130

Кви маски бе

преди 4 години

Кви маски бе?Колко дълго да ви обясняват, че не действат тези маски?Ба си мисирките

129

така е

преди 4 години

До Анонимен 132Ми да!На "Капитан Райчо" са на два ката!Като видях кво става,и вдигнах жената та си набрахме за зимата!Фризера е препълнен!

128

Точно така

преди 4 години

До ти да видишНеспособността на правителството да осигури PCR тестове граничи с престъпление и геноцид.

127

Анонимен

преди 4 години

Е, кЪв е този тест, да ти бъркат в носа до мозъка? Това лоботомия ли е? Задавайте си малко въпроси, *** селяни. За живота ви става въпрос. Въртят, сучат, но ще ви бръкнат масово в носа. Това може и да е ваксина!

126

Анонимен

преди 4 години

Бай *** подготвя в момента декларациите и се чуди каква лъжа да напише, за да излезе и да отиде да пие ракия и бира с агнешко и чесън!:))))))

125

Анонимен

преди 4 години

Събрали се учените от цял свят да установят кое е най-тъжното същество на земята. След проведените изследвания достигнали до еднозначен отговор - комунист в опозиция!

124

Анонимен

преди 4 години

В Пловдив тая сутрин е пълно с трупове по улиците, няма чували, няма камиони

123

бай Ганьо

преди 4 години

Бай *** се отпусна, замириса мина море и хвърли маските! Бай *** е велик вирусолог и микробиолог, той знае - вирус няма!Целия свят е обединен в заговор срещу бай ***!Бай *** мисли само за тумбака, как да го напълни с агнешко и ракия, той не мисли за последствия, отговорност и морал!Двете мозъчни клетки на бай *** стигат само ядене и тоалетна!

122

Лозенец

преди 4 години

е особен вид биогеноценоза. Пренаселеността на ареала с нагли видове и подвидове, както и липсата на зелени площи води до постепенно измиране на популацията, вследствие на което хабитатът се заема от хетерогенни типове, с несвойствен за комунистическото възпитание етос. Уви, Радой Ралин грешеше - и от наш'те гени чисти ще се раждат само... Ама не е така.

121

:))

преди 4 години

Форумния българин е едно хленчещо капризно ***,дето иска всичко,по много и на веднаж!Без грам самокритичност,но пък мнооого е умен!На него все някой му пречи!

120

Анонимен

преди 4 години

В хормона

119

ти да видиш

преди 4 години

голяма забава... няма тестове, съответно се пести, отказват се масово да бъдат направени такива, сутрин се стъкмява някаква бройка и тва е. Инак, няма никаква логика в това, което изнасят като данни.

118

Анонимен

преди 4 години

до 124Може би истината е вхормона на растежа!

117

Анонимен

преди 4 години

Най-рисковата група за грипни инфекции - децата, го карат на крак, някой направил ли е изледване защо е така? Ама серизно проучване! Или им забраниха, че току виж блеснала истината...

116

Анонимен

преди 4 години

Голяма грешка е това отпускане и отваряне на паркове и градини! А това че ще отварят хотелите е безумие, ще стане страшна касапница и ще се превърнат в болници!

115

Анонимен

преди 4 години

До 1С кое точно неспазващата се карантина помогна? Очевидно действието на вируса тук не е същото както в другите страни. Карантина,дистанция,изолация... никой НЕ СПАЗВА. Хората си се събират по градинки, пред блока, вечер по къщите,гости, купони... И наблюдението ми е от Лозенец. Не ми се мисли по другите квартали какво е. До сега всички да сме измрели,ако се предаваше и действаше така,както се представя от НОЩ COVID-19. Стига вече!

114

Анонимен

преди 4 години

Всяка зима сезонния грип тръшва децата на легло с температура, има грипни ваканции, този коронавирус дори и хрема не им докарва, как го изкараха "новата чума" не знам. И им се връзват хората!

113

До 94

преди 4 години

Жената ти я пускам веднага, че нещо много невротизирана ми се вижда... Дори може и пари да ти дам.

112

до 110

преди 4 години

ми отивай тогава ближи дръжките на в Пирогов, покажи ни кск ще го изкараш на крак. Колко твои роднини го изкараха. Тези 300000 в САЩ те и те ли на крак го карат. С 27000 умрели за 4 седмици.

111

Ако щаба

преди 4 години

Тепърва идва пика, ще видите какво ще стане след 6 май! Затворете тези паркове и плажове, нищо добро не ни чака!