128

Факт!

преди 4 години

Под световните клоуни да се разбира Алберт Айнщайн Шварценегер фон Браун включая и Брус Лии.Е ти като не си клоун какъв си?

127

Анонимен

преди 4 години

много е смешно ама не виждам във видеото момента когато китай арестуваше лекарите които първи се опитаха да предупредят за вируса

126

Анонимен

преди 4 години

Някога поне в пропагандата ги биваше, а сега китайците и тук са в космоса... какво става с този запад- на комунистическото безхаберие и некадърност през 80 те години ми прилича. Освен да си вземат заводите и да ги донесат в Източна Европа.

125

Май ще стане...

преди 4 години

Свети Георги се качил на кон и пробол дракона, че и сега може нещо такова.. !

124

Анонимен

преди 4 години

До Реално погледнатоТе се подиграват и на теб. :))))))

123

Реално погледнато

преди 4 години

Световните клоуни си заслужават подигравките!

122

Мдам

преди 4 години

Китай се кефят защото знаят че комунистическите държави Германия и Франция както и ЕС в цялостта си си въртят алъш вериша с комунистите в Чайна.

121

Не са се

преди 4 години

Подиграли Китай ,а китайските комунистически управници.В САЩ живеят най-големите китайска общност в света след Китай.Сащ е най-добрата страна за живеене в света.

120

Абе, схващате

преди 4 години

Между другото, като се има предвид, че оттам където е дошло "клипчето" оттам е дошла и помощта, дали мислите, че помощта е била искрена?Това е риторичен въпрос, време е феновете на чайниците да започнат да се запознават с това колко са откровени бъдещите им работодатели. Или колко са състрадателни. Или как им дреме. Абе, схващате.

119

Анонимен

преди 4 години

До АбеЩом казва това такъв стар гризач...Сигурно знаеш за какво говориш.

118

КООП Кола

преди 4 години

Жълтите са тъ-пи.Сащ е мултидържава и има всякакви отвсякъде включая и Китай.Като не им харесва да се омитат от там.

117

Анонимен

преди 4 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъСпоко, и това ще дойде. Жалко че китайските жители няма да могат да го видят. Все пак комунистическите другари не обичат шегите по техен адрес, и не могат да позволят на обикновените роби с дръпнати очи да имат достъп до Интернет свободно. Нали така, рушита?

116

Анонимен

преди 4 години

китайците още май не осъзнават какво сами си причиниха, на нормалния свят вече му писна от техните глупости, то не беше САРС, птичи грип, свински грип..... просто на нормалния свят им писна от тях, след половин година ще се върнат там където бяха при Мао

115

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 години

А фигурка с прилепче, илетяло от лаборатория няма ли?

114

Анонимен

преди 4 години

До АбеНякои *** си мислят, че още живеем в 70те и напред е само безбрежно щастие, та могат да си позволят да си проявяват гьонсуратлъка. Мдааааа.

113

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 110Пропуснали са някои от фактите. Особено тези свързани с тяхната собствена (без) отговорност, но няма страшно де, ще им ги напомнят. :))))))

112

Абе

преди 4 години

Пътят ни е заедно с Европа и Америка. Тръгнем ли с такива дружки като ***, китайчета, кимчета и кубинчета краят ни ще бъде трагичен. Яко ще гризнем дръвчето.

111

Анонимен

преди 4 години

До COVID-19 НАЧАЛОТОТвоя си работа какви болести те тресат. Аз амо казах, че твоя кумир, скоро ..... ще ..... се ...... забавлява ........ с ........... теб.

110

Това е

преди 4 години

Тотално безочие ! Вместо подигравателни клипчета трябваше да направят план за обезщетение на пострадалите, и превенция на евентуални бъдещи подобни случаи !

109

Анонимен

преди 4 години

Китай не се е подиграл, а просто им показа фактите. Така с филмче затлъстелите мозъци зад океана има шанс да "вдянат" иначе не биха разбрали нищо.