153

Анонимен

преди 3 години

Русия обнови условията за употреба на ядрено оръжие - ответният удар сега е легитимен и за защита на съюзниците17. Руската Федерация си оставя правото да използва ядрено оръжие в отговор на използване срещу нея и (или) нейните съюзници на ядрено оръжие и други видове оръжие за масово поразяване, а също така в случай на агресия срещу Руската Федерация с използването на обичайно оръжие, когато под заплаха е поставено самото съществуване на държавата.

152

Анонимен

преди 3 години

ЕС и НАТО имаха интерес от територията на България (не от България) началото на 2000, когато Русия беше още слаба и на колене. А сега когато Русия е световна военна и икономическа сила и разполага със космически военни сили и хиперзвукови ракети които могат да унищожат САЩ и цялаото НАТО за часове, вече няма никаква полза от територията. Очетрава се много грозем Булкикаут.

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 158"Скоро .."Мечтите са безплатни. То вие и без това пари нямате.

150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157Самолетите са купени и в близко бъдеще ще влязат в употреба. Свиквайте, защото ще ви се налага.

149

Анонимен

преди 3 години

Скоро членове на ЕС и НАТО като България ще станат тежест на съюза и ще има не Булекзит, ами Булкикаут. И товага българите ще видят кон боб яде ли, вече никой няма да ги иска за съюзници. А Китай си върви напред и се развива.

148

Анонимен

преди 3 години

Първите пилоти вече заминаха да се обучават как се бомбят руски кошници.---Браво! А като се обучат първите пилоти и когато САЩ доставят новите модерни 50 годишни F-17 Block-70V за които РБъто се ръси милиарди предварително, обучените пилоти ще фръкнат ли с новите модерни 50 годишни F-16 Block-70V да освободят Крим от руския ботуш и да забият украинското знаме в столицата? (под музикален съпровод на "Трава у дома" изпълнявана от Илон Мъск)

147

Анонимен

преди 3 години

до 155 Преди това сме били езичници, вярвали сме в духовете на Ванга един вид :)) Падналите!

146

Анонимен

преди 3 години

А че Българския Народ е насила християнизиран и славянизиран от Византия през 866 г. българина дали вярва?Щото не се изучава вероятно умишлено в Учебниците по История за да не се узнае сигурно щото е срамно и позорно след близо 1200 г.

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152"Условията на труд в Китай са хиляди пъти по-добри от членката на ЕС и НАТО България където българина член на ЕС и НАТО работи като скот за парчето хляб"Ох какво ви чака, нямаш си и идея.

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А в Крим какво знаме се вее?"Рушко. Щото си нямат Ф-16.

143

Анонимен

преди 3 години

Китай е най-мощтната световна икономика. Китайската комунистическа партия си е поставила за цел 2022 година да изкорени бедността, а с тези темпове може и по рано да изпълни целта си. Условията на труд в Китай са хиляди пъти по-добри от членката на ЕС и НАТО България където българина член на ЕС и НАТО работи като скот за парчето хляб.

142

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА в Крим какво знаме се вее?

141

Анонимен

преди 3 години

До F-16 Block 70VПървите пилоти вече заминаха да се обучават как се бомбят руски кошници.:)))))

140

F-16 Block 70V

преди 3 години

Важното е, че въпреки икономическата криза, бунтовете и фалита на държавата, САЩ като сериозни партньори ще доставят на РБ новите модерни 50 годишни F-16 Block 70V на РБ която се изръси милиарди за тях. Защото САЩ са сериозни партньори на които може да се разчита и които винаги изпълняват договорите си.

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 148Вие не вярвате, че нещо ще ви опре до ***. Разглези ви подобряването на живота.Нищо, когато дойде 16 часовия работен ден в китайски завод за купа ориз и супа от прилеп, с решетки на прозорците, за да не ви дойде идея да скочите оттам от отчаяние, ще забравите и за конспирации, и за "мъдрост" и за "***".

138

Второто идва...

преди 3 години

НАЙ-ГОЛЯМАТА КОНСПИРАЦИЯ Е, ЧЕ НЯМА ИСТИНА! И, че видиш ли това в огледалото е случайно :)))))))))Истина има и тя е в Библията!!! Българинат въпреки, че му промиха мозъка чрез Комунизма е Православен и не спи... знае какво става!

137

Анонимен

преди 3 години

Там където имаше най-много тестове на нови антени, там имаше и най-много "корона" болни. Това не е вирус, а последици от микровълново облъчване. Да не забравяме, че диапазона от честоти ще е от безобидните 2,4 гхц до над 60 гхц !! И всичко това ще може да се контролира с едно натискане на копчето. От нормален джиесем сигнал, до микровълново оръжие. Освен това не става въпрос за нормални, а за насочен лъч, който се движи заедно с посоката на клиента. Т.е няма измъкване ако и ни чипират преди това

136

Handel

преди 3 години

До Анонимен 140По добре е да си мълчиш и да те мислят че си ***, отколкото да си отвориш устата и да го докажеш.Да си чувал за такива болести като чума, коремен тиф, туберкулоза, проказа и т.н.? Не си, нали? Защото майката природа не може да ги създаде...

135

Анонимен

преди 3 години

Глупостите на Галъп. Аз смятам, че масата от българите дори не са добре информирани относно опасностите на 5Г и горе казаните неща. В САЩ, Англия, Германия..хората вече протестират масово срещу 5Г. Ще е добре, ако не наричаме истината конспирация, а лъжата на правителствата и технократите - истина.

134

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е 100 % лабораторно създаден. Дали китайци или американци са го създали, не знам. Но вирус с такава ярост не може да е само природен. Направили хибрид между свински грип и СПИН. В лабораторията са взели коронавирус на грип и са му сложили белтъци на СПИН.