17

свилен

преди 4 години

Депутатските наркоманчета имат тумор в мозъка

16

Хм

преди 4 години

Ей и вие във форума все мрънкате. Като хванат такъв шофьо- що нямало такива наказания. Като ги предложат-що ги предлагал. Евала ако го направи. Предните прокурори даже не си и отваряха устата за много неща които Гешев ги споменава. Пък и не той трябва да ги гласува тези работи,а правителството. Тъй че,ще се види дали на Борисов му стиска.

15

Котки

преди 4 години

Да, и да ловим мишки с базука сигурно му е другото предложение.А бе Гешев, да те питам, онзи журналист набит от ММА хулигани, кой се оказа поръчителя?

14

Хахаха

преди 4 години

Умрелият не го интересува дали го блъснал дрогиран или трезвен,Гешев кажи на шефа ти Тиква да измисли нещо по нормално,че останахте само пенсионери и ченгета на територията ама пустата му корупция непуска!

13

xaxsas

преди 4 години

Не е лошо като идея, но и без това народа храни достатъчно трътляци и неможачи, че сега да го правим и доживот... 20-30 години са им достатъчни стига да не ги помилват на четвъртата. Задължително да нямат право на нова книжка. Ако им ампутират крак също няма да е голяма загуба. :}

12

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости. И по какъв начин това ще промени манталитета на средностатистическия люлински душевен и социален бедняк с дебела верига на врата от типа Митко-ММА боец с BMW E60. Нагло и безнаказано шофиране, неуважение и погазване на всички правила. По какъв начин ще научим селяндypa от Обеля да не се предрежда по светофарите с 15-годишното си Audi?! По какъв начин ще научим складовия работник, че, като се качи в S-класата си на 20 години, не е безсмъртен?! Ами няма как. Те и затова са бедни де

11

MaйMyнaтa

преди 4 години

Много предлагащи има на територията, много нещо. Ама изпълнители липсват, та всичко се обезсмисля така.

10

Край

преди 4 години

Прокуратурата е за да налага спазването на законите - не да ги пише.

9

Ужс!

преди 4 години

И тоя го раздава Велик инквизитор!Тъжно. Много тъжно.Жалко за тази страна! Тъкмо бях почнал да вярвам, че пътят, който сме поели е правилен, а сега...Едните ни налагат фашизъм под благовидния повод, че ни пазят от заразен "враг с невиждана ярост", а тоя ни налага фашизъм под благовидния повод, че се борел срещу войната по пътищата. Пацифист някакъв :-)Ужс!

8

Анонимен

преди 4 години

Ми така ами. Лигавенето свърши.И за тия "невинните" терористи с велосипедите да се предвидят здрави юзди в закона. Знацизс обузфаване на велосипедистите по тротоари, по пешеходни пътеки, по оживени места. Из парковете да карат не навсякъде, ограничения за скоростта задължително. Има начини, стига да има желание.

7

Анонимен

преди 4 години

Каскета изглежда пак е дрогиран. Поредното му неадекватно изказване.

6

Ф.С.В.

преди 4 години

Не знам дали Гешев го прави това предложение с цел- Реклама на себе си -(което ще бъде отхвърлено ) но лично съм ЗА!!! СЪГЛАСЕН СЪМ !!

5

---

преди 4 години

Каскета не знае ли ,че не строгостта на наказанията ,че невъзможността да се измъкнеш понижават нарушенията/престъпленията.И няма как за всяка открадната кокошка Каскета да прави показна акция (и в същото време да измъква Пеевски от скандала с КТБ)

4

Анонимен

преди 4 години

А в кои затвори ще ги приютява гешев? Защото при нивото *** битова престъпност, дори и при нулевата разлриваемост, места по затворите няма! И те са от обова време с другите нрави и не са разчетени за толкова мамуни. Имайте предвид, че у нас се вика оолиция за едно от 10 престъпления! От тези 1 на 10 я се разкрие 1 от 59, я не се. И пак затворите преливат.

3

Анонимен

преди 4 години

Кво викаш, Гешка, ше му конфискуваш на Кристианчо смачаканото Ауди ли?А иначе, след тая щедрост от твоя страна (за доживотното наказание де), после колко е файдата от тоя човек в затвора? 0 ли чух да казваш, ами тогава да вземеш да размислиш, а?

2

sherlock

преди 4 години

Da, da, ama NE!

1

Анонимен

преди 4 години

Едва ли ще го приемат, че половината деца на депутатите ще са по затворите.