди 3 години

По скоро да имат избор на ваксина а не да ти налагат точно определена ваксина с незнайно качество. Разбира се ваксините трябва да се за същата група от заболявания.Доколкото дали да си ваксинират децата, трябва да е изключение ако детето има други заболявания или рискове. Според мен по този начин ще се кротнат малко, ваксините са добро нещо, но нека да не се предлага точно определена.

101

до 112

преди 3 години

Твоето, като е ваксинирано, от какво ще се притесняваш?

100

хахахахаха

преди 3 години

На този "протест" няма един високо квалифициран "човек". Като неискат да са част от модерното общество да ходят в нова гвинея...

99

Анонимен

преди 3 години

Добре де да им дадем избор, ако обаче детето им почине от болест която може да се предотврати с ваксина 15 години затвор. Ако зарази друго дете заради това че тяхното не е ваксинирано 10 години затвор. Всеки избор да има последствия все пак.

98

Ss

преди 3 години

Аз пък искам тез дето не си ваксинират децата ако стане нещо с тях те да плащат сметката не аЗ, не държава а ТЕ ! После като ревът по бенетето да кажат аз не ваксинирах детето си, аз съм виновна не държавата и сега ще ида да си продам бъбрека да си спася детето аз да се мъча не то !

97

Анонимен

преди 3 години

Ако искате си ваксинирайте децата бе.Изборът си е защо протестирате? Само че като се разболее детето не го водете в болницата ,ами вl плод зеленчука,мола,офисът на родителският ви комитет или при местната врачка да му бае!!! Ама вие ще тичате и ще се молите нали ,,Докторе,аман-заман" и следващото ,,Докторите го умориха!!! Толкова познато! O,sancta simplicitas!!!

96

Анонимен

преди 3 години

До Чичо,напълно сте прав.Точно това се случи в нашето семейство,детето ни беше на 5 годинки когато хванашарка а съпругът не бил я изкарвал,детето мина с пет пъпчици,баща му ако не беше сегашната медицина въпреки че е ваксиниран в детсвото си щеше да умре.Не знам без никаква ваксина дали и сега би оживял.Страшно беше,жестока температура и буквално обезобразяване,добре че всичко мина и се изчисти и лицето.Беше страшен за гледане а сега няма никакви белези.

95

Анонимен

преди 3 години

До ГолемияПротив грип ИМА ваксини отдавна , Големия Ум !

94

Анонимен

преди 3 години

Точно в ненормални времена най-ясно си проличава човешкото малоумие и невежество - защото освен в интернет те плъзват и по площадите ...

93

Анонимен

преди 3 години

Mнoгo видове чума има сега по света,не е само КОВИД-19 в момента,това веганство,това антиваксъри,това раждащи у дома си ,кърмещи по молове,160 пола,погроми представяни като протести,дебелаци страдащи от недохранване и разбиващи магазини и т.н.Най-готино е да си афроамериканец или поне бежанецв Европа,да си наркоман и да имаш няколко присъди за притежание на наркотици,да плащашс фалшиви пари и като умреш да те провъзгласят за борец против расизма-случаят в САЩ!Срам за медиите манипулатори!

92

Анонимен

преди 3 години

Това е безплатна енергия.Излизаш на терасата мяташ една пръжола в железен леген и тя се опича от 5г то .