336

Анонимен

преди 4 години

който нож вади, от нож умира, но тежко му който го няма.

335

Анонимен

преди 4 години

Защо лъжат така с тая класация! Ние сме номер ено, всеки ден ни го казват от брифинг телевизора, ние сме номер ено, фсички по света се учат от нас.Не мога и да допусна за миг че Шабът ни лъже най-безочливо, само и само да направат некакви икономии и да врътнат некой лев.

334

Анонимен

преди 4 години

Хората вземат предвид и брой изследвани на глава от населението, което е томно една от най-добрите грижи и която у нас е на опашката.Брой заразени нищо не е. Когато няма изследвания, и заразени толкова се отчитат. Подобен отчет е тотално безсмислен.

333

тт

преди 4 години

До Не е ЛюксембургТоку що погледнах България-118 заразени на 1 милионЛюксембург-- 5 610 заразени на 1 милион.Съгласи се че тенденцията е видима.Някак си не върви логиката на статията...

332

Цесекар

преди 4 години

Благодарение на Бойко и ГЕРБ който българин не умре от вируса ще умре от глад и мизерия. Докато шайката е на власт България е обречене, бе ***!

331

:))

преди 4 години

Всяка държава си е отделна и се справя по различен начин! Така е и когато МВФ отпуска кредити или пък Брюксел дава европари! Да ама всичко това /поведението на отделните държави се наблюдава, анализира, синтезира, ... !!! България не е Германия, Борисов е далеч от Меркел!

330

Не е Люксембург

преди 4 години

До TTА Сан Марино - 1200 на 1 милион.

329

ЖороПърви

преди 4 години

Това е фалшива новина. Аз БЕЗРЕЗЕРВНО вярвам на Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов!" Всички мои колеги, които се правеха на бабаити, сега като хилядите трупове ги слагат по найлонови чували и няма къде да ги погребат, ние, Господ да е с нас, така да минем. Така че, ще започвам и свършвам с едно - искам да запазим българите живи и здрави", заяви Борисов.

328

TT

преди 4 години

>Люксембург е на трето място в света по брой починали...И какво има да възстановява на икономиката си??? Там на практика няма нито промишленост нито селско стопанство -едни банки само...Егати статията...

327

Анонимен

преди 4 години

Ааа...лъжат.ние сме за пример !

326

Данни и факти

преди 4 години

Данните не са факти. Фактите са твърди дадености в рамките на определена созциална конвенция, а данните могат да се манипулират според методологията (какви средства използва) и телеологията (какви цели преследва) на изследването.

325

Анонимен

преди 4 години

На гол г*ъз чифте пищови. Германска им работа.Добре че източногерманците всичките са ваксинирани против туберкулоза.

324

Анонимен

преди 4 години

Данните към днешна дата:Германия - 47 починали на 1 милион души от населениетоБългария - 5 починали на 1 милион души от населението.Тоест 5 пъти повече починали в Германия отколкото в България.Та по какво казваш са първи германците?

323

Мунчо

преди 4 години

Вечна Слава на Спасителя на Българския Народ- Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов- Новия Христос, Слънце на Нацията, Титан на мисълта N: 1, Футболист N: 1, Епидемиолог N: 1, Художник N: 1, Ръководител, на Когото всички световни лидери завиждат за безмерните Му постижения! От *** от партия ГЕРБ- платен ***!

322

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ГлиганСрочно да се научат да ядат свинско и ще решат проблема.

321

Анонимен

преди 4 години

Колко е успешно и неуспешно е индивидуално за всяка държава според конкретното развитие на ситуацията. В Австрия разхлабиха мерките. Финландия, Дания и Норвегия се справят много добре. В Германия всяка провинция решава сама и така в NRW в понеделник училищата отварят първо за учителите с цел организация на учебния процес и в четвъртък тръгват учениците с предстоящи матури тази година и др.изпити.ако всичко върви добре от 04.05 тръгват и четвърти клас, в друга провинция на 27.04.

320

До МС и Щаба

преди 4 години

България има леглова база и сграден фонд, но няма медицински персонал. При тези заплати и огромен риск, на който са подложени, разбираемо е желанието на мнозина да се оттеглят на осма глуха.За времето на епидемията трудът им трябва да бъде категоризиран в Първа категория. Основните заплати на лекарите да се приравнят с депутатските, а на обслужващия персонал да започва от двойния размер на средния осигурителен доход за страната. Извънредни часове да се плащат по двойна тарифа от новите ставки.

319

Анонимен

преди 4 години

До 327 Разполага ама само на хартия. Ако толкова са свободни лекарите че само цигари пушат пред отделенията и си има свободни легла, защо са тези груби мерки? Защо затвориха ресторантите? Защо полицаите бият ако си се разхождаш в парка? Защо не пускат хората да си отидат на вилите?

318

doc

преди 4 години

Защо минуси бе ***, кое не е истина. Хиляди български лекари и медицински сестри помагат на немското здравеопазване,без немската държава да е дала едно евро за образованието им, и сега за благодарност, лъжи и унижения. Като се върнат,тагава ще видят!

317

Анонимен

преди 4 години

Германия 50 починали/млн, Швейцария 152/млн, Австрия -46/млн, Унгария - 16/млн, Дания 58, Холандия 202, Белгия 445.България - 5.Е, много сме зле и това е ;)