52

Анонимен

преди 4 години

В Англия здравната система е под всяка критика, в щатите само за богатите има добра лекарска помощ, а за повечето е невъзможно.Блокади и ограничения не спират вирус, това е голяма глупост, но е удобна за определени скрити цели.А и много малко тестване не показва реални данни.Една голяма манипулация извади доста кирливи ризи обаче.Здравната ни система беше уникална, и въпреки фалита на бг все още сме по добре от некой западни страни.

51

Анонимен

преди 4 години

Западът НИКОГА няма да каже добро за изтока. Никога.

50

Анонимен

преди 4 години

Западът НИКОГА няма да каже добро за изтока. Никога.

49

Светозар

преди 4 години

" Александър Лукашенко заяви пред своите съграждани, че консумацията на водка и посещенията на сауни ще предпазят хората от заразяване "==================================================Е това е батко. Жулиш водка, сауна и джакузи, и нема вирус. Лукашенко направо радва.

48

Тръмп

преди 4 години

Китай трябва да се подведе под отговорност за вируса с техния ОГРОМЕН /всеки трети е китаец/ народ ,който яде всичко което се движи и расте, с ефтините си ментета и замърсените си градове 20 пъти над нормите. Леко полека ще си изнесем заводите от там и ще ги върнем по нашите си страни, а парите ще ги намалим наполовина.

47

Трудно

преди 4 години

До Анонимен Заразените може и да се манипулират,но за умрелите е трудно. Факт е,че умрелите в Източна Европа са в много,много пъти по-малко. Швеция е изключително рядко населена държава,но умрелите са 30-40 пъти повече от България и 100 пъти повече от Словакия.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Тъй като съм живял много години сред тях да ти обясня, че след работния ден и особено през уикенда на Запад хората МАСОВО спортуват. Нито е един, нито е случайно. А Бай ***, който не е излизал от село, си мисли, че понеже има косми по ръцете и по гърдите и е голЕм мъжкар. А то какво излиза, че е голЕм въшкар. И ***.

45

Чехия

преди 4 години

Ей, Джурналята, как пък не можахте да си проверите фактите, преди да ги публикувате?Първите три случая в Чехия са регистрирани на 1 март.До момента има 210 705 проведени теста (в това число и повторни тестове на едно и също лице), 7273 заразени, 2389 излекувани, и 215 починали, което прави активните случаи 4669.В Чехия се правят по около 7-8 хиляди теста на ден!Бъдете здрави, и поздрави от Прага :)

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Значи се оказва, че Бай *** не само е слабак, ами и заблуден. Тоя за който споменах си е чистокръвен белгиец бял като сняг. Работник в автосервиз, който СЛЕД РАБОТА отива да тренира. С две деца. От друга страна Бай *** след работа (ако има работа) отива да пие кафе, бира, ракия, да плюска дюнери и яйца и най вече, да пише по форумите колко голям мъж е и как западняците са "***".

43

Анонимен

преди 4 години

До До 32На джендърите спорта им го правят ***!Ако не са те живи са загинали!

42

****

преди 4 години

Че ние сме си ваксинирани бре.Ядем пилешко и риба с антибиотици,добре отлежало ирландско,гмо пшеница и царевица,кисело мляко без мляко,палмово масло където се сетиш,"медицински"фурми и т.н.Здрав човек е българина ей.На 95 години го хваща.

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Руското БЦЖ е едно от най-некачествените и неефективни, с много странични и неблагоприятни ефекти и доказателство за това е, че ежегодно в Русия се регистрират десетки хиляди активни нови случаи на туберколоза, а в някои години дори надхвърлят 100 хиляди

40

БЦЖ

преди 4 години

Поне три пьти се заразявах от февруари насам и освен малко кихане и хрема нищо ми няма. Обикалях Франция, Германия и Италия. Сега съм в Германия. Бонджорно.

39

Qwerty

преди 4 години

Я сега сметнете починалите на млн. души като махните поне поне1млн душ, които само се водят, че живеят в България. Всеки се е изнесъл, но не познавам един да се е отписъл, даже не знам дали я има тази опция в общината.

38

До 38

преди 4 години

Прекалявате със това русофилство

37

Анонимен

преди 4 години

Отговорът е : руска БЦЖ.

36

ЕлементарноУотсън

преди 4 години

В Източна Европа населението не е толкова на гъсто и няма толкова ежедневни социални контакти!Всеки който е бил в изброените страни знае в какъв "мравуняк от хора" попада!

35

Анонимен

преди 4 години

До До 32Същото се случва и в аматьорските състезания. Небезизвестен е гастрола на белгийския аматьорски шампион по маратон с маунтинбайк, който дойде в България за 4 години заради работата на жена му към международна организация, която я разпредели в България за този период и който изпопреби цялата българска колоездачна сцена, включително и професионалистите. Та така за "джендърите". Бай *** много обича да се тупа по косматите гърди, но яко го навеждат като се стигне до реална конкуренция.

34

допълнение

преди 4 години

Съгласна съм с коментар 35 - туризма (и бих добавила индустриализацията, водеща до концентрация на голям брой население в индустриални градски центрове) се оказаха най-големите "приятели" на коронавируса. Така ще е и за бъдещи евентуални епидемии, затова концепцията за световния туризъм трябва коренно да се промени.

33

Анонимен

преди 4 години

Обединеното Кралство към източния блок ли е? Супер нередовна списня!