55

Анонимен

преди 4 години

Премиерът даде да се разбере, че няма да се допусне младежи да отидат да учат в чужди университети, докато ситуацията не се промени.* * *Той също така държи границите с ЕС отворени, току виж да влезе и някой друг заразен, ама с такъв капацитет начело на държавата дотука.

54

Анонимен

преди 4 години

Кара си джипа сам .носи маската за парлама,пример за всички!

53

Анонимен

преди 4 години

До АХЕ до 38Еми то вината ще си е в народа - по-точно в тия от народа които са пренесли заразата из другите градове. Пък народа ако иска него да обвинява за това че не щат да спазват забраната и отиват да пренасят зарази.

52

Вреден

преди 4 години

Прищявки, заради които цялото МВР ще работи с дни заебавайки останалата престъпност.

51

Анонимен

преди 4 години

хаха, сигурно ще се проверяват да припомня разговор между журналист и полицай на КПП- Колко декларации събирате на ден- Багажник, багажник и половина ...:D та познайте как ще се проверяват. Цялото МВР ще трябва само с това да се занимава

50

Анонимен

преди 4 години

Браво Бойче! Народа те подкрепя...Хейтърите са безполезни и безвредни тук.

49

1

преди 4 години

100% доказателство за произхода на вирусът.Документален филм които в момента се превежда на десетки езици.Origin of the CCP Virus by Epoch Times / Joshua Philip

48

Къчо

преди 4 години

Ко цъкаш минус бе, неумитмик. Дали при всеки грип ще ти правят корона тест? На есен и да имаш корона никой няма да му пука, ще видиш, ама парите ги няма. Е има ги в барцелона

47

епичен провал

преди 4 години

пълен провал на бойко, слаб немощен хората просто му се изплюха в лицето. полицаите не проверяват нищо, пускат всяка кола, преди 30 мин имаше хиляди коли на влизане в софия от към калотина, на обратно същата работа.

46

Пародия на държава

преди 4 години

Той Булгаристана е като дупка на к е н е ф и приема всякакви заразени елементи от целият свят па Баце се загрижил българите да не пътуват. Ми кат си толкоз загрижен що не затвори летищата бе Баце. Не от София а от летището превърнато в дупка на К Е Н Е Ф се стеле заразата.

45

оффф

преди 4 години

До Анонименя не се прехласвай толкоз по идола си. Той е напълно неадекватен. Такива мерки като неговите, и баба знае. Той изгони лекарите от Бг и сега всеки интубиран просто умира. Няма специалисти-тва е по тази причина си седим вкъщи. Да не претоварим болниците. Така е, когато си недалновиден и пропъдиш кадърните специалисти. После превръщаш страната в затвор, защото нищо по-умно не можеш да измислиш

44

Бау

преди 4 години

Народа не е съгласен. Народа знае най-добре.. Дънинг-Крюгер ftw ...

43

Къчо

преди 4 години

При 10 заразени затвориха всичко, при няколко хиляди ще паднат забраните. Да ви имам логиката, у р о д и мръсни. Или как, на 15 май няма да има заразени ? Мръсната тиква има на всичко отговор, господ няма, ама *** има. Майкяти ***

42

Анонимен

преди 4 години

диктатурата на бойко

41

баба мара

преди 4 години

на мен така ми се струва ама нито един от управниците не отслабва мн огоохранени

40

АНТИ

преди 4 години

И досега най-много работа в Бг имаха аптеките,и отсега нататък - пак.Не ми хвалете такава държава, пък ако ще и да е бойкова бащиния !!

39

Сопол

преди 4 години

Аз съм поклоник на Борисов. Да спасим хората, защо да оставим пенсионерите да умрат за няколко дни, вместо както майка ми със 190лв пенсия да умира бавно. Ние се грижим за хората. Бойко дръж се, с теб сме.

38

Анонимен

преди 4 години

Бойко , хвърлай власта на нинова и радев , та да видят Овцето какво ще стане , е тогава ще е глад,мизерия ,анархия , ще грабят като през 89г , долар евро борд всичко ще иде на кино ,инфлация и скърцане със зъби !

37

хмммм

преди 4 години

До Анонимен 40 защо мислиш така ??????

36

АХЕ до 38

преди 4 години

ООО нямате си представа колко сте прави!!!! Така се запасява за евентуален момент да прехвърли вината на народа, в стил : "Е КАТО НЕ МЕ СЛУШАХТЕ СЕ РАЗБОЛЯХТЕ, ОПРАВЯЙТЕ СЕ!!!!!!!!!!!!" Вирусът е сериозен, но не трябва да унижаваш НАРОДА, КОЙТО ТЕ Е ИЗБРАЛ ЗА МИН.ПРЕД.