369

Анонимен

преди 4 години

Това некадърно правителство ще ни зaгpoби. Освен да кpaдат друго не могат.

368

Веселяк

преди 4 години

Ех, на изборите ще е много ама много весело!

367

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 години

Разбрахме, че има 90 нови заразени, но не разбрахме те дали са болни или хал хабер си нямат, че имат вирус.

366

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 398Ти представяш ли си как някой някога ще зададе такъв въпрос у нас. Мълчат като ***** а отдавна е ясно от къде идват бройките заразени. Що не ги ограничат там а да пуснат останалите хора на работа и децата на училище. Неее веднага ще се ревне за дискриминация.

365

Медийна истерия

преди 4 години

Единственото което нараства тук е паниката и истерията. Защо се отказват масовите тестове докато другите държави правят точно това. Всички които са тествали масово овладават положението. Заглавие от друга медия "С хиляди тестове Чехия намалява изолацията и позволи пътувания в чужбина". Защо винаги в България всичко е наобратно? Защо измисленият щаб се кълне че масовия тест не върши работа? А в същото време на поразия тестват братята и викат не бе то не е от тях а от пътуването по Великден.

364

Анонимен

преди 4 години

Откакто започнаха да тестват м ургавите българи, бройката нарасна драстично. Първите случаи пак бяха от тях. Няма един журналист да попита директно колко са бройките от тях - сигурен съм, че са 95 % от заразените. Не ги е срам - журналисти треперят като деца пред щаба и Баце.

363

Анонимен

преди 4 години

В Симитли има огнище, цяло семейство с деца, на кмета шофьора му, а симитлийският кмет не се е заразил, коч е, иначе покрай него и Боко изгаря.

362

Обективен

преди 4 години

Ако бяха взели подходящи, а не строги мерки, сега в България нямаше да има епидемия. Мерките, които взеха са за осигуряване на легла в болниците и частично за ограничаване на разпространението на вируса вътре в България, след като вече е влязъл от чужбина и се е разпространил достатъчно, че да започне епидемия и в България. С други думи мерки неадекватни на ситуацията, оценявани като строги, по-строги, по-малко строги, но не и колко са правилни.

361

Не помага

преди 4 години

До Анонимен 393 В нито един случай карантината не помага за нищо друго, освен да има по-малко хора в болниците. В херметическа барокамера може и да помогне карантина. Криенето вкъщи само пречи на масовото тестване и естествения спад след него.

360

Анонимен

преди 4 години

Балетът избяга, оркестърът избяга. Професор Вучков Втори Трифонов спазва мерките на проф. Мутафчийски.Вземайте пример от чалгарите. Не ги слушайте какво лъжат, а какво правят в студиото си.Собствените им балерини избягаха от това старческо събрание на чалгари.

359

Обективен

преди 4 години

Досега нямаше подходящи мерки. Строгата мярка не означава, че е подходяща, както ни внушава онази фуражка. Защо не копират това, което прави Гърция, например? Китай, Южна Корея, Виетнам - има много да се учим от тях. Япония също, но Гърция е до нас.

358

Анонимен

преди 4 години

човек вече забрави откога Италия влезе в карантина, ама да виждате това да и помага, не могат да сляздат под 2000 заразени, не БОЛНИ на ден

357

....

преди 4 години

Времето ви изтича ***. Махайте глупавите си мерки,че файда от тях няма и без това не се спазват

356

Анонимен

преди 4 години

Пуснаха софиянци ,а след това зараза... аде сега !!!

355

Анонимен

преди 4 години

за 23.04 случаите са 73, за тази сутрин са 74, чакат се до края на деня колко ще станат, двата брифинга много подвеждат с бройката както и постоянно се внущава страх на хората

354

Анонимен

преди 4 години

Чалгарите и мангърите искат стаден имунитет. Чалгарите и мангърите спазват мерките, но всеки ден лъжат народа за стадния имунитет.

353

смешко

преди 4 години

Ако правителството, щабът или който там взема решенията не вземе мерки за ограничаване на всичко и забрана пълна за излизане, както е в други държави, ще считам тва за подигравка към всички, които досега спазваха мерките. Язък за висенето вкъщи.

352

Анонимен

преди 4 години

Одобрението към кабинета Борисов остава силно. 93 на сто от българите одобряват мерките срещу COVID-19. --------Това, че одобрявам мерките принципно, не означава, че съм фен на гербавата хунта.

351

мерки

преди 4 години

Не излизам, спазвам мерките. Ходя веднъж седмично до магазина - опакована като за Марс. Но спазвам мерките. Надявах се, ще е за кратко. но не би. Мислех, че всички ще спазват мерките и това ще приключи. Но не би. Сег акво? Защото аз спазвах мерките, а разни.... си вяха г*за където се сетят, ще се наложи да се седи още вкъщи. ТОТАЛНА ЗАБРАНА ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА ВСИЧКИ - за 14 дни. Инак, няма да се оправим.

350

Анонимен

преди 4 години

Вирусът се предава много повече чрез контакт със заразена повърхност, отколкото по въздушно-капков път. Повечко си мийте ръцете като пипате това-онова.