198

Анонимен

преди 4 години

Важното е че има кредити, като пукнеш върви ги връщай :-))))))))

197

Анонимен

преди 4 години

Споко, във великобритания започнаха да слагат пробни ваксини вече. Скоро ще има лек, може да не е толкова ефикасен в началото, но е някакво начало все пак.

196

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВсички по домовете и никакво излизане, защото ще ви гази джип-а!Тази мярка трябва да бъде наложена на неуравновесени психопати, престъпници и *** като теб. Нормалните и здравомислещи и уравновесени хора ще излизат навън, а и в заповедта на Ананиев не пише хората да си стоят като престъпници у дома, а само да носят маски на закрити и ОТКРИТИ обществени места - магазини, улици, аптеки, детски площадки, междублоково пространство.

195

НО

преди 4 години

EЛКА ВАСИЛЕВА, КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАШ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ ЖУРНАЛИСТЗАЩОТО РАБОТАТА ТИ БЕЗЛИЧНА И ОТБЛЪСКВАЩА КАТО СМЪРТТА И ЯВНО НЯМАШ НИКАКВА ДУША

194

Анонимен

преди 4 години

До да,да ама неВсяка ваксинация малко или много повишава съпротивителните сили на организма. Между двете Германии основната разлика, вероятно все пак е в плътността на населението. Възможно е БЦЖ да помага, но не е доказано и едва ли в много голяма степен.

193

НО

преди 4 години

А БЕ МНОГОВИ СЕ ИСКА ДА УМРЕМ, БЕНО ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПО ВАШЕ НАРЕЖДАНЕ, КОЛКОТО И ДА ВИ СЕ ИСКА

192

от контестта

преди 4 години

Това заглавие не всява ли страх и паника, защо тогава си го изкарват на оная жена, която дори нищо такова не каза, но виновна излезе без да има причина.

191

да,да ама не

преди 4 години

Какво стана с разликата в заболеваемостта между източна и западна Германия? Има ли я, няма ли я!? Ще ни спасят ли поне донякъде ваксините БЦЖ и дифтеткок?

190

Анонимен

преди 4 години

Всички по домовете и никакво излизане, защото ще ви гази джип-а!

189

Тука се видя

преди 4 години

Първо се гледа на кой се дават пари и се разбира каква ще е стратегията пари се дават на полицията и то здраво на малко медици и на наши фирми,може и някой чужд да се промъкне...той създаде полицейско положение невиждам НС да работи разчита изцяло да ни държи с полицията и това да не можеш да идеш на риба или на село няма да е до май месец ,не знам колко е страхлив народа всичко от това зависи , дискотеките няма да работя ама да не можеш да се разходиш без да се обясняваш на ...

188

Анонимен

преди 4 години

Някои изобщо прави ли си илюзии, че живота, който живеехме ще продължи, както до сега?За съжаление ще трябва да се приспособим и дано жертвите да са по-малко.Времената на тройка кебапчета с гарнитура и една ракия по кръчмите отминаха.

187

Анонимен

преди 4 години

Втората наистина ще е, като цунами.

186

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "Ако ни държат вкъщи поради някаква друга причина - да я кажат!"Може би си прав, има хора които не ни понася лъжата или увъртанията. На мен лично ще ми се пукне сърцето от усещането за някаква нередност...

185

Анонимен

преди 4 години

До 200Коронавируси не се появяват всяка година както твърдиш. До момента има 7 известни коронавируса които заразяват и хора и 4 от тях са доста по-смъртоносни от обикновения грип. Освен това никой личен лекар с познания няма да ти каже че не вярва че съществува коронавирус тъй като то е доказано че съществува. Всяка лаборатортия с проби от пациенти може да го сложи под микроскопа и наблюдава. Не е някакава мистерия

184

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Чакайте малко ве!Вируса е овладян в Китай, както се твърди от властите там, ми нещо такова е и тука.

183

Анонимен

преди 4 години

До трябваВаксина може - след година-две. Лекарство - сложна работа за вирус, при това РНК-ов. Ако не бяхте притискали учените и медиците с вашите икономии и обвинения за прахосване на народната пара - не само в България, но и в ЕС и Щатите - щеше да стане по-бързо и по-лесно.

182

Анонимен

преди 4 години

Тези психопати няма кой да ги спре.Карат си по плана за здравен Шенген, ако не си ваксиниран с техните ваксини няма да пътуваш, работиш,и ще си стоиш под домашен арест, дали ще умреш от глад,или то техните ваксини все едно.

181

Чикатин

преди 4 години

Гаранция никой не може да даде на 100%, че изкарал вируса веднъж след определен период от време няма да повтори, но все пак факт, е че създаваш антитела, което само по себе си говори, че се придобива имунитет.Сега дали ще мутира или не....божа работа.И все пак представи си сценарий в , който всеки 3 в Бг е боелн? Болниците са фул, а лекарствата,които там ще получиш ги няма в аптеките? Това е шита в целата работа, като стане масовка секи се оправя самосиндикално, което не е ок.

180

Анонимен

преди 4 години

който си мисли че може да пребори силно заразен респираторен вирдус с карантинни мерки, е пълен наивник, винаги ще има "спящи огнища" и когато мерките се отменят всичко ще избухне с нова сила, каквото и да се прави трябва да е ясно че от 0,3 до 1% от популация в зависимост от различни фактори, ще загуби живота си от въпросния вирус, ТОВА Е ! някъде това ще стане за 3-4 седмици, някъде за 3-4 месеца, а някъде ще трябва около година, карантината само разтяга този период, не и броя засегнати

179

трябва

преди 4 години

Ваксина! Лекарство!