62

Леле до 60

преди 4 години

Това няма как да се случи, понеже моите близки не нахълтват в хорските домове , въоръжени с нож, посред нощ.... не те разбирам хаха

61

Анонимен

преди 4 години

От всичко най-много мразим дискриминацията и ромите!:))))

60

Адвоката

преди 4 години

Форума е пълен с такива като тоя с незаконни оръжия трябва да им се отнемат

59

Анонимен

преди 4 години

Никъде не се казва,че е влизал в къщата,а в гаража.И това че краде,не означава,че някой има право да го убие

58

До 64

преди 4 години

Ти явно си следващия доктор убиец ще те вкарат и теб в затвора доктор такъв

57

Леле до 59

преди 4 години

Влиза посреднощ в дома на хората с нож. Не е престъпление да се защитиш , сори , ако ме си запознат/а. Българите в Германия, които извършват престъпления, са толкова българи, колкото аз съм норвежка лол

56

Додо

преди 4 години

Темелите на всяка една просперираща държава се крепят на 2 фундаментални инстанции: 1. Свободното притежание и носене на огнестрелно оръжие с цел самозащита. 2, Смъртното наказание. Липсата на тези двете е като заложена бомба със закъснител, която е сано въпрос на време да унищожи обществото. Факт.

55

Този е

преди 4 години

за затвора. Няма нищо общо със самоотбрана. Някой те краде а ти го гониш и го застрелва извън имота си - той е крадец, а ти си убиец.

54

Анонимен

преди 4 години

До Арбалети,харпуниТочно така - има полуавтоматични арбалети ,на цената на пистолет. Няма смисъл да се рискува - с такова можеш да отстреляш колкото искаш плъхове без опасност от присъда защото арбалетите не са забранени от закона.Аз лично имам Cobra RX Adder - арбалет с пълнител за 5 стрели. Струва 600 лева.Няма закон който да го забранява - само да ми дойде някой плъх или невестулка.

53

До 55

преди 4 години

Не аз ти си зле ***/во еди такъв доктор като гръмне твой близък или тебе ще те питам дали ще го защитаваш

52

Анонимен

преди 4 години

До Леле до 34Всяко престъпление си е индивидуално.Значи, само защото индиййците изнасилват и грабят в село Горно нанадолнище, когато аз убия индиец в Пловдив, ще трябва да ме оправдаят ли??Ами, само защото българин в Германия е ограбил и пребил немец, в следващата ситуация, когато немец пребие неправомерно българин, трябва да го оправдаят???Защото българият бият немци??Ходи гласувай за ВМРО и за Волен и крещи "България на три морета"...без капка мисъъл в главата.

51

Анонимен

преди 4 години

Тоя ром се е ''скъсал'' да продава краденото за да ''плаща'' данъци!Направо търпение не е имал за да е изряден към всички нас като си ги плати!Ти да видиш?!А има и *** го защитават,но явно не са патили от ромски набези!!!!

50

Анонимен

преди 4 години

На някой българи много им се иска да беше като в Сащ и ако на някое дете топката му падне в двора на някой си и отиде да си я вземе да го гръмне и нищо да не му направят е няма да стане

49

Анонимен

преди 4 години

Каква неизбежна самоотбрана,за която няма доказателства? Не е намерено с какво го е нападнал,за да има такава самоотбрана.Така всеки може да каже каквото го устройва. Дори да краде в гараж,това не дава право на никой да ги убива.

48

Леле до 48

преди 4 години

Аз с Бога нямам дрязги, впрочем. Сравняваш един случай с друг- да, сравнявам убийство при самозащита с безброй избити и тормозени всекидневно българи. Ти си от НПО-то на съдниците - на тази ти духовита хрумна е засмях с глас, благодаря ти хаха #маколкосизлесмешко

47

Мислеща

преди 4 години

Доколкото си спомням "Плъхът" беше рецидивист с множество престъпления и присъди. Ако си беше стоял в затвора, където му е мястото, нямаше да му се случи тази случка.

46

Нормален

преди 4 години

Нормалните българи знаем ,че тоя е убиец с незаконно оръжие и си е за затвора но има едни едници маргинали които го изкарват такъв какъвто не е да го вкарат в затвора

45

Леле-мале

преди 4 години

До 36И плъховица имаше претенции за 1 млн. лв., щото убили мъжот и и сега кой щял да храни дисътъ.Плъховица е подавала документи за самотна майка и е смукала държавни помощи.След нейното признание, че е живяла с мъжот си институциите веднага трябва да се самосезират и да образуват наказателно дело за подаване на документи с невярно съдържание, довело до ощетяване на държавата в огромни размери. Ама ще се намери ли някой да приложи закона, като пак се задават избори.

44

Анонимен

преди 4 години

Ето зарадиди такива дела България загуби 2 милиона души от 1989-та година насам. Не е проблемът, че сме бедни. Има много по-бедни държави от България.Проблемът е, че хората се чувстват безпомощни. Не само, че идват да те обират и че полицията не те защитава. Ами дори не можеш да се защитиш сам адекватно. Престъпниците са на свобода и правяд рецидив след рецидив, а лекарите ги съдят. Това е жалката картинка на България.

43

Анонимен

преди 4 години

Ако на другия съдебен състав е вменено да произнесе ефективна присъда,трябва да защитим доктора.Иначе ставаме съучастници в един несправедлив процес и никой не ни гарантира,че няма сме следващите потърпевши от подобни ***,живеещи цял живот на гърба на другите.