20

Активист на БКП

преди 4 години

Ами майсторска работа на американската лаборатория за вируси.

19

Анонимен

преди 4 години

До славянинна Великден ходи да се кланяш на иконите си и остави "учените-иди0ти" да си вършат работата.

18

Анонимен

преди 4 години

*** преминаха от обикновено т*олене към трансцедентални конспирации.

17

Анонимен

преди 4 години

При всяко положение вируса ще свърши работа на тези за които свръхнаселеността е проблем, а също и за тези за които икономическата миграция е проблем. Чия разработка е вируса няма абсолютно никакво значение.

16

съдете го

преди 4 години

Твореца е един,и той е Бил Г.

15

Ваксината

преди 4 години

Аууууу недей думай , не е за вярване , къде са труповете , кой умря от вируса , я не видях никои пък и нямам познати

14

Анонимен

преди 4 години

Пишело някъде че вируса е руска разработка който да атакува западните държави, но погрешка са го пуснали в китай. Нямам думи тоя путин задминаи хитлер

13

славянин

преди 4 години

Един духовен закон ясно казва, че всички нисши и тъмни същности, материални и нематериални се ХРАНЯТ С ТЕЖКАТА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ, която излъчват хората, та продължавайте да се страхувате истерично, така храните постоянно всички горепосочени, включително този вирус и чакайте ''подобрение''! Невежите учени-***, които по няколко пъти на ден ни програмират с панически страх просто не знаят какво правят неслучайно в Библията е казано че ''когато слепци водят слепци, всички заедно падат в ямата''!

12

Анонимен

преди 4 години

Брей, как пък само в Америка такова развитие се забелява. Дали защото населението масово е стандарт да е по 200-300 кила и това се смята за "здраво"...Или защото трябва да изкараме китайската болест достатъчно страшна, за да нападнем икономически (а може и не само) злите китайци, които я пратиха към щатите. Ще видим.

11

Вируслав Ковидов

преди 4 години

Цитокинната буря е характерна и за испанския грип от миналия век, затова тогава са умирали предимно млади и здрави хора.

10

Анонимен

преди 4 години

Краварите чули ли са че от 1920 година хората се ваксинират с ваксина БЦЖ това е ваксина против туберколоза. Тази ваксина се бие в първият ден от раждането а втората на 7 годишна възраст. Колко от краварите са ваксинирани. И те са ваксинирани колкото Италианците Испанците Французите Германците и Англичаните. В Социалистическа България ваксините бяха задължителни няма човек без ваксини даже и ***. Бяха безплатни защото тогава държавата се казваше Народна Република България а сега мутроландия

9

Анонимен

преди 4 години

.... и още по-страшно е че няма да изчезне с топлото време , както си мислят много хора и са готови да приключат с карантината ! Бог да пази България!!!

8

Дижитал Сапиенс

преди 4 години

Целия свят ще се дижитализира. Криптовалутите ще са основните валути за пазаруване. Ред е на дижитал сапиенс да се издигне в новата ера. Сега дадоха старт на дижитализацията на човека с бързи темпове от колкото преди. Старото поколение умира. Новото поколение ще се адаптира по бързо на дижитализацията.

7

Буля Пена

преди 4 години

Някои умират светкавично, преди да са се заразили още, като пилци.

6

Анонимен

преди 4 години

Да види пък медиците на Марс какви данни и вЧепетления от вируса имат!

5

Ужас

преди 4 години

***... Явно не сме били подготвени за такова нещо в световен мащаб. Две крайности се влошават много бързо - изтощени и възрастни организми и много здрави, млади, които явно имунната им система реагира по странен начин. Имаше някъде мнения, че може и на генетично ниво да е тази стихийна имунна реакция, която влошава положението. Абе кофти работа. Тук ми се струва, че Китай е спестил някои данни и разсъждения относно статистиките и случаите там...

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Вече го прекарахме вируса в цялото семейство, без особени проблеми.Нещо да кажеш?

3

Анонимен

преди 4 години

Неверниците да експериментират и ако оцелеят тогава да пишат простотии!

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ да пазиБЪЛГАРИЯ

1

Анонимен

преди 4 години

Не бе, обикновен грип е .......