59

Тонката

преди 4 години

До АНТИСега ли ти светна?:):):)Нали преди беше ШАМАН:):):):)Георги Гергов какъв е?:):):):)

58

Анонимен

преди 4 години

Цяла интелигентна България благодари на Борисов,че успя да ни изведе и този път почти невредими,здравословно и икономически! Какво ли не правеха разни провокатори,пропагандисти и комунисти,за да опетнят,разединят и спъват действията на щаб и правителство!То не бяха вета,не бяха прогнози за гладни бунтове,не бяха обвинения за диктатура! По някаква причина вирусът ни пощади,а те " няма вирус,лъжат ни".***,целият свят пропищя,отмениха куп мероприятия,свалиха самолетите,а те Бойко ни лъже !

57

Борисов

преди 4 години

Ако започнат да се заразяват повече от 100 души, отново затваряме всичко.

56

АНТИ

преди 4 години

До ТонкатаАндрей Многознайчев е въртоглав ...

55

Анонимен

преди 4 години

Баце, в здравната ни каса дали са останали пари?Защото аз плащам здравни осигуровки, но те къде отиват?За това ли са тия 3 милиарда, те къде ще потънат?

54

Анонимен

преди 4 години

Днес лицето Бойко Методиев Борисов в качеството си на длъжностно лице, разпространи невярна информация, като заяви че за деня в европа има 30 хиляди умрели от коронавирус, по този начин той вся паника сред населението, ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и подлежи НА НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ !Аз като гражданин, възнамерявам да подам жалба до прокоратурата срещу това простивозаконно действие на лицето Бойко Методиев Борисов, съветвам и всички останали граждани да го направят

53

Анонимен

преди 4 години

До до 45Ще станеме всички даскали

52

Тонката

преди 4 години

До V:):):):):)А Андрей Райчев друго казва:):):):)

51

Анонимен

преди 4 години

Разбрахме че държавата ще дава пари само на МВР, болници и училища а другите са ненужни ако оцелеят с въздух или короната ги чака или банката със заеми.

50

Анонимен

преди 4 години

На летището в Париж дали са гледали конференцията за Западните балкани ..тъй де , тъй и тъй бездействат на летището поне политически да се образоват..божей ,божей сичката Мара втасала Западните балкани шъ упрайм

49

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 4 години

Нещо, много отчаян беше в началото. Не знаеше какво, и как да започне... Явно НЕ са добри новините за него, и близките до него хора. от към $$$$$$$ Грешка е поправена. ;)

48

Анонимен

преди 4 години

Примитивните общества се обединяват като си избират жертва.Ама много сте на сметка, че премиерът е със специалност действия при природни бедствия!Трябваше да са на власт БСП в момента!Да сте масово безработни, гладни, на улицата по протести, бити от полиция и масово болни от коронавируса у дома си, не в болница, защото няма да има място по болниците!

47

V

преди 4 години

Това беше то с герб .Тия повече няма да дойдат на власт. Да видим обаче кои ще ги сменят.С гербавите ще си отидат и псевдо патриотите на ф16 ;) Народа няма много избор щото са нужни народни партии а не международни или вишистки ;)

46

Анонимен

преди 4 години

Не вярвайте на ушите си а на Борисов.

45

До 31

преди 4 години

А Милен Велчев и сие като имаха изказ от типа " разтежът ще е индифирентен и ще се базира на солиден фундамент от абстрактни икономически параметри" ,като бяха барнати с костюми по поръчка и мазно блеех@,колко добре ще сме след 800дена,до къде те докараха ?! Знаеш ли,бъди благодарен ,че от цялата политическа маса в момента те управлява най-правилният човек ! Много лесно можехме да сме Грузия,Армения,Таджикистан,Украйна....Много,много лесно !

44

до 45

преди 4 години

Стани даскал, бе, кой те е спрял. Мрънкачи злобни!

43

мераклия

преди 4 години

Нещо за ваучерите ?!

42

Тонката

преди 4 години

до 43 Къде идеш бе?:):):):)Един файтон хора:):):):)

41

Анонимен

преди 4 години

Тоя ЕС,взе отдавна друга посока! Прилича ми като претоплена манджа вече! А "политиците" освен да говорят само за пари,пари! Сякаш са "икономисти"! Май друго не правят! Законотворци са до колкото помня! Нещата опират до това,всяка държава да се вземе в ръце и се оправя сама! (Европейско семейство?) Ала бала!!

40

Тонката

преди 4 години

Бойко като каза думата "***"се отнасяще за Президента,ако нямате нищо против:):):):)Точно Радев отговаря на тези критерии:):):)