44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Някои биха казали, че при нас ограничения брой умрели и заразаени имат нещщо общо с кадърни управляващи, но сред някои среди освен пиенето на неща които не стават за пиене и говоренето на глупости, е популярна и липсата на логика, която води до това, че каквото и да се предложи като информация изводите винаги са едни и същи.

43

Анонимен

преди 4 години

Путин е падаща звезда.

42

Анонимен

преди 4 години

Направил си е равносметка човекаили от вирус или от глад ще измрат. Решил е че вируса е по малко страшен от мизерията

41

ala

преди 4 години

Айде стига с това 'ала'. Всички ваши статии 'ала' това, 'ала' онова... Няма ли за вас 'но'?Все едно от 18 век детски приказки чета...

40

Анонимен

преди 4 години

У нас почти няма болни и умрели. Разделете ги на броя на градове и села и ще се падне по едва няколко броя заразени на голям град ,а ние вдигаме най голям шум за нищо. Все едно мрем по улиците и ни захвърлят в канавките защото няма къде да ни погребват. Ние сме с най неподготвените и невежи управляващи в цял свят.

39

Анонимен

преди 4 години

Какъв изказ, каква грамотност, какви познания демонстриратдраскащите простотии под тази информация! Ами размърдайте се като ви интересува Русия! Четете сериозни информации, а не поредното антируско съчинение. Осведомявайте се! Освен, ако не сте прости или платени ***, което при сегашното икономическо положение вследствие на вируса, е може би разбираемо.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41За 20 години Русия се срина в индекса за свобода на словото до 170 място, а един долар се разменя за една Европалета рубли.Венсеремос Другари!

37

ДС

преди 4 години

Нас голямата Кражба роди ни,ще командваме вечно така,Горбачов бъдещето уреди ни,Горбачов бъдещето уреди ни,а свалихме Тошо със преврат.

36

Анонимен

преди 4 години

Руся е държава и има своето ръководство, което, ако някой следи внимателно руската действителност се грижи за страната си. Ако лица, настроени срещу руската държава, подбират само антируски информации, то те така и си остават неосведомени. Путин е държавник и го доказва вече 20 години. По-добре е ние да помислим в каквосъстояние ни е държавата, ако въобще имаме такава,

35

Анонимен

преди 4 години

Какво очаквате от рушки политик и Бг. ***.......

34

Пешо

преди 4 години

Пунин има право да на още няколко обявявания. Помните ли колко пъти обяви победа и край на войната в Сирия. Аз им изпуснах бройката!

33

Анонимен

преди 4 години

До Дис ис 2300аааНима да пишеш, докато летиш, е "писане от отвъдното"?....Не мисля, поради което съм възхитен от скоростта на писане у тия падащи като круши лекари от прозорците на руските болници!

32

Анонимен

преди 4 години

Защото тази лудост трябва да спре. Вируси винаги ще има и няма да изчезнат.

31

Дис ис 2300ааа

преди 4 години

До АнонименТакъв наблюдателен човек като теб не може да не е забелязал, че става дума за две отделни групи хора. Очевидно е, че няма как да пишат от отвъдното, макар че в Блатная всичко е възможно вече, а и при тях условията на места са така както аз поне си представям отвъдното.

30

Анонимен

преди 4 години

До Дис ис 2300ааа Лекари, които пишат в профила на Захарова, докато летят, скочили през прозореца?Ти да видиш ;)

29

Путин пак ли...

преди 4 години

..ще пада? От 20014 насам всяка година по два пъти го падат, а нещо все не става....Я, експертите да кажат сега кога ще падне за пореден път!

28

Дис ис 2300ааа

преди 4 години

До Анонимен 26Стоенето на критичните случаи на 2300 за 18 пореден ден с какво се обяснява: с новите боници или с безаналоговото оборудване? А "скачането" на лекарите през прозорците и постовете им под тези на Захарова, обвиняващи я че крият смъртните случаи, тях на какво да ги отдадем?

27

Анонимен

преди 4 години

Как изведнъж тоя вирус отвсякъде изчезна, без ваксина и без някое ново лекарство. Всичко е пунта.

26

Анонимен

преди 4 години

36 са новите заразени с коронавирус у нас, починали са трима

25

бай ганю

преди 4 години

явно вова предпочете да го играе доброто ченге за да спаси останалото от рейтинга си за сметка на бройката заболяващи която следва да нарасне а от там и смъртта да се увеличи не че за кремъл има значение колко милиона биха умрели от вируса важно е в смъртния ак,т да се пише нещо различно за да няма паника