103

Анонимен

преди 3 години

Почвай да четеш от Фтора страница ДрОгар.

102

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканНе се притеснявай, тук не четат никакви млади хора, които имат акъл. Четем ние, които сме на години, вече сме преживели червивия Комунизъм и знаем за каква чума иде реч и четат *** от млади до стари, които са неграмотни, некадърни и обучение в САЩ могат да гледат само през крив макарон.:)

101

Анонимен

преди 3 години

Не е уместно тази статия да е на първа странница ! Не ме интересува там какво става !

100

Анонимен

преди 3 години

ИстуканА се нарежда на Фторо място от ***.

99

Истукан

преди 3 години

Хора, не ходете да работите и учите в САЩ. Полицейска и агресивна държава. Хората са студени там и материалисти. Хранят се нездравословно и ГМО-то е разрешено. Там да погледнеш в чужд двор и могат да те застрелят. Тази държава убива хората, които не са удобни на президента. Например убиха ирански генерал, който е приятел на Путин. Убиха изобретател, който щеше да фалира цялата американска енергетика с неговото изобретение, а именно двигател на вода.

98

Баи

преди 3 години

Ако не се предприемат реформи - гражданската воина няма да свьрши скоро ,да се надяваме - ес да наложи санкции и ембарго на режима вьв- сащ Не виждам нищо демократично в това да убиваш собственните си сьнародници и да потушаваш сьс сила справедливия протест на - черни и бели за по добьр живот и спокоиствие на улицата Пред тези кадри предавани от протестите - китаи ми се стори като - маика терезаА за тръмп всичко е шоу и забава

97

Патриот

преди 3 години

ФАЩ са фира отвсякъде ,аз даже се учудвам че изкараха до 2020 постижение е за така наркоманска престъпна сбирщинаа!Ти да видиш :)

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен121 Друго е да си надрусан ,изкрейзил от дрога и да палиш ,палиш,чупиш ,рушиш ...нали ?

95

Анонимен

преди 3 години

До някоя_сиИ аз така мисля,ние сме девета дупка на кавала,каквото ни кажат батковците,това ще свирят нашите политици!

94

Истукан

преди 3 години

Да живееш в САЩ е като да живееш в Сирия. Пълен безпорядък. Не гледайте парите им и армията им, скоро ще потънат и няма да са велика сила, ако продължават по същия дух.

93

ДО 116

преди 3 години

САМО САЩ ДПС .

92

МНЕНИЕ

преди 3 години

Трябва да се помогне на Хората в САЩ . Трябва ООН да се намеси за да прати усфорс - Русия , ЕС и Азия . От Африка няма нужда .

91

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе може 95 % от населението да са много бедни и 5% ненормално богати.Рано или късно това нещо си казва думата.... Скоро и в други страни!.............Ама това не е битка на бедни срещу богати,ако беше така,щяха за минути да смажат протеста,това са протестиращи демократи и Copoc срещу републиканци!

90

някоя_си

преди 3 години

Да се оправят- малко са ни българските проблеми в България, че сега да мислим за американците и сащ...И БЪЛГАРИЯ пострада много от ковид-19, и ние ще участваме в изплащането на общия ЕС дълг, който е изтеглен заради последствията от ковид-19., така, че- всеки да оправя специфичните проблеми в собствената си държава. България е в континента Европа, имаме си чисто наши проблеми за решаване и допускането на бандитизъм и гражданска война в сащ е най- малкият ни проблем...

89

Анонимен

преди 3 години

Тръп е стандартен неадекватен ***, който ще си завърти опашката само след няколко дни, както го направи със Северна Корея.

88

помнещ

преди 3 години

до"Мдаа"И какво"знаеш"бре? Само ти ли ги "знаеш"?Ех тези неща от живота от миналото! -:)Те децата днес"боготворят"дядо Роналд Рейгън.Че им донесал "демокрацията"в България! Ама не знаят и друго.Че да си актьор и президент.Са2 различни неща!Помня "преговорите"Горби с Рейгън! Беше на 53 тогава.Всички бяхме вперили поглед в него.Проглуши ушите ни с неговата"перестройка".А се продаде за 30 сребърника на американците! Та се оказа че съветниците на Рейгън са били в час! Усетили са Горби че е подкупен!

87

Анонимен

преди 3 години

Противопоставят собствения си народ едни срещу други да се избиват помежду си и разрушават,палят частна собственост, изпивам съжаление към Тръмп и не знам как ще се справи с тази ситуация,във Франция хвърляха газ(полицаите бяха с противогази) и аресуваха протестиращите,имаше и хора между протестиращите ,които работеха за правителството и следяха протестиращите.

86

Протеста е ...

преди 3 години

Дадено право от закона за изразяване на несъгласие и защита на правата на ощетените и онеправданите. Нерешените проблеми с дискриминацията бедността пак могат да се решат. Но убийството на този американски граждани с друг цвят на кожата е замислен предварително . На някой му е било нужно това да се развие точно така . Не съществува арест цели 8 минути! С коляно на врата ! Оглеждайки се да бъде видян ,засниман ?! Защо? Тръмп е неудобен .Разбута " Дълбоката държава". Това с вируса бе първи опит...

85

Анонимен

преди 3 години

Десетина полицейски екипи от братята американци ще прочистят София бързо.

84

Анонимен

преди 3 години

Те там поне се борят. Ами ние тук в Тулупостаня? Всичко хубаво за три дни и всичко пак по старо му. Нашите политици трепят повече хора годишно от глад, катастрофи и блудство на роми над стари хора, отколкото колегите им в Кравефермата!