188

дедо Ташунко

преди 4 години

Преди години имаше филм със заглавието "Банда голи глави".

187

Анонимен

преди 4 години

Днеска докато вървях по улицата един човек пред мен повърна кръв. Дано не съм се заразил, положението става критично.

186

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Извод - колкото по-строги мерки, толкова повече заболели !

185

Пич

преди 4 години

За мен е повече от ясно, че Европа трябва да затвори вратите за всички, които пребивават в страни, които не спазват основните правила и хигиенни стандарти. Не само за стоките им, ами и за хората. СЗО трябва да се разпусне, и да се преструктурира спешно, като всякакви делегати от Китай, Русия, и други комунистически държави трябва да бъдат спешно изгонени обратно в държавите им. Оставяме ги да си градят развит социализъм и да мезят с прилепи и водка, но зад новата Желязна завеса.

184

Анонимен

преди 4 години

За излизане от ИП имало разпоредби от СЗО- едно от условията е да има спад на заболелите. Мутафчийски каза- Но при нас има ръст. Пита се при 400 теста на ден може ли да се твърди нещо за ръст и спад? Това не е дори в статистическата грешка. Ако хванеш днес един заразен, а утре още един това колко процента ръст е?

183

Св

преди 4 години

Истината е, че повечето от сегашните заразени са от боята. Той и Мутафчийски на няколко пъти казваше завоалирано и за кларинетиста се шегуваше ... но и че има доста във ВМА здравнонеосигурени пациенти, които се лекуват. Знаем кои са здравнонеосигурени, нали?

182

Пх

преди 4 години

В нашият квартал(Не казвам местоположение)има трима заразени на близо 6000 души.От тях 1500 роми.Те не спазваха никакви мерки и постоянно имаше скандали с полицията.Сега като почина една жена он САРС-КОВ-2 се стреснаха и не излизаха от къщите си.Каква е поуката?Ромите са страхливи и п..сти

181

Пич

преди 4 години

След някой и друг месец ще я преборим тази гадина. За мен големият въпрос тук е - Какво ще правим с Китай и другите комунистически диктатури? Докога тези червени миззерници ще тероризират целия цивилизован свят? Всяка година ние ще треперим дали в Китай, някой необразован миззерник ще хване някаква гадина я от кокошка, я от прилеп, я от нещо друго, поради липса на елементарни правила, хигиена и контрол? Можеш да гоним и трепем хора по идеологически причини, ама хигиената хич не ни е приоритет.

180

Нареждане

преди 4 години

Нареждам хората да си стоят по къщята! Никакво пътуване! Дал съм обещание да ви пазя живи! Като вдигнем извънредното положение, Струма ще е готова и българите ще пътуваме до Гърция. На Великден ще се моля в двора до магнолията за ваше благополучие!

179

Анонимен

преди 4 години

На нашите може много да им се иска ИП да откара до към август, но в Европа вече се обсъжда поетапно и координирано сваляне на мерките. Нали не си мислят, че някой ще ни търпи след отпадане на мерките в евросъюза ние да продължаваме с Полегнала е Тудора?

178

до Анисия Иванова

преди 4 години

До Анисия Иванова- автор на публикацията."случаЙ" е единствено число, "случаИ" - множествено числоВ българският език няма дума, която да завършва на "Й" в множествено число!Изговорете това, което пишете- звучи нелепо!

177

Хан Крум

преди 4 години

До zlatenaИзвинявай Zlatena, цъкнах ти минус по погрешка. Подкрепям напълно мнението ти.

176

Анонимен

преди 4 години

Това е резултатът от хубавото време преди няколко дни, когато нямаше много нови случай на ден по новините и хората започнаха малко да подценяват ситуацията

175

Анонимен

преди 4 години

Данните са по сценарий, а не по епидимиологична обстановката

174

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

173

Пикът

преди 4 години

Пикът ще е когато управляващите решат. Според мен още ще засилват тестването и пикът ще е август. Дотогава - извънредно положение. Следващите две седмици са критични. Ще я преборим тази гад. Междувременно само инфраструктурните проекти от ключова важност ще продължат - магистрали и тунели. Народът ще иска да пътува като се вдигне карантината през април 2021.

172

Мисирка пита

преди 4 години

Докога ще се позволява на българите в чужбина *** и дойдими, за да разнасят зараза? Или тук или там!

171

Тикволандия

преди 4 години

До Анонимен 239: Остави троловете, те могат да пишат каквото искат. Въпросът е: След като уж са взети много строги мерки, защо броят на заразените расте нагоре вместо да започне да намалява?В Тикволандия обяснението е предварително ясно: виновни са хората, опозицията, президента и т.н. но не и тиквената дружинка.

170

българин

преди 4 години

До Анонимен Съгласен на 100% с 205. И аз не виждам логика да спират хората да отидат до вилата, гората и т.н. Нали вируса на въздух и слънце умира бързо. Едва ли едно семейство се разминава с друго в парка дупе в дупе. Ако трябва да бъдем честни в магазините е пълно и колкото и да се говори нон стоп да се спазва дистанция, пак някой път си на 1 метър от другия. Да не говорим, че постоянно виждам възрастни по магазините без предпазни средства, и то вечер и през деня.

169

Анонимен

преди 4 години

Има повече случаи защото се направиха малко повече тестове това е.Пример Факултета и Филиповци вчера 60 теста 7 открити,днес вече са 20 случая в двата квартала и кварталите били под карантина,да бе да отново подигравка с хората. Банско беше под карантина и никой нито влизаше нито излизаше от там ама тия можели да излизат със служебна бележка от работодател. Каква карантина е това бе?