87

Анонимен

преди 4 години

Преди кога започнаха редовно да пръскат от самолетите с кермтрейлс,медиите твърдяха,че топва са(обикновени) следи от изгорелите газове на преминаващите самолети,после първо от ООН ,а после и НАСА признаха ,че пръскат срещу глобалното(затопляне) с аерозоли и (безвредни_за хората химикали .Сега е същото първо ще ланготят ,че са (сателити),а накрая ще излезе,че е точно това което си мислят повечето хора.По цял свят властимащите си приличат в едно укриват неудобните за тях истини

86

Посмали Мюмюне

преди 4 години

Турция още ток не знае как да си произведе и внася от България вече 60 години... Космоса завземала!Тези моабети ги разправяйте в кафенето!

85

ПроСоТо

преди 4 години

мисля,че човечеството напълно е изгубило чувството си за самосъхранение.Тоталната ЛУДОСТ на Недостойните,които дърпат конците на света,ще се окаже "лебедовата песен" на СЕГАШНИЯ "Хомо Сапиенс"....Но,"Све има свой край,па чак и .."...така че.."Писаниците" на пророците от преди векове ,за които и аз мислех че са..полуфантазии,са на път да се реализират на 100 %.Звяра беше ОТВЪРЗАН и сега просто спиране нема.God,SOS !

84

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Това е малък летящ компютър - винаги можеш да му смениш командите и софтуера,А вътре може да е скрита и малка - ядрена бойна глава. Една ракета - извежда около стотина от тези - наведнъж в космоса.И това, че няма тайни - не е вярно.През тези сателити минават военните комуникации - управляват се умни ракети, подводници, самолети, дрони, роботи,Управляват Дроните и ракетите , чрез сателитна връзкаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

83

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААДа бе сигурно е така както казваш. Изеднъж Турция и Китай изпревариха щатите с 40 години, след като преди 20 години бяха с 40 години след тях. Хайде стига с тия фантасмагории. Китай както и Турция са едни големи копирковци и нищо повече. Руснаците пък вече нямат ресурс и да копират. Зопамни го и не пиши глупости.

82

До Ха-ха..

преди 4 години

Такава "кротушка" като теб, само това ще я зарадва - как да бъдат свалени тези сателити? В този свят отдавна няма вече тайни,сателитите са всеобща комуникация..поне от тази гледна точка се зарадвай,душице.....

81

Не може да има...

преди 4 години

Не може да има извънземни, защото религията остава във въздуха, обезмисля се.

80

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Това са Микро - сателити,Много държави имат подобни проекти в процес на Реализация - Включително и Турция,А какво реално има в тези сателити - освен интернет - Само Създателя им Знае,Китай, Турция и други държави даже вече създадоха - Лазерни Оръжия - ако се наложи , да ги Свалят - с лазер е лесно - Сваля ги като шевна машина ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

79

Искра

преди 4 години

Кой му дава право да вреди навсякъде? Къде е мизерното българско правителство? Следващата стъпка е 5G навсякъде около нас, с вредни излъчвания на вълни, преминаващи през всеки човек, водещи до мутации на ДНК. С възможност за тотален умствен контрол! Ето причината за плана с коронавируса, задкулисието работи неуморно. Сега дори не можем да протестираме! Започва бавното сваряване на жабата! Нека се събудим!!

78

Sata NATO

преди 4 години

Скоро няма да имаме и звездно небе, а 42 000 светлини, движещи се по небето. Китайците също ще напускат 30-40 000 и всичко ще отиде по дяволите. Няма да работи астронавигацията. Затова пък коирдинатите на чипа във врата ви ще се знаят с точност до 10 см. А също температура, пулс, кръвна захар, лоши мисли.

77

Астроном

преди 4 години

"прелетяха" - все едно се е случило веднъж и това е. Те минават на всеки 90 минути - довечера в 20:35 ще има много добри условия за наблюдаването им - от югозапад на североизток.

76

ууу

преди 4 години

До 31Оценявам ти хумора!

75

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха + ха,,(сателитите) на пИлон МъскАрата ...Да,бе да.....вЕрваме ви... това ако са сателити то аз съм тролей...И призовавам този еврейски сайт собственост на Блумбърг да изписват България с главна буква.

74

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

И ти Можеш да си пратиш, те са на 550 Километра, Ти можеш да ги пратиш на 552 или 548- те са като - Радио Честотите ,Но, Има Международна Космическа Организация - Всичко е с Разрешението на останалите държави,Всъщност, България - мисля че не е член, на организацията

73

СТАВА НЕЩО

преди 4 години

БИВШИЯ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА НА КАНАДА НАСКОРО ЧРЕЗ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ СЕ ОБРНА С ИЗЯВЛЕНИЕ КЪМ ХОРАТА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И КАЗА,ЧЕ ВЛАСТИТЕ В ЩАТИТЕ,КАНАДА ,РУСИЯ,КИТАЙ И НА ДРУГИ СТРАНИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ,ЧЕ ОКОЛО ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ИМА ЗАСИЛЕНО ПРИСЪСТВИЕ НА ИЗВЪНЗЕМНИ И НЛО ,КОИТО ЩЕ СЕ ВИЖДАТ С ПРОСТООКО ОТ МНОГО ХОРА,ЗАТОВА СА РЕШИЛИ ДА ПУСКАТ ПОДВЕЖДАЩА ИНФОРМАЦИЯ,ЧЕ ТОВА СА НИСКОЛЕТЯЩИ(САТЕЛИТИ) И ,ЧЕ ЩЕ ИЗМИСЛЯТ НЯКАКВА ПРИЧНА ДА НАКАРАТ ХОРАТА ДА СИ СТОЯТ У ДОМА И ДА НЕ ИЗЛИЗАТ НАВЪН.

72

Някои

преди 4 години

Някои от тях се движат доста хаотично,не приличат на такива със земен произход.

71

Анонимен

преди 4 години

Тия сателити ако минат на Северна Корея Ким ще ги свали всичките освен ако Мъск не му подари няколко за лично ползване

70

Анонимен

преди 4 години

"Само дето никой не е питал другите държави по света за разрешение толкова много чужди сателити да прелитат над територият им"Така както никой не е питал, така държавите без разрешение могат да насочат ракетите си към прелитащите обекти, пук после нека американците се оплакват на арменския поп.

69

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААи кое му е "гениалното" да пратиш в космоса нещо, което други пращат от седемдесет години? нито е първото, нито ще е последното! освен това пратеното е с активната помощ на пентагона и цру! просто илончо опитва да играе висш шпионаж!

68

Мъск

преди 4 години

До Анонимен възмутенМи ако можеш, свали ги, като преминават над тебе.