422

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 445Абе съгласен съм, но изказванията от сорта тоз ще го пре бием от пъпчиви тийнове е несериозно.Бойко си има охрана денонощно и са професионалисти, не са улични батки от квартала.За генерал Мутафчийски съм изненадан, въпреки че знам че военните ги пере съчмата повечето, мисля че се подведе от негативните коментари по негов адрес.

421

Мишок

преди 4 години

По принцип страха е голямо шубе.....

420

Анонимен

преди 4 години

Абе, този преди седмица каза, че не сме достигнали пика, че предстоял и т.н. ?! Сега се оказва, че вече сме минали един пик (който явно той е проспал), предстоял втори..., направо се учудвам какви различни глупавини се изговарят от този човек всеки ден и при това все разнообрани. Май съвсем ни смятат за д..л.и. Просто съм изумен !

419

Анонимен

преди 4 години

Не знам сега дали има чин старшина в силовите структури, но преди 89г. такива звания получаваха лица с цел да крепят властта на партията и лично на генералния секретар..Във форума се забелязват много такива лица, макар че пенсионери са с добра пенсия...

418

до 448

преди 4 години

Патологията е по-страшна от параноята... А ти си класика в патологията.

417

(-_-)

преди 4 години

Тая държава е пълен провал.. С такива никога няма да има просперитет, а те са навсякъде. Практически 100% от всички ключови позиции в страната са окупирани от едни жалки ***, които нямат съзнание за повече от собствения си гуз.. Амин!

416

До 447

преди 4 години

Борисов бе произведен генерал от Доган.Иначе е сержант от Кофопомпаджийските бригади .Само по документи обаче.Най-много стаж има като шофьор на Маргините.

415

447

преди 4 години

Борисов получи генералските пагони от Георги Първанов

414

Анонимен

преди 4 години

Параноята на един плешив лешояд! Разделяй, всявай страх, владей!

413

Анонимен

преди 4 години

До К.КопейкинБорисов получи генералски чин от президента Петър Стоянов.

412

Анонимен

преди 4 години

След като назначи хирург за главен борец с пандемията, време е борисов да назначи и танкист да пилотира правителствения самолет.

411

Анонимен

преди 4 години

Лошо е ,когато хора назначени, да служат в полза на народа , се самозабравят и започват да се мислят за господари. Трябва от време на време , да им се напомня ,кой на кого служи .

410

Анонимен

преди 4 години

Гербери, бъдете смели! Спрете джипката на Бойко! ЗаразИ и Бобов дол и Видин и Плевен.

409

К.Копейкин

преди 4 години

Президента Георги Първанов издига в чин генерал Бойко Борисов,президента Румен Радев издига в чин генерал Мутафчийски,това са факти.От цялата гнусотия най гнусен е спасителя на народа Румен Радев

408

Генерал без армия

преди 4 години

На някои генерали не им пожелавам да се сблъскат с истинска пандемия, тогава ще разберат от къде дух?а вятъра..., а него по принцип не може го спреш да дух?а...

407

Анонимен

преди 4 години

Отваряйте ресторантите,баровете,дискотеките,МОЛовете,магазините,концертите,кината,че Борисов ни доведе до просешка тояга,да ходим да просим там !

406

Анонимен

преди 4 години

Празни улици. Пусти площади.Не играят на двора деца.От ченгета навред ми се гади.От наврени в ареста слънца.Забранената пролет ме нерви.И отлага се земният Рай.Щото, както върви, и септемвривероятно не ще да е май.Боко Тиквата с такси и глобиплю на моите Райски поля.И на мен просто речено в скоби,от *** съвсем ми призля.Даже моята майчица святавсяка сутрин закусва с лъжи! генерал Мутафчийски пресмятаколко много светът му дължи.Нас държавата просто ни хейти.Плака с нас и арменският поп.Ако искате, братя, живейте! аз не ща да умра като роб.

405

Чакай малко

преди 4 години

Мутафчийски не сложен там, за да бъде добричък. Той да не ви е дядо Коледа нещо?

404

Анонимен

преди 4 години

Ангелкова е антидотът на чумата К19! Да я продаваме на света!

403

Анонимен

преди 4 години

какъв генерал е този, да го пратят на Афганистанската граница да лови контрабансисти на опиум, да го видим какъв генерал е,..ефрейтор с генералски пагони