99

Ваньо

преди 4 години

Много мъже тука ама ако тоя го засечете да излиза от вас и да казва "чао" на щерките ви само ще извърне страхливо глава.

98

Анонимен

преди 4 години

Такъв мускулест,нарисуван тип са ми от най-противните мъже,прилича на хулиган!В западните държави, в някои фирми,ако имаш татуировка,не те взимат на работа.

97

Анонимен

преди 4 години

ас мога даве кажиа че сам ММА буец. живеия в лиулин и карам беемве Е60 дизел. никои ф квартала нияма такава кола. 9900 лева ия взех с барз кредит. имам и ифон 11 на исплаштане. много ме оважават печелия по 2000 месетчно никои вав софияа не взима толкова пари масово взимат по 300 400 лева. от време на време бияа хора за пари. много сам заможен и имам много пари. никои вав софияа не взима колкото мен само крадците и мошеннитсите

96

Анонимен

преди 4 години

Винкела..... винкела......

95

Анонимен

преди 4 години

Вярно и тук заглавието завършва с въпросителна. Дразнещо е.

94

Хахах

преди 4 години

Абе тия пичове като застанат пред обектива, флексвайки, какво си мислят, че правят? Нито ще си намерят по-яка жена, нито ще ги забележат от UFC, а само ще спечелят някой друг лайк от пропадналите си приятелчета. И като сгафят, тез снимчици почват да обикалят медиите...И кво сте направили с животеца си? Пребили сте един човек, насмъркали сте се здраво, обаче пак живеете в мизерия...Биячи много, истински бойци - малко. *** пропаднали.

93

Анонимен

преди 4 години

Не трима, а седем срещу един, при това въоръжени с прътове и вероятно го нападат в гръб. Големи бойци, няма що.

92

хаха

преди 4 години

Тия същите "ултраси" ядоха як п.ердах при гостуването им в Сплит, Хъвратска. Срещу други агитки не са много мъжкари. Ама на трима срещу журналист висок кинта и 50 може.

91

Анонимен

преди 4 години

Тия не са мма бойци , моля Ви !!!! Мишкари

90

Анонимен

преди 4 години

Малко пари вземат от нас и ги дават на мутрите от боксаза да бълват кадри.Мисирките не смеят да попитат защо се дават парина биячи.Колко биячи са кадри на силови спортове.Имаме ли нужда от тях? и т.н.!

89

Сержант

преди 4 години

Размера на бицепса, бързината, смелостта и други качества, които искат да имат тези малки и големи мутри, не променят траекторията на куршума. Нека го запомнят това.

88

Анонимен

преди 4 години

Безполезна за обществото био маса.

87

само да вметна

преди 4 години

Не искам да си спомням "мутренските времена" след 1989 г !!! Но нещо на там вървим сякаш? То кой ни управлява таааа...-:( Помни ги нещата прекрасно той как беше тогава!

86

Анонимен

преди 4 години

Като ги гледам и тези са като банкянската мутра. Бият, крадат може и в затвора да полежат досущ като тиквата, ама после един ден току виж нЕкой от тях станал и премиер.

85

absurd

преди 4 години

ДоТонкатаНа теб ти е смешно ,ама те такива като тия рано или късно попадат на такива,като Лисичков (бургаски национален герой)прави ги на пастет

84

Анонимен

преди 4 години

Същите ходеха да подкрепят Гешев за главен...същите, на които Боко дава пари на клуба..за стадиони и др.Галениците на мутрите.Малките мутрички, коиъо мечтаят да станат големи мутри...като управляващите.А за ММА боевете и школите...дръжте ги още...и продължавайте да ни убеждавате, че това е спорт, а не животински бой...на едни ***.

83

Одрискан

преди 4 години

До ТонкатаМене ме мързи, ама ти си помисли, колко от тия "юнаци" станаха храна за червеите...и ще продължават да стават, защото действат първосигнално.:)

82

Анонимен

преди 4 години

Тия заслужават да ги режат парче парче и да вият от болка. Смъртна присъда си трябва, тия и без това не са полезни на обществото с нищо. Полицаите сега да ги пукат с палки да им потрошат всички кости в ареста. И да закрият това отборче, защото освен бандити друго не излиза оттам и без това футбол не могат да играят.

81

Тонката

преди 4 години

Много ми е весело като чета тука разни с тръбни ключове,кози крака и бойни ножове как се правят на мъже:):):):)Заповядайте в Домби кога отвори пак:):):)На откриването след коронавируса:):):):)

80

БОДИЛ

преди 4 години

Гадни татуирани мутри, като ги гледам колко са щастливи от телесната си маса, явно НЕ съзнавайки колко кухи гумени глави имат....жалко, платени биячи!! Цялата строгост на закона да се приложи на тия гамени !!