27

Анонимен

преди 4 години

До Активист на БКПХората вярващи в силата на коронавируса са най-застрашени.Когато хората не вярват в неговата сила то те отблъскват вируса на далеч.

26

Въпрос

преди 4 години

Понеже виждам, че тук имате отговор на много въпроси.Някой може ли да ми каже защо миналата седмица руснаците евакуираха хората си от България и защо САЩ другата седмица също ще евакуират американските граждани намиращи се в България?

25

И ВСЕ ПАК

преди 4 години

АЛЕКСАНДЪР ПОПОВе чиста жена.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20За да има рейтинг брифинга трябва да има драма. Така е при тв съдържанието.

23

Разгневена

преди 4 години

Чакам някой да ми се извини от неделя, вече има много повече заразени!

22

Анонимен

преди 4 години

До Много странноТестват се хора без симптоми а тези със симптоми са малко и заради това няма увеличение.

21

Манджаро :)

преди 4 години

От Днес троловете от рано почват да тролят...тц тц тц.Статията няма нищо общо с "зелените чорапи" както го наричат Тонката, Странджата и сие, но те си знаят едно и също...:) Наздраве !

20

Анонимен

преди 4 години

Няколко доктора трябва да се борят за един пациент с короната че иначе няма заплащане. Ако няма пациенти няма пари.

19

Анонимен

преди 4 години

Чакам Златена, Възмутена и Озлобена да ми пишат как ще мрем масово от covid-19, защото не сме в втресени и в перманентна паника от вируса, колкото тях.Липсват ми тези природнонещастни същества, които ме карат да съм щастлив, че не съм като тях!

18

Много странно

преди 4 години

Понеделник 300 тествани - 25 заразениВторник 800 - 30 заразанеДнес 1500 - 38 заразени.Май у нас никакви статичсически закони не важат

17

Анонимен

преди 4 години

Смъртните случай се увеличават, а ***.унгерите от ГЕРБ отварят моловете...пълна простотия.И това, което го дават пред камерите, че минават дрехите с мароструйки...си е само за пред камерите, нищо подобно няма и хигиенните мерки в моловете не са много по-големи отколкото преди епидеията...

16

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Радев обеща, че ако управлява... - няма да краде...

15

Анонимен

преди 4 години

Пак се почва с умрелите ! - ама дано тези които плашат хората и толкова цинично и възторжено говорят за чували с трупове да преварят всички останали.

14

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Това го разбрахме... - а Радев кога ще подава оставка...

13

В. Узунов

преди 4 години

Абе то хубаво карантина и такъв рахат никъде го няма ама последните дни изобщо не съм ходил да акам . То кво да акам кат няма кво да ям. Освен марули и лук по чуждите градини още нищо не е станало.

12

допълнение

преди 4 години

към статията 1432 теста са направени.

11

Активист на БКП

преди 4 години

Хората разбраха ,че коронката е една световна измама на мизирабли като Бил Гейтс и още неколцина мегаломани и спряха да му обръщат внимание ! Важното е да не допуснем да ни чипират,като за претелст използват ,,пандемията,, !!!

10

Пей сърце

преди 4 години

Стабилно намалява бройката и % новооткрити сред изледваните. Броят на излекуваните е по-голям от броя новозаразени. Все повече от старите заразени ще влизат в графата излекувани... и така, докато стигнем 0 броя заразени след няколко месеца.

9

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни дават тая справка за починали хора ?Като са започнали нека представят всяка сутрин и информация за починали от рак, от инсулт, от инфаркт ... от бедност и мизерия.На ден по 300 човека.На месец по 9 000.На година над 100 000 !!!С какво те са по-малко хора от онези, които уж са починали от коронавирус ?!

8

Анонимен

преди 4 години

До Доктор ХаусСмъртност 4,96% за БГ. За сравнение дори с нашите слабо засегнати съседи сме по-добре! Хайде стига паники и истерии!