53

Анонимен

преди 4 години

До #JeSuisTULUPМутафчийски не ги лекува,ако не знаеш. А икономиката, която е нужна на България си работи нон стоп.Беларус лъжат повече от руснаците. .тю

52

Ss

преди 4 години

Най -накрая откриха вируса и в Търговище. Толкова е смешна цялата тази история, че не ми се говори. Най- големият завод в Търговище планираше да започне нормално да работи в понеделник, явно заради това решиха, че трябва да има вирус и там.

51

Анонимен

преди 4 години

Сравнението между България и Беларус води до едно единствено заключение - НОЩ е напълно безполезен!Там без щаб имат същия брой починали на един милион население.

50

mi 200 ot tiah

преди 4 години

До АнонименАми 200 от тях са медицински персонал - останалото 790 от София - върнали се от чужбина и т.н.

49

Анонимен

преди 4 години

Другата седмица се очакват температури 25 -30 градуса и короната ще си отиде, ако не спре внасянето й отвън и не се действа решително за изолирането й в гетата.Никой не може да ме убеди, че при високи температури ще има бум на това респираторно заболяване. Вчера при температура 19 градуса излязох от магазина и рутинно с напръсках ръцете със 70 градусов спирт. Още преди да си го разтрия почти изсъхна. А при 30 градуса?Ще изсъхне и умре и ковид-19, ама е по-лесно да се плашат хората.

48

#JeSuisTULUP

преди 4 години

Беларус, без карантинни мерки - смъртност - 12 умрели/милион население.България - 120 хил безработни - 12 умрели/милионКакви са заслугите на Мутафчийски и защо по дяволите си съсипахме и без това хилавата икономика?

47

ERICH

преди 4 години

До Анонимен 43///"Колко от тия 1900 и нещо са от махалите или това е секретна информация?"Я,да кажа едно демократично и неолиберално "Уао",ама къде ви е евроатлантическото съзнание.Как може да задавате такива въпроси и да питате за питомците, и любимците на Шооорош,и разните грандоприемни НПО-та.Тук се запазва неолиберално мълчание

46

#JeSuisTULUP

преди 4 години

До ГербБраво на Щаба и Правителството! Задачата по съсипването на българската икономика приключи. Акция Коронавирус показа частичен успех. Още крета някакъв бизнес. *** се оказа много недисциплиниран. Не слушка.

45

Анонимен

преди 4 години

Фейк статия.Пусната за провокация и гербаджии в засада .Не си струва да се спори с платени т.у.л.у п.и

44

Анонимен

преди 4 години

Ако не внимаваме и пуснем духът от бутилката, може и в България да стане като в щата Ню Йорк, където имат досега 340705 заразени и 26585 починали от Ковид-19 при население около 19 милиона.

43

#JeSuisTULUP

преди 4 години

Честито на Щаба!След поголовно тестване на всеки новоприет пациент в търговищката болница, най сетне е открит първия заразен в областта - пристигнал онзи ден с полет от Холандия. Не можаха да намерят местен, но си внесоха.

42

Анонимен

преди 4 години

И КАКВИ СА ИЗВОДИТЕ ОТ ТОВА, КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ОТ ТУЙ ЧЕТЕНЕ НА ЖЕРТВИ ВСЕКИ ДЕН ? ДА БЯХТЕ КУПИЛИ ДЕЗИНФЕКТАНТИ ЗА БОЛНИЦАТА ВЪВ ВИДИН, КАКЪВ ДОЦЕНТ Е ТОЯ НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА Е ЗАЕТ С НАУЧНА ДЕЙНОСТ И ДА РАБОТИ ВЪРХУ ВАКСИНАТА ДЕТО ЩЕ НИ ИЗЛЕКУВА.

41

Анонимен

преди 4 години

Тези случаи са от печеното агне на ***, *** не е спрял от тогава да ходи какво очаквате

40

Сатанист

преди 4 години

Много съм разочарован.Пак няма ад. ББ ми обеща

39

Анонимен

преди 4 години

Поздравявам ви с деня на победата над хитлеристка Германия във ВСВ.Да благодарим за саможертвата на съветската армия и присъединилите се бойци и от всички други страни. Благодарение на това България имаше достойни 45г в които българите получаваха равен старт , образование, здавнан помощ. Получихме електрификация, водоснабдяване , индустрия, развивахме технологии и наука. Въпреки трагедията и разграбването последните 30г , помнете че свободата е възможна ако сме единни и се преборим за нея.

38

Анонимен

преди 4 години

Колко от тия 1900 и нещо са от махалите или това е секретна информация?

37

Анонимен

преди 4 години

Въпреки, че хората взехме мерки да не се разпространява заразата, този вирус се оказа по-опасен, отколкото си мислехме в началото. При това епидемията в България тепърва може да започне, а досега идваха заразени от чужбина. През 2018 в България от грип са починали 7 човека. А сега за по-малко от два месеца са десетки.

36

До оптимистите

преди 4 години

Зимата искам да коментирате тук пак така оптимистично, че случаите са малко и че всичко е лъжа :))))

35

Анонимен

преди 4 години

Колко струват тия брифинги и защо се разхищават държавни пари за да се всява страх и паника сред хората. Не е ли по-добре да се купят няколко маски за лекарите и ръкавици.

34

Fallschirmspringer

преди 4 години

Този не ми е занимателен.Липсва ми Борисов с неговият гъзниво -троснат глас,който на лексиката на лАумпените ,обяснява на *** колко са неблагодарни и как персонално различни европейски политици искали съвет от него как да се справят с пандемията,като същевременно го галили по главицата,в знак на възхита и уважение за взетите мерки.А в България борбата с короната може да се опише с с няколко думи "нагоре по лай--ната река без гребла.Предстои още завръщане на изтекли "мозъци".