25

Българин

преди 4 години

Като съборят 80% от мутробетона по морето и махнат чалгата и мръсотията може и да се прежаля да си дам парите на българското море. Дотогава ще ходя в Испания и Италия, а ако не става заради вируса, ще си ходя на вилата.

24

аз

преди 4 години

Тия от туристически бранш да ходят да берат картофи по чужбина, аз лично нямам никакво намерение да ги спасявам. Най-веселото е, че тоя призив са спасение го приказват от всяка държава, само дето по другите държави хората си обичат родния туризъм. За разлика от у нас. Така, че по другите държави нищо чудно и да си го спасят, само нашите ще си сърбат попарата дето я дробиха последните 30 години.

23

Snorky

преди 4 години

Никога не бих тръгнал да спасявам родните хотелиерчета и ресторантьорчета. Все пак това са хората, които разграбиха старите хотели по черноморието на безценица. Колкото и фалита да има не ми пука. А като искам да отида на почивка Гърция и Турция са на една крачка. Хем е по-евтино, хем е по-качествено, хем хората там са морални за разлика от нашите новобогаташи.

22

Анонимен

преди 4 години

До ТУРИСТСлед като БГ хотелиера и особено БГ ресторантьора не ме ценят като клиент,не виждам причина да им помагам,а още по-малко да давам своя принос в тяхното оцеляване!Спомнете си за примерите от миналата година,за такса "незает стол",бутилка минерална вода за над 10 лв. и безплатна плажна ивица върху скали или камънаци!Мерси!нека да знаят,че освен действие събиране има и изваждане и това,че всеки си плаща за гяволъците!

21

az

преди 4 години

Айде към Гърция.

20

Анонимен

преди 4 години

Пари за екзотични дестинации нямам, но поне до Гърция отскачам за 10 дни всяко лято. Природа, чист въздух, чисти плажове и море, спокойствие, тишина /поне на местата кото посещавам аз. Само веднъж ми трябваше да отида и веднага забравих родното мутро-***. НИЩО неможе да ме накара да избера родното море за съжаление. Ако границите са затворени по-добре без почивка от колкото в БГ.

19

Българин

преди 4 години

Аз ще ходя в България на море(не в несебър)

18

До 15

преди 4 години

Няма злоба! Има препатили хора по родното ни черноморие. Та вие от Марс ли падате! Сякаш не знаете, какви продукти се предлагат по морето ни. Да има малки изключения, но са малко.

17

До

преди 4 години

Първо пускайте отпуски, после заявяват, че на нас разчитали да има сезон, е как да стане?

16

Анонимен

преди 4 години

До ТУРИСТНе обръщай внимание на червените ***

15

Здрасти

преди 4 години

Супер неграмотно написана статия

14

ТУРИСТ

преди 4 години

КОЛКО ЗЛОБА ЧЕТА ВЪВ ВСИЧКИТЕ КОМЕНТАРИ! ЗАЩО ДТЕ ТАКИВА БЕ ХОРА? ЗАТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ НИКОГА,ЗАЩОТО ВСЕ МИСЛИТЕ КАК СЕ ПРЕЦАКАТЕ ДЕУГИЯ ДО ВАС! АЗ СЪМ ЗЛЕ АМА И НА ДРУГИЯ ДА МУ Е ЗЛЕ,С ТОВА МИСЛЕНЕ СТЕ ЗА НИКЪДЕ,***!

13

Анонимен

преди 4 години

До ако ще да пукнаДобре ли сте?

12

Анонимен

преди 4 години

Батко и щаба да ходят да събират туристи, то не върви два месеца да плашиш с труп..ове, мор..ги и апокалипсис а после хайде на родното море да спасяваме бизнеса

11

аз

преди 4 години

Бедняците, чакащи заплата от 600 лева, за да нахраним децата си, ще тръгнем да спасяваме мутрите със сметки в Швейцария! Ай сЧига, бе! Тъкмо да се поразредят хотелите, някои да си ги гръмнат като ИПК Родина, да се пръкнат градинки и да заприлича на туристическо място, а не на Аушвиц :)

10

Някой

преди 4 години

Нека се сетят за отношението им към българските туристи , тогава да ги призовават за спасение на туризма...Да , ама не !

9

Съвестен гражданин

преди 4 години

Когато се махнат мутрите от черноморието ни, може и да отида! А до тогава Гърция. Там хората, знаят как с финес да ти вземат парите. Морето им е чисто, плажа каквото си поръчаш, това плащаш. Никой не де дере с идването за паркинг и 50 лв. за чадър и шезлонг, храната е прясна и още и още.

8

Ха-ха

преди 4 години

Ние живеем в капитализъм и хората гласуват с парите си. Това "призоваване" е безполезно. Ако не се предлагат качествени услуги, хората просто няма да ги ползват. Пък и ние сме в ЕС, ако имаш пари за почивка, защо не идеш в Австрия, Гърция, Италия, Испания, Франция? Кой ще се бута в България?

7

Анонимен

преди 4 години

Феновете на българските м..утри да ходят да им пълнят хотелите, благодаря за поканата, но аз учтиво ще откажа

6

The Ghost

преди 4 години

Айде стига с това: "дайте да дадем ..."Родните бизнесмени с хотели да фалират ако щат. Когато ми вземаха за 200гр цаца пържена в грънясало олио 6-8лв, хубаво им беше. Айде *** сега