7

Анонимен

преди 4 години

Туй, че ще бъде в магазина не знач,и че хората ще я купуват тая стока. Аз пак ще си купувам западни неща първо са по-евтини и второ са по-качествени. Нали затуй го деградирахте комунизъма, че бил недоносче и искахте западни неща ще си купувам банани и маслини и лимони за витамини. Докато не обявите, че евроатлантизъма работи срещу БГ и е най-предателската политика ама трябваше да ви тресне вируса, че да вденете.

6

малко магазинче

преди 4 години

До селтакКажи къде са тези картофи по 35 стотинки, за да ида и да ги изкупя на едро?

5

Анонимен

преди 4 години

Това признание че нашите плодове са по качествени и вкусни ли хахаха браво най накрая стана ясно че ни хранят с *** на Европа

4

просперитет ГРОБ

преди 4 години

Има ли толкова българска стока за 50%?!Понеже знам, че внасяме клечки за зъби, мартеници.............

3

селтак

преди 4 години

Важното е да се убие малкият производител ,който гледа продукция на 1-2 декара !!Как в големите вериги , немските картофи се продават по 35 ст. !

2

Анонимен

преди 4 години

последно над 50% от стоката в момента е българска, или не могат да вкарат българска стока щото е много трудно да сложат витрини и трябва да затворят...?!?!?!?

1

Анонимен

преди 4 години

Да не ви изхвърлим ние хората от пазара! Блъскат на с евтини чужди стоки. Ябълки с вкус на пръст от Полша, домати от пластмаса от Йордания и Турция и какви ли не ***. И сега сме задължени от там нататък а пазаруваме.