279

до 282 от славянин

преди 4 години

Ето ти едно инфо, има и превод на български:https://facebook/ENEVMMA/videos/1143040956061848/UzpfSTEwMDAwMjY1MDYwMTU5MjoyODAwNTA5OTQ2NzEzOTk4/?id=100002650601592

278

Анонимен

преди 4 години

До R _каТакива изказвания по-скоро показват нещо за това какво е мнението ви за вас самите. Не знам дали го осъзнавате.:)))))

277

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 290Абсолютно вярно! Не искам повече да слушам Бай- Ганювщините на хора , далеч от проблема, но повярвали си по типичния бай-ганьовски начин, че са стигнали до истината и се опитват да ни я натрапят.За тях древните философи са казали: " Прости им , боже! Те не знаят какво говорят". Няма какво повече да добавя.

276

R _ка

преди 4 години

До 290"Като дете (програмист по професия) на лекари (директор на лаборатория по микробиология в САЩ и завеждащ отделение по неврохирургия"Пък аз съм Анджелина Джоли и ми писна от маски,дезинфектанти, проценти, щабаве, корони и прочие.

275

Анонимен

преди 4 години

Ааа, не, не, ще има и то септември. Не можаха да ни унищожат, така че ще си има още една карантинка.

274

Анонимен

преди 4 години

До до 282 от славянинАз чета Ле Монд Дипломатик, Цайт, Франкфуртер Алгемайне, Либерасион,Обзървър следя блоговете на хора като Даниел Щелтър и т.н.Та, дай пет имена на източници от които се информираш.

273

АНОНИМ

преди 4 години

До Анонимен Не го обиждай,човека през цялото време искаше да бъде пред прожекторите,да бъде опонент на щаба,със свое мнение-да бъде забелязан,разбира се,че е добър специалист.

272

Анонимен

преди 4 години

Като дете (програмист по професия) на лекари (директор на лаборатория по микробиология в САЩ и завеждащ отделение по неврохирургия) отдавна казах, че СЗО и всички кадърни лекари са се хванали за главата от празните приказки на престъпника от снимката горе. Един път каза как 70% трябва да изкарат вируса, за да изчезне- абсолютни 100% глупости. Подигра се грубо на маските и корейския модел, който е най-правилен и доказан. Някакъв комунистически "доцент" с килийно образование седнал да плямпа...

271

Анонимен

преди 4 години

Паникьори - каквото предвиди Мангъра се оказа вярно! аре

270

до 282 от славянин

преди 4 години

''Кои са медиите, които четеш ти? Дай пет имена.''А кои са тези които ти четеш!?

269

Тролове евреиски

преди 4 години

вие кво искате - перманентна карантина !?

268

степан

преди 4 години

Ще има ,ще има само ни лажеш .

267

Анонимен

преди 4 години

Мангъров скоро ще обяви "светлото бъдеще" !...но по-добре така, отколкото на Радев погребалните литургии !

266

Анонимен

преди 4 години

Скрий се мангъров нали 70% трябваше да са зарязят? Какво стана с шведите? Ае млъквай вече, не случайно не си в щаба, защоти си ***.

265

НИЩО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

преди 4 години

не е във ваша полза !за запад пропагандата готви овчите мозъци за втора карантина през септемврикавам ви - този път юдо-масоните са решили "яко да ни измрат" цените на храните също скочиха резко - около 50% (на запад и в САЩ) - няма причина за това поскъпване - прозто юдо-масоните се гаврят с нас !!!

264

Анонимен

преди 4 години

До до 274 от славянинКои са медиите, които четеш ти? Дай пет имена.

263

Анонимен

преди 4 години

Антиваксърите са малоу.мници. Ваксините не ряботят ако са поставени на малък % хора. Точно заради това не трябва да са пожелание

262

Анонимен

преди 4 години

До до 274 от славянинИменно защото искат забрана "ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ" ти казвам, че техните претенции са към друг тип ваксинация и ваксини (който знае имунизационния календар, той знае за какво говоря). Доколкото ми е известно задължителна ваксинация за грип не съществува. Просто тяхната реторика се разпростира и върху сезонните ваксини, но тък като те не са задължителни и реално болестта която третират не с такъв устойчив характер, претенциите им там са пренебрежими.

261

Анонимен

преди 4 години

И без извънредни положения можеше да мине този вирус.

260

до 274 от славянин

преди 4 години

Антиваксърите са течение ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ ОТ ВСЯКАКВИ ЗАРАЗИ, а не просто против ваксинацията, те не искат забрана на ваксините, а ЗАБРАНА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯТА, просвети се малко по-старателно по този въпрос! А колко ''целия свят пламти'' това е въпрос на лична вяра в ОФИЦИАЛНИТЕ масмедии, ако ти само тях гледаш, слушаш и четеш, аз гледам, слушам и чета и други!!