67

Анонимен

преди 4 години

До българинАз съм на 58. Кажи ти колко си "голям".А че Комунизмът и в частност Русия е една *** е ясно на всеки, който е имал нещастието да живее в тая система.

66

Анонимен

преди 4 години

До Нане"Ходи поживей в Детройт ... "Що и там ли минималната заплата стана 309 лева като в Рушия?

65

българин

преди 4 години

Ще кажа нещо и приключвам! Мили Американофилчета! Убеден съм че сте много малки на години, и нищожни да коментирате събития и факти.Когато още ви е нямало на земята! Не може да оплювате Русия! И то защото днес държите за Америка! Ок дръжте си! Но не може да оплювате 150 милионно население националисти и се подигравате Че са дали милиони жертви за свободата си! Мънички сте! Разбирате ли го?!-:)

64

Анонимен

преди 4 години

Уникално безсмислена статия!

63

Анонимен

преди 4 години

Не парад на победата, а парад на победените.

62

Селчук Байрактар

преди 4 години

Ха-ха-ха, парад на победата!

61

Анонимен

преди 4 години

Ердоган хубаво му сипна на тоя надувко от снимката. Не му остави и един Панцир в Близкия изток и Африка. Отряза му и газовите потоци, които скоро ще бъдат затапени. Язък за наш Боко дето толкова се натягаше пред началника Путин че строи с всички сили газопровода за Сърбия както му беше заповядал началника.

60

hgfdf

преди 4 години

руснаците сте изчадия адови, сeeте смърт навсякъде по света. до каквото се докоснете се превръща в тор. да измрете с децата си, проклети да сте!

59

Анонимен

преди 4 години

До НанеНане, много си страшен бе. Американците тръпната от страх Нане да не им потърси сметка. Цялата им армия е подала рапорти за напускане, като е разбрала какво им готви Нане.

58

Анонимен

преди 4 години

Могат да изкарат мумията от мавзолея и да я разходят с една Армата по Червения площад. Това ще бъде наистина атракция която си заслужава да се види.

57

Нане

преди 4 години

Ходи поживей в момента в детройт и пак ми говори за стандарт...Въпреки мащабните кражби от целият свят последните 30 години краварите са една фалирала държава...Скоро ще им се потърси сметка!

56

Анонимен

преди 4 години

20 годни след ВСВ Германия вече беше страната с най-висок жизнен стандарт в Европа. ПОБЕДЕНАТА Германия. Имаше по-висок стандарт от Англия и Франция, за СССРто да не говорим. Същото е и при победената Япония.

55

Анонимен

преди 4 години

До 53 " Българин"! Абе Странджа" Сега пък нов Ник ли си измисли?!-:) Леле леле.Ама стилът ти е същият бе човек!-:) Не всички са просто тук.Има и наблюдателни! СТРАНДЖА! Този сайт е тесен за теб! Схващаш ли?!-:)

54

ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ

преди 4 години

100% Кауна няма да пропусне тая аванта...

53

Ще покажат и новата

преди 4 години

ще покажат и новата безаналогова лада нива - която вместо камуфлажна боя ще има петна от ръжда - така излиза по евтино.С монирано балистично оръдие в ауспуха - пъхаш картоф ,палиш колата и картофа се изстрелва върху вражеските линии.

52

Българин

преди 4 години

Аре русофилите, сега е момента да пишете до *** 20 да ви измолят колективни визи за парада и да заминавате на Матушката си!И помнете, само руски лекарства другари, никакви западни глезотии. Ще си отядете на пелмени, борш и елда!

51

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са голяма излагация. Турците ги спукаха от бой и в Сирия и в Либия, а те продължават да се държат все едно че роса е паднала върху тях.

50

Нанчо

преди 4 години

Няма да ми стигне една страница да изброявам какво произвежда. Те са страната с най-висок стандарт заедно с още няколко-Русия си гладува непрекъснато. И с война и без война.

49

Анонимен

преди 4 години

До 49 А ти слугувайки на Американският империализъм. За " герой" ли се имаш? Лубирай за българското! Ще те подкрепя! А ти говориш за еднотоА мълчиш за другата крсйност!?!

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48Това да слугуваш на Русия за акъл ли го считаш?