94

до 74 от славянин

преди 4 години

''Ако някой си мисли че вируса е безопасен съветвам го да прочете разказа " През чумавото" от Йордан Йовков . Може би ще го накара да се замисли'' Чумата се прининява от бактерия, не от вирус, и смъртността от нея е несравнима със смъртността от този вирус!

93

Анонимен

преди 4 години

О тя изолацията работи,ама и да има някой да ни храни ще седиме колкото кажат.Така не става обаче!Все някога мишоците изскачат и някои умират!!!!!

92

Bond

преди 4 години

До всички умници по-долу (те си знаят кои са):Как досега никой не изкара една сводка от рода на "през месец март в Италия починаха Х от инфаркт, У от инсулт, Z от рак и т.н." Или вече не умират от други заболявания?Или щом някой е диагностициран с К19 и умре по презумция попада в крафата "умрял от корона"....

91

анализатор за 90

преди 4 години

До АнонименМного печен едни питания,ум да ти зайде!90-тищо не питаш маршалът на НОЩ,какви са данните за България 10 назад,ама по месеци!Колко са починали в болници от респираторни проблеми или свързани с тях сърдечно съдови проблени.Питай и за статистиката за месеците когато е имало грипни епидемии,колко са починали в болноци,колко по домовете от пневмонии...Дали можеш да вденеш статистиката,а Питай Бойко

90

ссс

преди 4 години

До АнонименПаляк си ти бургаски. Дневно в Италия умират около 2000 души, по-статистика. Като излезе за 2020 година данните ще видиш голямата истина. За справка в България умират не по-малко от 300 души дневно, за 1 месец имаме 24 от този вирус, като има починали с рак, инфаркт, инсулт, тежко-мозъчно черепна травма и един на хемодиализа.

89

славянин

преди 4 години

Аз за разлика от много от пишещите тук съм бил активен спортист 14-15 години от живота си от тях 5 години в спортно училище и отлично от личен опит знам за ролята на слънцето, въздуха и физическите упражнения за физическото, психическо здраве и тонус на човек! Върхът на здравна глупост е да затвориш масово хората в жилищата им в началото на пролетта, когато всяко живо същество се събужда за живот и активност и едновременно с това по няколко пъти на ден да ги третираш със зомбомантри за смърт!

88

Анонимен

преди 4 години

До анализаторПочнал и той да плаши...Кой си ти бе, анонимник ?

87

Анонимен

преди 4 години

Смъртността не е висока.Хората се страхуват понеже и един от 100 да почине се повтаря по 100 пъти тази новина и се създава паника.Преди години от испански грип са умирали милиони.

86

Анонимен

преди 4 години

Те и от СЗО си го казаха, масово почистване и тотална дезинфекция, само с изолация не е достатъчно. Докато хората са си по домовете спокойно могат да извършват тези дейности, но явно не разполагат с ресурс. Парите за почистване и дезинфекция отдавна са изтекли в джибовете на техни фирми, затова само с призоваване да не излизат хората го борят.

85

анализатор

преди 4 години

Едно манечко въпросче към всите медийни манипулатори,а не сте ли си помислили в *** кратуни за видов ден и народен трибунал,а...И8,че всичко дето сте написали по сайтовете си ЩЕ БЪДЕ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА АНТИБЪЛГАРСКАТА И АНТИДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ ДЕТО СТЕ ВЪРШИЛИ В УСЛУГА И ИНТЕРЕС НА ВЪНШНИ СИЛИ!МИСЛЕТЕ БРЕ!ДА СЕ МИСЛИ ОБАЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА И С КАКВО

84

Анонимен

преди 4 години

до 83 ccc Ей ***, само не ми казвай че всяка година от обикновен грип в Италия умират по 1000 човека на ДЕН!

83

Анонимен

преди 4 години

Твърде рано е за толкова категорични твърдения.

82

Анонимен

преди 4 години

До сссТогава защо е този рев и маскарад ?

81

Скептик

преди 4 години

И аз това казвам. Вирусът ще си го има дори Пре вечна "изолация". Трябват ти данни за нас. Не за Китай, САЩ, Холандия, Италия. Трябват данни за Нашара среда. Друг е въпросът доколко това в момента е изолация.

80

Анонимен

преди 4 години

До ТеоТочно всичко тръгна от Китай. Какви клипове пускаха,хора припадащи, опашки и паника по болниците,ходещи милиционери с термометри да мерят температурата при положение,че за короната казваха,че като имаш темература не можеш да дишаш,а те ги преследваха по улиците все едно,че някой в такова състояние може да ходи по улицата.

79

Патриот

преди 4 години

Стига лъжи и психози ,всичко е един голям кьорфишек да ни превърнат в тотални роби,събудете се хора "вируса" е само оправдание за налагането на световен фашизъм и контрол!Сума ти независими лекари го казват ,мерките нямат нищо общо със здравето на хората,това е тирания!

78

ссс

преди 4 години

До АнонименВ Италия и Испания смъртността е точно толкова колкото всяка година, като за зимен сезон. После следва спад.

77

sss

преди 4 години

*** въпрос, изолация 2-3 месеца, после ХХ месеца след това какво? Вирусът го няма? Така ли ?

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 75умник,виж се каква тъпотия си написъл. Процента на смъртността бил нисък защото не се тествали всички болни?! Не можеш да скриеш смъртност като в Италия и Испания.

75

Анонимен

преди 4 години

Не знам по каква причина ние, българите, сме пощадени досега. Дори карантината ни е смешна, защото допреди седмица, а и сега, продължават да се завръщат хора от рискови територии. Изолацията ни е половинчата, както и социалните мерки. Но сме пощадени по някакъв начин от масово поразяване. Няма да умра от страх, но сърцето ми се свива, когато си припомня кадрите със строящите се огромни болници в Китай...