26

Анонимен

преди 4 години

Тоя какви наколенки направи на ББне е истина,егати клоуна изтрещял

25

хехе

преди 4 години

отбора на народа ..отбора на власта... отбора на ББ...отбора на МВР-тоотбора на цола драгойчева..кой беше тоя отбор...че не се сещам ....?

24

Анонимен

преди 4 години

до 20 Папагалчооо, ако не го обичаха левскарите наско, нямаше да съблекат само Петев ония тартори на агитките, но и самият Сираков, който стоеше до него. Една дума срещу Наско тогава не казаха на тази пресконференция, камо ли да го събличат като Петев, чорбааар прооост!

23

гост

преди 4 години

Не е необходимо да имаш каквото и да е икономическо образование,за да знаеш.че ако и двете страни не са се подписал под една сделка,тя не е валидна.Другото е пунта мара

22

Анонимен

преди 4 години

До 20От тъпият ти коментар излиза че Наско е съблякъл Петев!?

21

Анонимен

преди 4 години

Наско,не се занимавай с тоя пробит *** от Герена!Ти май забрави че се зарече да не се връщаш при наркоманите след простащината с Петев на представянето му!После пак ти ще си виновен.

20

Защо да го прави

преди 4 години

някой син фен да го защити, излапаха за година 25 милиона и сега пак целуват *** на ББ

19

Анонимен

преди 4 години

Насе, явно искаш да поизлъскаш имиджа си, защото много левскари не те обичат, особено след смъкването на гащетата, и събличането на Петев. Но нито за минута не забравяй, че Боко не е вечен. Много пъти ви помага, но падне ли от власт, ще бъде трудно да се издържате.

18

Анонимен

преди 4 години

Сираков,ако действително милее за ,,Левски" вместо да се моли за акции ,да вземе да се моли за пари и то за много пари !Бизнесмени-левскари ,а и от фенската маса ,нали са 4млн.,всеки като даде по 10лв. ето ти 40млн.и финансовите им проблеми са решени!Иначе като вземе акциите с тях ли ще плати на скъпоплатените им футболисти!?

17

Анонимен

преди 4 години

"акции били джиросани ... бла-бла".Това в някои случаи е абсурдно колкото:"давам задълженията си към банката на някой си".

16

Анонимен

преди 4 години

Сашо Диков разправя в Шоуто на Слави оня ден:- И отивам аз в МС с акциите и Севдито ме посреща на входа и ми казва, че Борисов не желаел да ме приеме и че тия акции няма как да ги оставя в МС под входящ номер като сигнал.Слави: - А ти чакаш преди това 50 минути на входа за да даде Борисов отговор дали ще те приеме?- А, как бе...станах като Мутафчийски- бринг дадох веднага пред журналистите.-Те пък откъде знаят какво носиш?- Само им развях папката с акциите и им викам..Ехооо. Като лешояди

15

Кака мара

преди 4 години

Умолява бил гейтс да ми връчи акциите на компаниите си

14

иванов

преди 4 години

айде стига с тези акции .само некакви си 180 и анъмнаесе са хиляди по един лев всяка .а отбора всеки месец требе да внася в НАП по около 140 000 .*** ли сте левскари ли сте?

13

Левскар

преди 4 години

Жалко, че отборът стана разменна монета в мутренска война. И на Тити, и на Наско за какво са им тези акции? Хайде, Тити не си е добре, но явно и Наско не е наясно как се издържа отбор. Като получиш акциите какво става? С магическа пръчка ли плащаш сметките?

12

Анонимен

преди 4 години

С една дума Божков си направи гавра с Тиквата с тези акции чрез посредника Сашо Диков! Уплаши се като мишка горкия и даже не го прие в МС, защото не знаеше какво да прави с тия акции. А той можеше просто да ги приеме и да ги връчи на всеки..Наско... Феновете на Левски и т.н, ама откъде толкова акъл у Тиквата!

11

Не извратен тип

преди 4 години

Ама Божков вече ви прати акциите,акциите са във касата на Герена при Павел Колев,извинявам се но акциите са джиросани на Борисов,Сираков нещо живее със две седмици назад.Освен това Божков за година е налял 25 милиона във Левски и подари акциите без стотинка на Борисов а тези от герена неблагодарници и натегачи

10

Анонимен

преди 4 години

Аман от спасители ! - още ли имате желание някой да ни спасява , тъкмо си помислиш , че ще вземеш глътка въздух и айдеее пак на дъното.

9

Сериозно

преди 4 години

Помоли се на еднокнижния собственик бе, Наско... Или и ти нямаш топки да го направиш?

8

Анонимен

преди 4 години

В едно гърне...... и Наско и Божков.

7

Анонимен

преди 4 години

до 4 Що трябва да е оплют Божков, бе? Дал е за Левски 20 милиона досега лични пари, а не от рекламодатели и Тиквата му стопира бизнеса с който издържаше Левски.Какво според теб трябва да направи Божков ако не единственото- да ги джироса на Тиквата- главният виновник за спиране на бизнеса му.Когато 10 години вече под управлението на Тиквата Божков си му вървеше бизнеса под протекцията на ГЕРБ нямаше проблем, и за изведнъж се сетиха Тиквата, че Черепа имал престъпен бизнес? Брех да му се невиди!