194

Анонимен

преди 4 години

С тази полицейщина ни писна вече

193

238,

преди 4 години

Не ме е страх да си меся хляб - и сега го мога. Не ме е страх от вируса - изкарах го. Близките ни във Франция и Холандия - също. Страшното е какво ви чака вас, българи,живеещи в България, окончателно ви смазаха. Ще го видите следдва месеца. Ако издържите до тогава - без вина запрени и с намордници.

192

Анонимен

преди 4 години

Точно с тази карантина ни избиват. Бавно и методично

191

до коментиращите

преди 4 години

цял ден тук пишат някакви пъпчиви *** и нищоправци ! Грабайте мотиките и на Полето ! За да идете да се надрусате в чалготеките искате да измрът хиляди ? Е,Нема да стане !

190

Анонимен

преди 4 години

Не само в Германия, но и в останалите наистина раздвити европейски държави, като Нидерландия, Норвегия, Дания, Швеиция, Финландия и т.н., хората не са като зомбита, затворени по къщите от тези, дето ги управляват с остена.Но така е то-на *** народ пъдар му трябва!В Италия, САЩ, Иран и т.н.-имаинформация по недирижираните от управляващите медии, няма БЦЖ ваксина, която, според истинските учени,има голямо значение за броя заболели и починали от този вирус. Да се благодарим, че у нас има такава

189

Анонимен

преди 4 години

До до коментиращитеМоже ли ти да си пръв? От такива като теб и без това полза няма

188

Анонимен

преди 4 години

Тук още има хора , които показват своето невежество. Говорят ми за Италия , да не станело като при тях.Ходили ли сте в Италия изобщо? Знаете ли какви са старите им градове в северната част? Колко са им широки улиците? Дали три--четири поколения не живеят заедно? Какъв е манталитетът им, всекидневие, забавления?България не е Италия и не може да има масово заразяване. Свръхурбанизиран град е само София, но все пак не е толкова тесен за да благоприятства бързото разрастване на епидемия.

187

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре събрахте ли се за Цветница......много ли бяхте.....дано......скоро ще ви коронясваме.

186

до коментиращите

преди 4 години

Нема такава държава и толкоз *** матрял ! Всички държави Обединени , Дисциплинирани А тук ??? няква озверяла опозиция , умопобъркани лешояди искат да Видят трупове с хиляди -садисти, ***,***- Мъъъъка !да се затрие това проклето племе !

185

избирател

преди 4 години

На същия тоя брифинг,беше зададен въпрос,защо в Германия смъртността е сравнително малка....Отговора на бъдещия,президент беше..."Те са по подготвени,имат най много легла от глава на населението...."!!!Иначе казано, КОГА,ЩЕ ГИ СТИГНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ?!

184

Винету

преди 4 години

Не мога да ви разбера вас бледоликите. При нас при военно положение на всеки индианец давам поравно-имаме солидарност. А при вас един взема 2872 лева като генерал Годжи, друг взема 0 лева. При вас няма никаква солидарност а пък си пляскате един на друг. Как е възможно човек който няма доходи да ръкопляска на друг който взема 2 хиляди лева в извънредно положение? Този човек с парите не изпитва ли нужда да сподели парите си с другия който няма? Къде ви е солидарността в труден момент?

183

Анонимен

преди 4 години

"Повечето коментиращи тук са дъното. Наистина ли сте толкова лекомислени? Какво искате, да стане като в Италия, Испания, Англия, САЩ? Наистина ли сте толкова глупави?!"Не знам кой е глупав?Тези държави с каква численост на населението са?Дали можем да "станем като тях"?Май ти си умствено увреден?

182

Анонимен

преди 4 години

Целта на троловете е да ви разсмеят, после ядосат, след това объркат за да сте по-податливи на манипулации, след това се отказвате да четете новини в нета и се отдавате на фейса, а там *** и ботове ви заливат с фалшиви новини. Прескачате в тубата и там ви въртят в един по-голям или по-малък кръг водещ натам накъдето искат да ви заведат. Но все пак научавате по нещо въпреки това. Просто не виждате водещия, -те предаването.

181

Анонимен

преди 4 години

До написалия: "Повечето коментиращи тук са дъното. Наистина ли сте толкова лекомислени? Какво искате, да стане като в Италия, Испания, Англия, САЩ? Наистина ли сте толкова глупави?!"Италия - общата смъртност през този период на годината е малко по-висока от тази през 2019 и 2018 и малко по-ниска от 2017. Някои вЕрно са глупави... Ама кои ли?

180

Анонимен

преди 4 години

Грипът поначало е сериозно заболяване, особено, ако не се вземат своевременно мерки. Доста често е подценяван, докато не те тръшне тотално. Като си помисля грипните ваканции на учениците, какъв кьорфишек бяха. Къде бяха тогава ония, които днес се изявата като високоосъзнати

179

Анонимен

преди 4 години

7 /седем/ нови случая са регистрирани от коронавирус. Айде бееее, кога ще идва най-сетне тоя апокалипсис, кога Адът ще се стоварва върху нас, че ми писна да треперя в очакване! Къде го тоя Ад, защото общата смъртност нито у нас, нито в другите държави се е повишила кой знае колко. Ааа, сетих се, адът е там, където искате да бъде - В НАШИТЕ ГЛАВИ.

178

Анонимен

преди 4 години

В Пловдивска област 16 в болница, от които 4 в интензивното.

177

Съвременник

преди 4 години

То бива политическа агитация, но вече прекалихте. За коментарите говоря.

176

Анонимен

преди 4 години

Днес е Велики понеделник и на днешния ден Исус изгонва търговците от храма. Нима здравеопазването в България не е търговия и лекарите не са търговци в храма на Хипократ? Накрая ще се окаже, че българският народ е разпнат на кръста!

175

Анонимен

преди 4 години

Повечето коментиращи тук са дъното. Наистина ли сте толкова лекомислени? Какво искате, да стане като в Италия, Испания, Англия, САЩ? Наистина ли сте толкова глупави?!