8

Анонимен

преди 4 години

Защо търпите да ви управлява мафиотът Боко Тиквата? Нямате ли никакво себеуважение?

7

Лелеее

преди 4 години

Тоя хайванин от снимката го раздава на принципа "крадеца вика дръжте крадеца"! Колко ли майки е повил в черно, колко ли невинна кръв е изпил, колко ли невинна смърт е причинил?! Сатана!

6

благодаря

преди 4 години

Еврейският народ цени направеното добро от българския народ повече отколкото ние самите. Достатъчно е да се прочетат някои от злобните коментарите по-долу.

5

Те

преди 4 години

Ей, ден не може да мина без ........хм......"холо-lol-о-коста"! Гнасната еврейска пропаганда ни трови ден и нощ! Интресно, този грозен чифyтин, колко ли палестински майки, старци и деца е убил и някой, някога ще направи ли филм за тях?

4

Анонимен

преди 4 години

Много благородни думи от него, цялата потрепнах!

3

Анонимен

преди 4 години

Много глагородни думи от него, цялата потрепнах!

2

Истилиян

преди 4 години

Гнусната ви ционистка пропаганда е отвращаваща. Какви "спасени", какъв "холокост", какви безумни лъжи, за пореден път използвани с цел някакъв грабеж от евреите! Ако има жертви, това са не евреи, а българите, избити след войната от т.нар. "народен съд", организиран и изпълнен паравоенен и незаконен трибунал от евреи над родолюбиви българи! Евреите са отровата на нашата раса и това, че сте техен слугинаж ви приравнява на улични маcтии. Засрамете се и се осъзнайте!

1

Анонимен

преди 4 години

Много хубави биографии и на него, и на баща му - само войни...