120

Анонимен

преди 4 години

като станем по 500 на ден ще ни слагат в палатки да умираме. затваряйте градовеге вижте турците какво правят. прав е Бойко "лош материал"

119

Анонимен

преди 4 години

Ама чакайте бе!Днес е ковид 19,догодина ковид 20,по-догодина ковид 21!Ние кога ще живеем бе?!!!!Да не сме затворници тука?!!!!Аре марш!!!

118

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 114Това е поредният фейк нюз! Тръмп не е предлагал инхалации с веро, а да се инжектираме със спирт и да се облъчваме със силни УВ лампи. Под наблюдението на доктор, разбира се.

117

Котки

преди 4 години

До 114 МддмИ милиционери и военни не забравяй! Много е важно те да се тестват! Особено военните, не тези наблъскани в големи предприятия ами военните!

116

Скептик

преди 4 години

Гледайте в ЮтюбФюрер "Карантин"

115

Анонимен

преди 4 години

Винаги можем да изядем бсп тролите поне да има някаква файда от мало,,умниците

114

до 103

преди 4 години

дано си ме разбрал. Няма как да получиш тази атипична Пневмония без К19. Симбиоза. Е да тази симбиоза се проявява при по възрастни 60+. Хайде да не нищим анатомията и системите в човелкия организъм. И на слепите е ясно че хора с диабет хипертония си живеят с години. Пият хапчета и карат. Е при вируса явно хапиве не помагат. А знаеш ли колко са хипертониците в Бг . Всеки трети.

113

Тонката

преди 4 години

Тялото му в София,душата му на село!Що е то?BG stands for Bai Ganio:):):):):)

112

МддМ

преди 4 години

Тестове правени около 25-30 000Всяка седмица депотути се тестват , министри роднини техни. Около 1000 човека за тях са отишли към 5000100 маали по 200 .. ей ти 20 000И ..5000 за всички данъкоплатциА 25 000 за. Топко клатци и електорат

111

Анонимен

преди 4 години

Както каза Тръмп ще правите инхалации с веро!хахахахахахха тоя ''умник'''Хахахахах

110

Тонката

преди 4 години

Само преди няколко месеца в цяла България изтърбушихме опозицията на местните избори:):):):)После само рев пред компютъра и на улицата никой:):):):)Е не баш никой,имаше 4 майки,4 мед сестри и Костя с няколко аверчета от Варна:):):):)

109

Анонимен

преди 4 години

Цифри и цифрички,а лекари и лекари се обиждат ,най кой да варваме ???

108

Mister Cro

преди 4 години

Здравейте, има ли нещо ново от националния хумуристичен щаб?!! А брифинги, брифинги валят ли от тв-то?

107

Котки

преди 4 години

Сериозно, кое толкова не е ясно короната причинява пневмония, която причинява смърт.Както Еболата причинява кръвоизливи, хем атоми и т. Н. От там падане на кръвното, кома, смърт.Все едно да кажеш, "Не е умрял от ебола, от кръвоизливи, повръщане на кръв и кома е умрял! "Причина - следствие, кое е сложното?

106

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Интересува ме доказаните случаи от колко тествани са и по колко души са били тествани в предишните дни?И за какво ти е това? Първи частен статистически институт ли ще откриваш?

105

Анонимен

преди 4 години

Карантина,карантина и ще дойде време за парче хлеб да се избиваме след няколко години!

104

Анонимен

преди 4 години

Ако пневмонията е причинена от един от следните видове причинители, тя се нарича атипична пневмония. Mycoplasma pneumoniae. Това е често срещан вид пневмония, която обикновено засяга хора на възраст под 40 години. Хората, които живеят или работят в колективи като училища, приюти за бездомни и затвори, са изложени на по-висок риск за този вид пневмония. И т.н.

103

Анонимен

преди 4 години

Коронавирус няма, но има един дето вече почти си е сложил корона на главата и смята да ни стане цар. Опиянил се от властта подобно на Луи ХV и ви внушава - Държавата това съм аз!Но той не е от царско потекло, а е подобен на цар Ивайло, селският цар, наричан още Лахана. Сегашният ни цар, този от Банкя ще остане в историята като Лахана !

102

Анонимен

преди 4 години

Интересува ме доказаните случаи от колко тествани са и по колко души са били тествани в предишните дни?

101

Анонимен

преди 4 години

Докато не се усвоят едни пари от ЕС няма да спре карантината не разбрахте ли?И не само от ЕС от цял свят се чака да се плати рекета и тогава ще извадят ваксината.Е за някои я има и сега като например ингилизкия премиер и други...