143

Бил Гейтс

преди 4 години

Обичам Геп. Ще сложа на всеки от тях по един маркер да се познават като им слагаме новата ваксина за маймуни.

142

Тулупин

преди 4 години

не съм чел SMS на Божков но Горанов е невинен Доле Гешеф Доле ГЕРП

141

Анонимен

преди 4 години

Русофилите са ваксинирани с "вечна дружба" и затова първи скочиха, защото се страхуват Бил Гейтс да не ги ваксинира с 5G, че тогава губят вдякаква ориентация !

140

Анонимен

преди 4 години

Ако политбюро бяха увиснали на стълбовете пред народното събрание преди около 30 години сега да няма типажи от рода на малиноф и позитано.......но тази грешка може да се поправи.

139

Анонимен

преди 4 години

Остави Ковид19? Ами кажете кога ще измислят задължителна ваксина срещу вируса Позитано 20. Изпива мозъка на хората и се превръщат в зомбита.

138

Скептик

преди 4 години

Обръщението "пичове" не се отнася за активисти нагеп. Те са "пуйпки".

137

Анонимен

преди 4 години

"Въпреки страхът, който ни се внушаваше големият процент българи не повярваха и запазиха психическото си здраве."С това твърдение показваш, колко лабилно е твоето.

136

Анонимен

преди 4 години

Разтовариха ли линейките в москва, че идва по-силна вълна?

135

Анонимен

преди 4 години

По времето на коронавируса се доказа едно добро нещо от това, че не вярваме в институциите. Въпреки страхът, който ни се внушаваше големият процент българи не повярваха и запазиха психическото си здраве. А това е много добре.

134

ДртПрч

преди 4 години

Ново огнище на COVID-19 в Китай: Стотици селища са под блокада

133

Скептик

преди 4 години

Но затова ще ви тровим мизерния животец.

132

Анонимен

преди 4 години

скептик/прОсТо/северозападнал/информиран/обективен/славянин/***.........са пропуснали много от задължителните ваксини.

131

Скептик

преди 4 години

Пичове, пийте си виното. Ферментирали продукти. Ябълков оцет. Квас. Яжте сирене и кашкавал. Неслучайно и партизаните са го обичали, както и стражарите. Солете си храната. Тези адвойатчета и журналистчета от Ню Йорк Таймс дето се ваксинират, ядат веган, кето, безмесно и безсолно *** като мухи в хладилен камион.

130

Анонимен

преди 4 години

Е все пак в България всеки икономист, програмист, шофьор, сервитьор, продавач на зеленчуци и т.н.е много начетен и вещ в здравеопазването, познава добре материята около вируса и, спасил е хиляди човешки животи и знае, че корона вирус не съществува ..нали така ?Благодаря на кризата, че ми показа колко *** е българсия народ. И благодаря, на моите колеги във сферата на здравеопазването, които въпреки всички плюения по техен адрес се опитват да правят най-доброто, на което са способни.

129

Анонимен

преди 4 години

"Мдааа....., Гено модифицираните хранителни продукти "родиха" огромно стадо ов.-.ци "Доли"!!!"Аз лично съжалявам съществото, което те е родило теб...

128

до анонимен

преди 4 години

Моля те каскет......скочи от Витиня!!!-------------Мдааа....., Гено модифицираните хранителни продукти "родиха" огромно стадо ов.-.ци "Доли"!!!Младежо, постът ми не беше предназначен за "Отнесени от вихъра", подобна информация силно разбалансирва психологията на "Долитата".Обещавам, вече ще слагам маркер 18+ за такива като Вас!

127

ДртПрч

преди 4 години

А кой е виновен, че хората загубиха доверие в Щаба и правителството?С приказки за чували и хладилни камиони за трупове, как Адът идвал след Великден и как много хора много яко ще умрат, доверие не с гради. Когато хората не вярват на институциите, търсят инфо и от други източници. Там виждат, че има и алтернативни мнения, които не включват непременно яко умиране в найлонова торба и дълбоко замразяване в хладилен камион.Разбрахме и че набързо направените ваксини не са много безопасни.

126

Анонимен

преди 4 години

Щом ще ***, каква ваксина се чака

125

Анонимен

преди 4 години

Хората вече схванаха щам схемата. Единия вече се покри, други двама още ръсят бисери.Вожда и той бяга. Обраха народа. Скоро ще им се търси сметка

124

Анонимен

преди 4 години

"Технологиите "скочиха"!"Моля те каскет......скочи от Витиня!!!