116

До чиновник

преди 4 години

От вас по мързелива нищо правеща прослойка нЕма.

115

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаИменно - като гледам феновете на Бойко как се радват да ги пошляпква може и три мандата още да изкара.То бива мазохизъм ама при ГЕРБавите фенове отива към дебuлизъм.

114

Анонимен

преди 4 години

Чиновнически умозаключения.

113

f

преди 4 години

А за баш възкресения трябва в катафалката да има и предмети, които или да се върнат назад във времето и да предотвратят смъртта, или и в сегашно време да предотвратят причината за смъртта, и движението на катафалката да е близко до мястото на смъртта, ако времето ще се връща назад, ако времето ще се връща назаад, добре е превозното средство да е по-тежко!

112

Курна го турна

преди 4 години

Аха

111

Чиновник

преди 4 години

До избирателДругарю, като типичен представител на нискоинтелигентната част от народа, си функционално неграмотен. Четеш, но не разбираш написаното. Няма с какво. Борсов никога не е казал, че той лично е свалил цената на газа. Казал е "свалихМЕ", т.е. говори в множествено число. Не казва "Аз свалих", а "НИЕ свалихме". Ти, обаче пак нищо не си разбрак, както винаги, но си драскаш глупости, колкото да не зАспиш и да се правиш на интересен.

110

f

преди 4 години

За възкресенията всъщност по-важно от скоростта е, ускорения да има, и спирачката е отрицателно ускорение, само да не му прилошее на шофьора, трябва шофьорът да е такъв, на който не му прилошава от ускорения.

109

Тонката

преди 4 години

Като гледам по протестите опозицийката колко е жалка Бойко може и не един а още два мандата да изкара:):):)

108

f

преди 4 години

Ето как да възкресявате хората, особено по-младите, на които още им се живее, катафалката излиза на прав участък и газ-спирачка, ускорение колкото можеш и спирачки, и така докато се възкреси трупа. Пробвайте, нищо не губите. И скорост да има, на магистралата!

107

ЪЪЪЪЪЪЪЪЪъЪЪЪЪЪъ

преди 4 години

Разследванията на каталунската полиция и на антикорупционната прокуратура за мрежа за пране на пари с произход от България, в които се появява министър-председателят на тази страна Бойко Борисов, водят до руския гражданин Александър Чаушев (в оригинала на статията името е изписано като Чавсев б.пр.), който фигурира като мажоритарен собственик на Numin Invest SL,

106

KRADLIFFOTO GOFFETO

преди 4 години

Полицията е следила и снимала къщата и магазина за дрехи в Барселона в продължение на дни през 2019 г. Така се доказва, че ексмоделката използва за придвижванията си из града луксозно бяло порше Macan. Агентите я фотографират, когато тя излиза от къщата, шофирайки.Колата е регистрирана на фирмата EMA_BGS SL същата, която контролира магазина за дрехи. Докладите на антикорупционната прокуратура твърдят, че колата е оценена на над 70 000 евро и е закупена на лизинг през февруари 2017 г. през банка в Барселона. Полицията сочи, че това плащане е в дисонанс със загубите на магазина и на фирм

105

KRADLIFFOTO GOFFETO

преди 4 години

След една година разследване каталунската полиция стига до заключението, че в Каталуня са направени инвестиции, които надхвърлят пет милиона евро. Парите идват в Испания през двете разследвани компании. Агентите не са намерили данни, които да доказват, че моделката и баща ѝ имат законни доходи, отговарящи на този начин на живот. В своите доклади пред Антикорупция те припомнят твърденията в жалбата, че парите биха могли да са свързани с недекларирани средства на част от висшите служители на българското правителство, включително и Борисов.Едно порше за 70 000 евро

104

Анонимен

преди 4 години

Бяга,бяга от въпроси.Сутринта тамъън го хванаха на къси пасове и си би камшика за Габрово.От там вече е по-лесно.Приготвили са му мисирките точните въпроси.

103

1

преди 4 години

До Позитано - НАПОМНЯНЕ,за любимата ти тиква,няма ли слава.

102

f

преди 4 години

цъкате ми минуси че русия краде газ от други светове, но те тая газ дето я имат е фалшива, симулират!

101

f

преди 4 години

русия крадат газ като ресурс от други световеосветен от фар истинска положителна светлина се движиш по-бързо и времето се забавя, а ти не, и светлината те носи, или трябва да изчакаш малко да се насъбере светлина за да се телепортираш където си искаш, но това хаби светлина, не хабете светлината за простотии, и без това я няма никаква истинска!

100

Номер 92

преди 4 години

лоясалата топка ви спаси задниците от фалити на банки,от открадване на 3 милиарда за газопровод,който щеше да бъде собственост на Газпром,изплати бакиите на Габровския *** в Белград,прибра на топло всички приватизатори,комсомолци,хвана за м,ъдите черепа,построи почти всичко що е магистрали,спасиви от емигранти,накрая ви спаси и от КОВИД19,а вие лаете като злобнип,сета,та чак лиги хвърчат?!Що ли?Ами щот сте крадлювчета,а той бие много през крадливите пръсти!Ей там е проблемът с топката!!

99

Анонимен

преди 4 години

Очаквам да вдигнат цената на бензина и дизела и тоя пак да се намеси, и да уволни някой от комисията за защита на конкуренцията,или Каскета да погне Златев.После пак цените на място.Тоя филм колко ще го гледаме?

98

1

преди 4 години

др.борисов,и ние се ядосахме,като съобщихте,че минималната пенсия за старост,става 141.68 лева,сигурно едната ваша пура е по-скъпа.

97

Анонимен

преди 4 години

Винету пак се прави на Зоро.