256

Анонимен

преди 4 години

ами , къща в Испания...защо да няма и футб.отбор пък ?

255

Анонимен

преди 4 години

Да видим,като мине цирка, кого БМБ ще задължи да стане горд собственик на фалирал отбор

254

Анонимен

преди 4 години

Има как. Няма закон в страната, който да забранява премиера да притежава акции.

253

неноермални

преди 4 години

Раздават милиони на спортитите, а лекарите мизерстват със социални помощи. Говоря за редовите лекари, дето съвестно си изпълняват задълженията и се грижат за здравето, а не за онези .....знаете.

252

цирк

преди 4 години

Мафиотите от Първо главно правят цирк. Само дето единият мафито притежава държавата. И да Борисов не може да управлява, толкова може човека. Що няма някой дето да реши да го замести и да оправи тази държава. Държава се управлява с идеи за развитие и воля за това. Като поне социаланата справедливост е гарантирана. А тук не е. 30 години циркове на мафиотите оит Първо главно, дето ги доведе оня Мадридския.

251

Анонимен

преди 4 години

До пипиМа той и в Щатите ли вече оперира? Не знаех. Виж да се съберете с другите наркокартели за да решите колко лаборатории да направите за да степо-конкурентоспособни и не забравяйте, че все пак сте престъпници, нали.

250

Анонимен

преди 4 години

Защо не ги вземат и веднага да ги дадат на феновете?Губи се време за даването им на феновете.Може би взаимно се шегуват с намеренията си да ги дават на някого?Взаимни лъжи и подигравки.

249

Трактора

преди 4 години

Акциите на Левски се оказаха кьорфишек, досущ като онази прословута флашка на Патрашкова.Диков не осъзнава, че и той е изгаврен също. Божков не е забравил какви ги е говорил "стажанта " преди много години в 1 към 1.

248

Горчивата истина

преди 4 години

До Анонимен 245Подкрепят го, защото като гледат тия дето пишат за него и изтръпват какви могат да дойдат вместо него. Горчивата истина.

247

пипи

преди 4 години

коката не върви добре, защото царя на амфетите боко методиев подбива яко пазара

246

Анонимен

преди 4 години

До пипиПравилно. Значи все пак имаш плантация за кока. И как е, върви ли бизнеса?

245

пипи

преди 4 години

някой да е виждал ел патрон да пилотира самолет с дрога до маями ? Някой да е виждал нарко барон с нотариален акт за кокаинова плантация ! не 5, 50г да ви управлява тиквата

244

Samo minavam

преди 4 години

ррррррррррррррррррррррррр

243

ББ

преди 4 години

Има Лефски има проблем...Няма Лефски няма проблем! Кралев! Действай!

242

Анонимен

преди 4 години

След всичките гаври на Борисов, чета и не вярвам колко хора го подкрепят? Явно наистина има доста *** дето наистина гласуват....и си заслужават съдбата

241

Анонимен

преди 4 години

Аууууу,каква гавра с премиера!Така съм се смял!

240

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 235"Берлускони беше собственик на медии и футболен отбор"1) България не е Италия2) Берлускони "беше" преди да стане Премиер на Италия3) Берлсукони е замесен в толкова разследвания за връзки с Мафията, че ви е бедна фантазията

239

Анонимен

преди 4 години

До пипиМожеш ли да ми покажеш доказателство за къщата и острова. Защото и на Божков именията са на дядо му и баба му, ама живее в тях, държи си вещите и т.н. Можеш ли да покажеш снимка на ББ в къщата в Барселона или на острова му? Аз знам и за теб, че имаш кокаинова плантация в Колумбия, не те ли е срам?

238

Анонимен

преди 4 години

Към днешна дата Цеките са новите любимци на властта(бивши съдружници на Божков)защото снасят колкото трябва и на когото трябва.До кога ли?

237

Анонимен

преди 4 години

До До 209/227Ти май не можеш да стоплиш: Божков беше "в неизвестност" когато му повдигнаха обвинение. А беше в неизвестност, защото се изпари когато му го повдигнаха. Шефовете на Холдинзи не "изчезват" за няколко дни без никой да знае къде са, и "случайно" се оказват на едно от малкото места, където могат да се откупят от властите и където имат приятели, които да им "заемат 2,3, 5 милиона" както се изрази Черепа. Така че. Пробвай друга линия.