114

НЕКОЙ

преди 4 години

***, не искам да ми помагаш. Върви по дяволите.

113

HeinrichHimmler

преди 4 години

За съжаление очакваният ръст е само в тяхните джобове! Още повече като си намалиха данъка за хотелите да плащат по-малко , а ДДС-то за храните го оставиха на 20 процента да продължат да ни щавят! Ама българите са явно от прос*и по-прос*и щом си седят мирно и кротуват !

112

Анонимен

преди 4 години

Първо ще се помогне на приятелите, на тия дето ги е бил,на тия с хотелите, после на тия с ресторантити и баровете, после на мисирките, толупите и дъртите злобни свекърви. ....

111

ПроСоТо

преди 4 години

Тиквата очаквал ръст догодина...И може,зер вече е акционер...

110

Тонката

преди 4 години

Сашо Диков разнася ли ги още по София тези на Левски акциите?:):):)Абе накрая все некой ше ги вземе:):):):)Според мене най-добре да ги остави пред вратата на Тити Папазов:):):):)

109

Анонимен

преди 4 години

Борисов чака и да го изберат пак наесен, ама да видим дали ще стане.

108

"Братя"Дам

преди 4 години

Тоз така ще го Джиросам -такива акции ще му дам !!

107

Анонимен

преди 4 години

Ръст има и то голям. Огромен брой нови компании в София, което доведе до много по-високи заплати и приходи за хазната. Разбира се, тук говорим за стотици хиляди (около 200 000) служители, работещи квалифициран добре платен (над 4-10++к лв.). Не важи за склададжии, бензинджии, ММА бойци, камерирерки, секретарки, касиерки, чистачки, миячки, сервитьорки, барманчИтЪ итн. Едвам си задържам кадрите, junior при нас започва на 2700лв. след 2-3 години едвам го задържаме с двойна заплата.

106

Анонимен

преди 4 години

и аз очаквам ръст.. все пак ще минат избори и повече няма да го чуем даже

105

ясно

преди 4 години

- Момче, тази зима дали ще е студена?- Голям студ, дядо, мечките ще умират от студ!Шамана доволен се обърнал да си ходи, но се извърнал и попитал:- А бе, вие по тези жици ли познавате?- *** ги жиците, гледай индианците колко дърва събират!

104

ясно

преди 4 години

Отиват индианците при шамана и го питат:- Тежка ли ще е зимата да знаем колко дърва да събираме?- Кучетата ще умират от студ! - отговорил им шамана.След един месец:- Да събираме ли още дърва?- Събирайте, вълците ще умират от студ!След още един месец:- Още да събираме ли?-Още,още, мечките ще умират от студ!Но на шамана му станало гузно дали не е подвел хората си и решил да отиде на върха, където имало метеорологична станция и да попита бледоликите кaква ще е зимата. На портала видял един техник качен на стъб и го попитал:- Момче, тази зима дали ще е студена?- Голям студ, д

103

Анонимен

преди 4 години

Ох, анонимния с главните букви, наистина си специалист по писането на вицове.С цервено трябва да са, че още повече да се набиват на очи. Хумор трябва в днешно време!

102

Анонимен

преди 4 години

Постигнхме това и онова, пък народа взе ,че изпомря.....Абе хубава работа, ама тиквенска....

101

инженер

преди 4 години

я от 10 години чекам да ми дигнат заплатата ама па казая догодина

100

Анонимен

преди 4 години

В НОВАТА НИ ИСТОРИЯ НЯМА ПО-МЪДЪР, ДАЛНОВИДЕН И ТАЛАНТЛИВ ДЪРЖАВНИК ОТ ОБИЧАНИЯ НИ ПРЕМИЕР БОЙКО БОРИСОВ. НЕ СЛУЧАЙНО НАРОДЪТ ГО ДАРЯВА С БЕЗГРАНИЧНАТА СИ ЛЮБОВ, ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ.

99

ivailo

преди 4 години

"Борисов чака ръст на икономиката догодина..."То Бочито още чака и "ада" да дойде в БГ ама...

98

Анонимен

преди 4 години

Дайте да дефинираме структурно това чудо "икономика на България". Скара-бира, бира-скара, смяна на мръсни чаршафи, куриерски фирми, търговия, бензиностанции, фризьорски салони, зъболекари, ремонт на стари коли, заводи сглобяващи определен детайл с ръчен труд като поддоставчик. В тая икономика дори на хартия да имаш растеж, не се отразява положително на човешкото развитие, а означава повече бира и кебапчета.

97

ХХХ

преди 4 години

Хазната винаги е пълна но пари няма ! Бюджета е много добре но пари няма ! Българите имат пари но нямат пари ! Икономиката ни е много добре но нямаме икономика ......Пия ракия ама нямам ракия ? А сега де ! Тулупска му работа ! Путин е виновен ! Китайците са виновни !

96

Чичо

преди 4 години

В общи линии, адекватната реакция на Борисов спрямо ситуацията с короната според мен ще му осигури още поне 2 мандата на власт.

95

Анонимен

преди 4 години

Ще расте държавния дълг,ще растат кредитите на хората,ще расте безработицата,ще расте миграцията,ще растат нещастните случай следствие на мизерията,ще расте броя на болните и НЕДОВОЛНИТЕ,ще расте негодуванието от неадекватните мерки и съсипаната икономика.Друг ръст не очакваме.