211

Анонимен

преди 4 години

Аз лично вина в бойко и герб не търся. Търся в съда и МВР. Съда е най изостанала система и не се променя. Полицията казва :ние ги хващаме, те ги пускат.Защо обществото не натиска Съда, за по строги присъди, а само Бойко Бойко... Нима тея чиновници не носят отговорности? Или как? Ако има нередни неща в закона, защо съда не каже променете това, защото ни пречи да ги съдим?

210

До 224

преди 4 години

Само бавноразвиващ се може да ходят лятото на Слънчев бряг или където и да е на българското Черно море. Това Марина не знам какво е.

209

Анонимен

преди 4 години

Много мирише на предварително подготвено убийство. Може би са натиснали младежа да го направи, че иначе някой от родителите му ще го осъдят. Може и да не е така, но много мирише.

208

Анонимен

преди 4 години

До 222Ти бавноразвиващ ли си? Отиди лятото на Слънчев бряг или Марина да видиш там, колко такива има. И те ли от Германия идват :) ***. Работата на службите е да знаят всичко и всеки. Когато даден човек не е в час има индикации ммого.

207

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДоколкото разбрах,това момче е живяло в Германия,там ли да го търсят МВР,според теб?.

206

Joko

преди 4 години

Готов съм да се обзаложа, че разследванията и делата за този со"пол ще продължат поне 5 години и цялата сага ще завърши с оправдателна присъда !

205

Анонимен

преди 4 години

Вече колко години МВР неможе да наложи респект над такива олигота. Толкова ли е трудно мъже около 2 метра въоръжени и о учени да се бият да наложат респект на шепа ***, без никакви умения? Или просто става дума за тежка корупция?Как иначе МВР може да се оправдае за такива? Нима тоя не го знаеха, нима не е правил проблеми преди тази вечер?

204

Пена

преди 4 години

ТАка ще е докато не се вземат сериозни мерки ! Какви са тези качулкови шофьори? Още като го видиш с качулката е ясен , гаден наркоман..50 години затвор за извършено престъпление, а за намиране на дрога в тях 30 години,дори да нямат друго престъпление.

203

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Родителите на младото момче са работили за БСП и са имали работа с НДСВ,БСП също слагат чадъри на свои хора,без значение дали са извън властта или във властта,както и всички останали партии.Виж колко хора са избити през последните години от партиите ГЕРБ и ДПС,кой ги е избил,според теб,ако не опозицията?

202

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах, този *** в ареста ли е и КОГА ще му гледат мярката за постоянното задържане.За такива случаи пускане под гаранция трябва да е ЗАБРАНЕНО.По всички първоначални данни е извършил тежко умшлено престъпление за което се предвиждат мнооого години затвор така че направо да го привеждат в централния затвор при Бах Ставри.

201

Пловдивски Недругар

преди 4 години

До ВасилевА от колко години от ЕС "молят" с доклади 2 пъти годишно Б.Б.???"Оправете си съдебната система!!!"Той в ролята си на Премиер-слънце, кога ще си свърши най-накрая работата???Или пак Виденов и Луканов са виновни???Няма такъв неграмотен премиер в света....

200

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до 213Родителите на този *** вече имат нови работодатели.Забравяш, че Миньо Стайков е в ареста вече повече от 1 година ...Ако, родителите на това теле не са започнали да работят за управляващата мафия, щяха отдавна да правят компания на бившия си съдружник в ареста.ГЕРБ носи пряка вина за убийството на неудобния Милен Цветков.Няма как да го скриете !

199

Анонимен

преди 4 години

До УМЕНЩе остане в графа гербаджийски чадър по европрограмите за прикритие на селските престъпни калинки и нашмърканите им педеотрочета.............................ГЕРБ нямат нищо общо с този случай,това си е работа между Костовистките партии,от които е Милен и БСП,чийто родители на момчето-убиец работят за БСП.Това си е между тях,но в момента те са заедно и от един отбор и не се знае дали ще има правосъдие, единствено Гешев има полза да се проведе честен процес,защото той неутрален в случая

198

В ПАМЕТ НА МИЛЕН

преди 4 години

Няма да забравим.Няма да простим.Почивай в мир, Миленчо !

197

БЕСЕН

преди 4 години

Естествено,че ще остане в тази графа....Убиецът е изчадие на родители,които са със статут "недосегаеми".Този наркоман *** ще е поредният убиец,"напуснал" страната и обявен за "издирване"...

196

Хан Крум

преди 4 години

Няма закони в тази "държава". За причинена смърт на пътя - затвор от 20 години до живот; за убийство - от 30 години до живот. И както в америка - ако подсъдимия е извършил повече от 1 птестъпления, наказанията се сумират. И никакви амнистии.

195

Анонимен

преди 4 години

Ще видим дали ще го покрият момчето.Родителите му са от голямото добро утро, но сина им да блъсне известна личност с 100 километра, не знам....

194

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 4 години

Няма Начин тази Катастрофа да остане в графа * Нелепи*.Префекта Катастрофа - Спряла Кола на ЧЕРВЕН СФЕТОФАР , в нея се Удря друга Кола с висока Скорост . Резултата е Убит Човек - водача на колата която е спряла на светофара .Следствието - Водача на Джипа ударил и причинил Смъртта на другата кола е Дрогиран и Неадекватен , Свидетеля до него е Избягал . Джипа е регистриран като Трактор , закупен с Пари дадени от Министъра на Земеделието - Няма ГО , НЯМА ВИНЕТКА , ГОРИВОТО е БЕЗ ПАРИ .Тук трябва

193

Годжи от дупница

преди 4 години

Ако си беше стоял дома немаше да му се случи това,казах ви диванета такива...спазвайте наредбите...

192

възмутена майка на т

преди 4 години

защо говорите така това са модерни съвременни западнали ценности децаучещи на западне са като вас селани с ладата и багажника с яденете са бъдещетобъдещи меринджеине като бачкатори