31

Анонимен

преди 4 години

Гледайте лицата!Те говорят повече от всичко.

30

Необходима корекция

преди 4 години

До Анонимен 30Русия ли имаш предвид или онези, които натресоха социализъм на Русия?Защото над 70 години по върховете на КПСС и на висшите съветски държавни институции, лицата на ключови позиции не бяха руснаци. Когато същите тези решиха, че социализъм вече не им е нужен, за да постигат целите си и започнаха приватизацията там, почти всички богатства на Русия се оказаха пак в техни ръце.

29

Комунист

преди 4 години

Смела жена!Борила се е сама сюдеофашистите.

28

Еееех, бабке

преди 4 години

Лесно е човек да си мечтае за някакво свръхсправедливо общество, докато живее в добре подредена, богата държава.Но ако ти се беше случило да опиташ всички "благини" на ранния социализъм като гражданка на тоталитарна държава, в която храната се получава срещу купони и след чакане на километрични опашки и където се налага сама да си шиеш и гащите, защото по магазините такива глезотии няма,тогава щях да те питам за какъв обществен ред ще си мечтаеш, особено докато гледаш лъскавите западни журнали.

27

Анонимен

преди 4 години

Всеки народ преживял ужасите на комунизма бяга от Русия и не иска и да се обърне.Унгария, Чехия, Полша, Латвия, Естония, Литва, Финландия, Грузия вече три пъти опитва да се изтръгне от лапите на Москва, Чечня даде кървава дан, но също не можа да се изтръгне. Колкото по-далеч от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

26

Анонимен

преди 4 години

Лошото е , че Запада оплю фашизма, понеже беше по-близо до него, но не можа да прозре цялата чудовищна жестокост на комунизма. А всяко незнание се заплаща.Бог да ни пази!Хитлер изби 6 милионаСталин 26 милиона.

25

Анонимен

преди 4 години

Мелита, Мелита.Видяла била безработните и станала комунистка.А видяла ли е избитите в ГУЛАГ? 20 милиона.Видяла ли е застреляните украински селяни до купищата със собственото им жито?Видяла ли е защо селяните не са помогнали да се спаси от немците легендата на СССР Зоя Космодемянска? Защото участвало в палежите на къщите на селяните, и ограбването на храната им под предлог, че могат да бъдат използвани от немците. Изгорени и опустошени са цели села докато не я заловили.

24

Shreck

преди 4 години

Слугите на Мордор са навсякъде!

23

Анонимен

преди 4 години

Баба Яга е служила на империята на Злото.

22

Всичко

преди 4 години

Е пазарВсе някой продава!Кой за пари,кой за разни идеали,кой уж Богуугодно ,кой от глупост!Накрая или го хващат,или сам си приЗнава,ама какво от това?

21

Анонимен

преди 4 години

Тук ББ го прави открито, знаете за кого!

20

Анонимен

преди 4 години

"Браво на Милита" !!!...служила е на Злото.Всички русофили са като нея...заслепени като ислямски фанатилисти !

19

Мда

преди 4 години

Жалко за английските служби.Щом тази женица ги е направила на две стотинки и на края сама си признала публично...това е супер унижение!

18

Handel

преди 4 години

Много си сбъркан. Тук не става въпрос за СССР или за ЦРУ. Тук става въпрос за човек, който ис песен на устата помага на заклет противник да изпепели страната си и сънародниците си.

17

Ми сир

преди 4 години

Преместих благополучно!Благодаря!!

16

Анонимен

преди 4 години

И тук е тай. Тук всички коминяги се састезават да служат на антибалгарския кгб

15

Pazveseli me

преди 4 години

До АнонименV Amerikaa ,bankianski ne razbirat ! Za kakvi lekcii govorish ?!?? Nego pri bai Stavri .

14

ДедСталин

преди 4 години

Ха-хаОт СССР с любов!

13

Анонимен

преди 4 години

Тая моментално бих я лишил от британско гражданство,и да върви в любимия Съветски съюз!Иначе би трябвало да лежи до живот!

12

Анонимен

преди 4 години

Браво на бабето.И на медиите казала.Тук ги е страх,навеждат се,лупинги, паги викат да четат лекции в краварско,зазаслуги...Борисов ще е следващият лектор,при чичо Сам.