221

Защо

преди 4 години

Никой не пише за неадекватно поведение на президента!???

220

Анонимен

преди 4 години

"Кой беше Джордж Флойд - мъжът, чиято смърт подпали Америка?"-Беше един изпечен престъпник, който си намери майстора.

219

Анонимен

преди 4 години

Погледнете филмите на еди мърфи, които той е режисирал. Няма нито есин бял в тях.Какво друго ако не расизъм е това?

218

Анонимен

преди 4 години

Намирам за силно цинично да парадираш за ред и справедливост чрез безредици и нападения на полицаи.Това не са протести, а саморазправа, самоуправство и отмъщение.

217

Анонимен

преди 4 години

Който има вземане-даване с черни ще ви каже, няма по-големи расисти от черните.

216

Тиририрам

преди 4 години

Полицаите са виновни. Трябва да си понесат отговорността. А тоя дали е престъпник, рецидивист или какъвто и да е... Има съд, там щеше да се определи какъв е.

215

Анонимен

преди 4 години

В америка белите живеят под постоянно напрежение и заплаха от черните, които търсят черно под ноктите на всеки бял, за да изкарат пари на чужд гръб, но това никъде не го пише и никой няма да ви го каже.Това е истинският расизъм, безделници да определят дневния ред на работещите данъкоплатци.Вижте им песните само. Все се блещят, крякат и подскачат в тях, всички продават наркотици и се стрелят.Това е.

214

Анонимен

преди 4 години

Дори и престъпник да е, полицаят няма право да го убие и ще иде на съд. Спор няма. Но "стрелбата по мирна демонстрация" нещо не ми се връзва. Всички тези пожари, изпотрошени коли и магазини, грабежи какво е? Кой я писа тая статия, или преписа откъде?

213

One

преди 4 години

Абе аре стига бе голямата трагедия, все едно са им свършили черните престъпници. Защо ни говорите глупости.

212

Анонимен

преди 4 години

Търси се и най-малкият повод, за да се обвини някой в грехове.Това е игра на котка и мишка.черните просто мразят белите и имат да си връщат. Търсят всеки удобен случай да си върнат на белите.Това е черен расизъм, а смръта на черния е нещастен случай на съпротива при арест.

211

Анонимен

преди 4 години

Всички знаят и са наясно много добре, че при такива ситуации нещата много бързо могат да се объркат, пример са тези протести. Изключително дълбоко се съмнявам, че полицаят е имал коварният план да го убие пред погледите на толкова хора.Явно заради съпротива при ареста полицаят се е опитвал да го неутрализира и изобщо не е и мислил да го убива. В такива моменти човек се концентрира върху задачата, понеже е залят от адреналин. Това НЕ Е убийство, а нещастен случай но всеки го тълкува посвоему.

210

Handel

преди 4 години

В големите градове на Щатите половината от мъжете шведи са арестувани поне веднъж и/или осъждани. Другата половина още не са хващани..

209

Handel

преди 4 години

Кажи CNN и нормалните хора разбират. *** *** не го броим сред тях разбира се.

208

Анонимен

преди 4 години

*** *** ,нищо добро не те чака със тая злоба.

207

Анонимен

преди 4 години

САЩ "сияещия град на хълма" сега наистина сияе от пожарите.Ваксините първо ги изпробват на животни и тогава на хора. Така и демократите от САЩ първо изпробваха технологиите на цветните революции в чужбина (разбирай на животните) а сега ги прилагат и у дома срещу Тръмп.

206

Дан сан

преди 4 години

По време на ареста Флойд беше дрогиран, имаше наркотици в джобовете. Полицаите го спряха заради опит да пробута фалшива 20$ банкнота.

205

Анонимен

преди 4 години

Изглежда като работлив и честен човек, но расизмът му е провалил живота.

204

НДРУ

преди 4 години

ако тръмп загуби следващите избори бялата раса Ще ИЗЧЕЗНЕ

203

kirasirrav

преди 4 години

...лошото в случая, който много се разду, е че все пак, черния се е опитвал малко или много да работи нормална работа, и сега от този нещастен случай дет се вика, ще се активизират всякакви хора и организации и ще го използват по всякакъв начин (което и се случва в момента )

202

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 217Ми по-принцип като стъпиш на шията на някой и тежиш 80-100 кила като оня *** най-вероятно ще го убиеш.Къде ще мърда нали му сложиха белезници? Баш си го уби от садизъм дори продължи да му натиска гърлото след като е умрял.Според мен това си е убийство.Човекът предупреди че не може да диша.Аз не защитавам чернокожите възмутен съм че някакъв абсолютен бездарник и пропаднал тип си демонстрира извратените наклонности като се крие в униформа.Задържал го,а?Може би по правилник?