123

Сократис

преди 4 години

Няма никакво значение дали лъжичката е сребърна, златна или тенекиена! Среброто може да е антисептично, но за да отдели сребърни йони е нужно много повече време отколкото бъркането от уста в уста през минута.И още по-важното е, че във случая става въпрос не за бактерии а за вирус, който извън организъм може да загине от спукване на обвивката или изсъхване.С тази обща лъжица, свещениците извършват грубо нарушение на всички наредби и създават предпоставка за скок на заболелите!

122

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ"важно е БОГ да ти е в сърцето и душата"Гледаха ми сърцето на ехокардиограф - там няма бог.

121

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

до ВЕНЕРА в грешка си всичко живо има душа

120

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Тоя с лъжицата е син на Сатаната,Дяволско изчадиеХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

119

Венера

преди 4 години

До анонимнаНе знам дали знаеш, но християнството с векове е проповядвало, че жените нямат душа. Днес е останало "само" това, че жената е подчинена на мъжа (по-нисша един вид, втора ръка човек). Защо? Защото християнството, юдаизмът и ислямът са крайно патриархални религии - фокусът винаги е върху мъжа - той има права, той има мнение, а жените само слушат и изпълняват. А като на мъжа мирянин му се каже, че трябва да убие жена си, той го прави. Бот-ска религия за ботове.

118

АТАКИСТ

преди 4 години

до 130 БГ Никаква власт нямаш, защото ти сам казваш, че не искаш тази власт на Тиквата, а и 10 години много народ като теб и мен не можем да изхвърлим тоя мутраген от властта. К'ва власт имаш тогава?Никаква!

117

Анонимен

преди 4 години

Самата религия е зараза...

116

Анонимен

преди 4 години

до О, неразумниЗвездите са малки за теб щото са на светлинни години разстояние от нас, бе юрдек!Една звезда която я виждаш като песъчинка на небосвода може да е 1000 пъти по голяма от нашата планета, папагал и е слънце най-вероятно. До 120 Не всичко на небосвода е слънце, брат!Венера не е слънце.

115

БГ

преди 4 години

До АТАКИСТИмаме власт, ако си изразяваме мнението и настояваме за промяна, тези които понасяме негативите на ситуацията, а не да плюем държавата. Започвам да "набирам" *** "безсмъртните", защото няма да са само те "избраните" от вируса, но и невинни ще "заминат"Аз моето си го казвам, но и спазвам препоръките!Да живее България!

114

Анонимен

преди 4 години

Снимки нали има , поповете ги знаете - Утре като дойдат в Пирогов ги изгонете ! Кой реши ,че е Богоугодно Умишлено да разнасяш Смъртоносна !!! зараза ???

113

анонимна

преди 4 години

Аз като жена ненавиждам това, което ми се натарапва от религиите. Винаги мълчи - ами защо този бог ми е дал език? НАПЪЛНО се подчинявай на мъжа - ами ако не е читав, пък даже и да е, аз роб ли съм, що ли......Да ме приравняват към животните и децата?! По-скоро съм склонна да вярвам в бог, но дотук.Всичко друго е измислено от някой мъж, та белким е господар поне в дома си, то навън трябва да се подчини всякак!?

112

Анонимен

преди 4 години

Много набожни станахте напоследък, ***.

111

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

След 2 седмици , От умрял писмо ще чакат ,Един ми вика,* Бог Ме Пази*,Аз му казах,* Забравяш за Сатаната* ,* Бог да те пази, но и сам се пази,Оня с косата , ще ти вземе главата*

110

123

преди 4 години

Във Франция най-голямото огнище на заразата е точно от евангелистко събиране...., защо не ги затворят - искат и тук ли да стане така? И пак с една лъжица, това вече е малоумщина от страна на хората и не спазено обещание от страна на църквата!

109

Анонимен

преди 4 години

Най-големият бум на испанския грип през 1918 г., убил над 60 млн. човека, е свързан с поредица от религиозни богослужения в църква в град Замора, които имат за цел омилостивяване на Св. Рох покровителя на чумата. Вярващите трябва всяка вечер в продължение на 9 дни да ходят на литургия и да целуват мощите на светеца. Резултат - пламва целият град за отрицателно време.

108

анонимен

преди 4 години

Бог може да има, но тези ритуали, легенди и всякакви подобни са нелепи, изискващи, подчиняващи, правещи хората зомбита, роби и т.н. Да вярваш в бог значи съвсем други неща, а не тези изпълнения. Според повечето учени човек не може да узнае истината за тази свръхсложна материя. Трябва да спазва правилата, общочовешки, всеки ги знае, а не тази религия казала това, другата обратно

107

Будист

преди 4 години

Важното е да върви оборот, че попа има пороци, а те са скъпи!

106

О, неразумни

преди 4 години

Господ първо е създал светлината, на втория ден небето, на третия Земята, а на четвъртия слънцето, луната и звездите, които са малки и студени и от време на време падат на Земята.

105

Теист

преди 4 години

Няма ли да направят тоалетна хартия с изображения на всички видове храмове от всички религии?!? Само такава ще си купувам!

104

Анонимен

преди 4 години

И после мерките били строги даже ви е малко докато не играе сопата и заключени в къщи от дума няма да разберете Ревете после още 2 месеца затворени в къщи и си ближете лъжицата