258

1

преди 4 години

До ГерманецРазбира се. Тя може да се обосновава за своите си гледни точки, това не означава, че ще ти отговаря "при поискване". Това е услуга и се заплаща. Надявам се, че в пребиваването си на германска територия си се убедил, че няма нищо без пари. :)

257

Германец

преди 4 години

Това последното безплатно ли е? Не положи ли труд за него?

256

Германец

преди 4 години

Хаха, разгледай и постингите -- пълно е с членове и алинеи :)Но ако трябва да цитира нещо, с което да подплати едно свое абсурдно изхвърляне се сеща, че това е ТРУД, който следва да бъде заплатен. Колко удобно :)

255

1

преди 4 години

До ГерманецНе става така. Значи, ако ти каже, ти дава съвет, който по принцип се заплаща, ако не ти каже, значи "не става". Не знам какъв "германец" си, но не си от тия с германски манталитет. По-скоро балкански. :)

254

1

преди 4 години

До Анонимен 332Е, щом не е нищо, що не вземеш да станеш един адвокат? Лесни пари, дето се казва. :)

253

Анонимен

преди 4 години

Мерките са прекомерни.Още малко ще почнат и храна за без пари да дават. На фирмите дават за да доплащат на неработещи, БЕЗШИХВЕНИ кредити. Ужасно е! Това комунизма ли е? Какво следва? Да давам под наем апартаменти без пари?!

252

Анонимен

преди 4 години

Тонпа адвокатите един труд полагат ...

251

Анонимен

преди 4 години

ААА не пичове - паричките се искат предварително. Има си договорености, има си условия. Маргинален или не, няма значение. Това с аоравилата. Благотворителността е загуба на средства, в опит да се подържат загубени каузи.

250

1

преди 4 години

До някоя_сиНе се вкарвай в такъв спор: очевидно е, че това е ситуация в която не става дума реално за искане на пари, а е само начин да се пресече ненужното навлизане в детайли, когато това е всъщност ТРУД който по принцип се заплаща. Колегата "германец" леко ***.

249

От "много"

преди 4 години

Ох пичове, забавно ми беше, ама спирам с шитпостванията. Чаках майстора да оправи жиците, че нещо изгоря и бях закован на телефона, па ми стана скучно. Айде, приятно ми беше, че ви разгорещиха друг път, пак!Пазете се от коронката, ама не бъдете и такива овце. Едно гости, който направите, нема да умрете... В повечето случаи, освен Ко не сте болни от пневмонии или много дърти

248

1

преди 4 години

До Номер 11Какво да им кажа?

247

1

преди 4 години

До Анонимен 321Напротив, но благотворителността е за хора, които правят нещата от сърце и когато искат, а не "при поискване" от други. Маргиналите и тия, които смятат, че всички са им длъжни решават да поискат, и ако им се откаже, реват, че хората са "лоши" или някой друг им е виновен.

246

Номер 11

преди 4 години

До 1Кажи им го на бедната сгaн! Да го знае!!!!

245

1

преди 4 години

До Анонимен 319"чрез лъжи и далавери"Любимата самозаблуда на маргиналите в България и по света: че тези които са по-добре от тях са в това положение заради незаконни и неморални практики. Класически Бай ***.

244

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAКой директор?ХАХАХАХААААААААААА

243

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям някоя си.Аз искам пари за всичко. Веднъж взех пари на колега, да откарам болните му деца до болницата, защщото онзибеше на някакъв ксанакс ли не знам си кво от Тея лекарства за лудите и не можел да кара. Така че да - за всичко се иска парички. На благотворителност, не се живее!

242

1

преди 4 години

До ГерманецПак предупреждавам: не говори за неща които очевидно не разбираш. Въпросната никъде не си е предлагала услугите като юрист, така че спекулацията ти е напълно неоснователна. Единствената причина поради която съм виждал да споменава професията си е да даде идея на отсрещната страна, че това което казва е подплатено със знание. Не, че има нужда от това за тези, които имат и бегла идея от материята (но очевидно тези с които тя говори не са такива, така че може би е смислено да се каже)

241

До SHEFA

преди 4 години

Извади си ръката от контакта - ВЕДНАГА

240

Анонимен

преди 4 години

Колелото се върти дами и господа. Тези които сега парадират колко са стабилни вече почват да издишат и скоро ще гръмнат като балон. Не са по-умни от останалите просто са набрали голяма скорост чрез лъжи и дaлaвepи.

239

Анонимен

преди 4 години

Аз съм твърдо против каквито и да е помощи за неосигурени лица. Не е честно спрямо честните и нормално хора! Дано се смени властта и дойдат такива, който е оправят нещата.А и да изгонят всички нядвокати!!!