12

Анонимен

преди 4 години

То за България никой не се грижи, брат. Иначе нямаше да се топи. Дойчовците аз не ги мисля. Като са приемали турци, гърци и какви ли не 60-те години, пак са казвали "оооо, до 5-6 години ще видите!". И какво?

11

94431

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Само че всички изсудователи споделят, че сега става дума за НЕПОЗНАТА зараза, към която известните ни подходи не са ефективни. Мангъров е прав и в съответствие с познатото на науката. Тревожното е, че не се създава колективен имунитет. За това препоръчват повече предпазливост - маски, дистанция, по-малко пряко общуване, по-честа дезинфекция - на публични места, градски транспорт, институции, и най-вече лична. Изпитанието е за нашата цивилизованост, културата, възпитанието.

10

Анонимен

преди 4 години

До ЧикатинЧе си ***, *** си, но не вярвам да си от добре платените. Потенциала недостига...Тъжно е...

9

Munchen_DE

преди 4 години

Смъртността сега е резултат от пика, който беше в страната в началото на месеца. В момента има над 114 хил оздравели и около 37 хиляди активни случая. Кривата вече от доста време върви надолу.Проблемът е, че както е тръгнало, май скоро България ще има повече болни от немците.Всеки може да види това в интернет, общодостъпно е.

8

5

преди 4 години

ти за топяща се България не се грижи.. нали нямаш нищо общо с нея - кво ти пука?!а Германия която е на плюс с 1 000 000 мюсюлмани от Азия и Африка само за последните 2-3 години е за оплакване.. както тя сама ще се увери до няколко години

7

Чикатин

преди 4 години

До 6 и за 2 месеца ти пак не схвана а ? Хахахха , Никой не бори вируса с карантина, идеята и е съвсем друга, да се изкара ДА, но поетапно , а не масово ! Това е идеята. Дано сега си схванал поне част от идеята.

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Доцент Мангъров ви го повтаря от 2 месеца насам - карантината не е решение на проблема. Със затваряне вкъщи не се бори коронавирус !Щом вдигнеш ограниченията - вирусът се завръща.Трябва да си живеем нормално и да го преболедуваме.Има индикации, че нашият народ е със здрава имунни система и не е сред податливите на вируса.Разбира се жертви ще има.Има ги всяка година. Само, че досега телевизиите не показваха кадри от интензивните отделенияКоронавирус трябва да се преболедува. Друг начин няма

5

Анонимен

преди 4 години

България над всичко,Доста е смешно на дойчовците да се подиграва жител на държава, която и без короната се топи с около 45 000 души чисто на година само по линия на раждаемостта/смъртността.

4

Анонимен

преди 4 години

Робърт Кох, Импириал колидж, институт Хопкинс са лицето на Бил Гейтс.

3

България над всичко

преди 4 години

Шпигел със смешната класация как били първи в света по успех срещу вируса хахахахахахахасъс само 6000 трупа.. и от безсилие ще обяснят да ама те в Източна Европа данните не са верни.. е, вашите в Германия нали са хахахахахахаха.. това умрелите ви по-живи ли ги прави, немски и'диоти :)))

2

@

преди 4 години

По данни от уърлдометерс броя на заразените прогресивно намалява и последните два дни са с най-ниските нива от 15 март насам (т.е. два днии след налагането на карантината). На 15 март е имало 1214 оворегистрирани, на 26 април 1257 регистрирани а на 27 април 988.???

1

Чикатин

преди 4 години

Аз пък ще ида да се облекча в Германия.