61

БЪЛГАРИН

преди 4 години

АКО ГИ НЯМА РОМИТЕ КОЙ ЩЕ ЧИСТИ УЛИЦИТЕ И ЩЕ ИЗВОЗВА ***... КОЙЙ??95% ОБЩО ОТ РОМИТЕ РАБОТЯТ И НЕ САМО В ЧИСТОТАТА, ВЕЧЕ И НА МНОГО ДРУГИ РАБОТНИ МЕСТА, СТИГА ПОПУЛИЗЪМ

60

анонимен

преди 4 години

Какво от това, че били в чистотата? Ами те да направят нещо за себе си, а не само да се развъждат! То лесно само да обвиняваш тоз - оня за всичките злини на света! Да не би да си въобразявате, че живота на доста от другите етноси е някакъв суперлуксозен, а не блъскане във вредни производства, болести и т.н.? Що не отидете в някой учебен клас и 30 да крещят срещу вас и вие да не можете нищо да направите и само да се свивате?

59

Анонимен

преди 4 години

Ромите ясно,но и цяла София трябва да бъде сложена под тотален режим,иначе до краят на май цяла България ще е пламнала!

58

анонимна

преди 4 години

Не стана ясно дали 95% от тях като цяло ли работят, или от работещите са в чистотата. Какво лошо има в това, точно постепенно с каквато и да е работа може да се измъкнат от блатото, в което са, а не с приказки и фалшиви организации, които само присвояват пари?

57

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 4 години

Почти 95% работят, предимно в почистващи фирми, така че твърдението, че само т. живков ги бил накарал да работят е леко фалшиво.

56

Румен Радев

преди 4 години

За да докажа стадния имунитет - от днес разпускам НСО, качвам се на метрото и отивам в кауфланд...

55

анонимен

преди 4 години

Според мен наистина отговорът защо никой.....е супер сложен, но може поне донякъде да и отнякъде да се започне с работа, и да, образованието не може изведнъж да ги направи образцови граждани, нито изобщо е възможно в близките десетилетия.

54

анонимен

преди 4 години

Който отговори на въпроса защо никой не можал да ги принуди да работят заслужава 15 Нобелови награди. Така че, задавайте въпроси, на които може поне с малка вероятност да се отговори?

53

анонимен

преди 4 години

Не съм расист и не мразя никого. Имам един въпрос - защо никой не можа да ги принуди да работят? При Т. Живков някои работеха, но като цяло не са работили кой знае колко. Аз съм живял доста време тогава и съм свидетел. Според мен се пресилва ролята на образованието, защото просто е невъзможно да тръгнат изведнъж и да се образоват вкупом. Това е утопия. Трябва друга работа - напр. в зеленчукови градини, а не да ядем пластмаса.

52

Валентин

преди 4 години

Идеалното решение е просто да ги блокират и никакво мърдане. Никакви болници и реанимации - да не е да са платили здравни вноски?

51

Анонимен

преди 4 години

Хайде целия щаб от политици, коремен хирург и тн да си пускат пресконференциите от там. Да им разяснях за камионите в сентрал парк, чувалите с останки и тн.

50

1234

преди 4 години

Сега му ги пратете на сорос у тях и на козяк да ги лекуват! Колко маски раздаде америка срешу България? Колко респиратора купи? Николко, щото бюджета им е антибългарски да ръсят вируси тия жи отни по българската земя! Нещастници. Вън фондациите от България веднага!

49

Анонимен

преди 4 години

Не само в София тия навсякъде са като циреи живеещи на наш гръб с безброй права и никакви задължения.

48

Въй

преди 4 години

Значи за депутати и роми масово тестване?! А де някаква връзка ли има тука нещо? :D

47

Анонимен

преди 4 години

Пак само тези квартали ги уредиха с имунитет.

46

Анонимен

преди 4 години

В София има към 10 ромски квартала не 2.. Тоя до летището -кв Дружба какво е?

45

se

преди 4 години

Нищо ново под слънцето. На всеки му беше ясно, че в тези квартали ще има проблеми.Но да се затворят областните градове а малките населени места да са на свободно движение е голяма грешка.Ясно е ,че масово имигрантите ни са от малките населени места където демократите съсипаха поминъка.Тези хора се завърнаха и сега кой ще гарантира ,че в тези населени места всичко е наред.Така ,че умниците показаха слаба тактическа подготовка.Ето един РОМ затвори цяло село нали....

44

Анонимен

преди 4 години

Значи на 10 римлянина 1 е заразен. Факултета е с 45 000 римлянина. Очаквайте там да има поне 4000 заразени . Филиповци е с 8000 римлянина..и там поне 700- 800 римлянина ги е гепала короната.

43

Чоко

преди 4 години

Лошото е че всички работят в чистотата. Ако не ги пуснат ще се заринем в ***.

42

Рико

преди 4 години

Опа това изненадва ли някой ?