10

чичо

преди 4 години

Няма страшно!Лапада излезе, наберете и йежте.Нали се хванахте за зелено ?Или пък НЕ?Тогава се хванете за паците.

9

6584

преди 4 години

Не се лли разбра, че еднопосочното движение създава струпване?

8

Анонимен

преди 4 години

До българка 4В ЦЪРКВАТА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЗАРАЗА

7

!

преди 4 години

И от познати и приятели съм чувал подобни цени на плодовете и зеленчуците в София. Само да ви кажа, че домати 1,50 лв и салати по 50 ст в Бургас не сме сънували от години...тези продукти при нас са ужасно скъпи винаги.краставиците зимата доближиха 5 лв килото.

6

Анонимен

преди 4 години

аре стига с това плюскане де! какво ще ядем, кога ще ядем, на каква цена ще ядем, кое ще работи, кое не...айде спрете се, никой няма да умре от глад, стойте мирни в къщи, да отмине този ад и след това лека полека ще излизаме от дупките си и да не забравите да си направите семеен фонд за такива ситуации и да си го попълвате като имате възможност, по-леко е след това физически и психически...не е толкова висока топка...

5

Анонимен

преди 4 години

Ще им ядете краставицата на Кауфланд, Лидл и Била. Българският производител и той ще им яде краставицата.

4

българка

преди 4 години

Нали виждате - правитлството се вълнува от съдбата на българските производители само по телевизията, да си прави евтин PR. Но практиката е друга. Поповете си развяват расата, говорят ни назидателно, дават на хората да облизват една и съща лъжица за причастие - но за тях санкции няма, генералът не можел да вземе отношение по този въпрос.

3

АНТИ

преди 4 години

Яжте евроатлантически ценности, за които ни продъниха ушите, преди ИП !

2

Анонимен

преди 4 години

Не стъпвам по пазари да изхранвам дребни тарикати, които укриват всяка възможна стотинка данък. Да умират от глад, грам не ме интересуват! Има си ферми, които продават директно на крайни клиенти качествена продукция и всичко е изрядно законово. Няма измами с грамажи, няма скрити данъци. Даже родителите ми, които са на по 72 си пазаруват онлайн от избрани ферми. Говорим за ферми с нормални цени, разбира се. А не "Моравско село" да ми продават холандски "био" пащърнак, купен за 1E за 10E/кг.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ТАЗИ ГОДИНА МАРУЛЯТА ЩЕ Е ПО СКЪПА ОТ АГНЕШКИТО